Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo mokyklos ir instruktoriai

QUOTE(zuikispuikis @ 2006 03 19, 16:50)
apie lauryna buvau prisiskaicius tiek gero tai issirinkauji, na ka gi man buvo irgi su ankstesniais paleidimais, beje ir velavimu. Na manau "tokiam vairuotojui" svarbi kiekviena minute- matydamas mane nepatenkinta sake-"kita karta bus ilgiau" bet kita karta kiti mokiniai laukdavo. Taip labai ramus,geras zmogutis, del ismokimo-vistiek bijau vaziuot, Siaubas, o siaip esu priekabi ir tai mano nuomone.

O kodėl bijai važinėt? Neišmokino ar kame bėda?
Atsakyti
QUOTE(Hmzz @ 2006 03 19, 18:34)
O kodėl bijai važinėt? Neišmokino ar kame bėda?

vaziuot kaip ir mokejau, truko kazkokiu igudziu,kazkokiu ziniu, bet...ko tikejaus negavau. Jis ramsu,gal nedasako kazko, nzn kame bedos,bet nevaziuoju,sneka apie ora o ne apie vaziavima. (Lauryno del to nekaltinu, bet jo laiko sutrumpinimas supykde) Bet siaip sekmes su juo.
Atsakyti
QUOTE(Sunlight @ 2006 03 14, 18:30)
O su kokiom masinom toje mokykloje "Zebras" mokina?

Nauja VW POLO thumbup.gif , kaip Regitroj egzai laikomi. Rekomenduoju "Zebą" tikrai tikrai ir dėkui dar kartą Kastytei mirksiukas.gif , kad mane supažindino su instruktoriumi Linu thumbup.gif
Atsakyti
Labutis merginos 4u.gif gal kuri Mackonio mokykla lanket g.gif kokia nuomone apie juos. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikispuikis @ 2006 03 19, 19:31)
vaziuot kaip ir mokejau, truko kazkokiu igudziu,kazkokiu ziniu, bet...ko tikejaus negavau. Jis ramsu,gal nedasako kazko, nzn kame bedos,

Na nežinau, man tai lyg ir viską pasako, o jei kas neaišku pati paklausiu, gi tam liežuvis ir duotas, gi instruktorius nežino, ko tu nesupratai ar nežinai (jis tik mato tavo klaidas ir tada, be abejo, pasako, kas blogai ir kodėl) wink.gif xe xe, aš tai labai patenkinta juo esu, tik gaila, kad pas jį eilės ilgokos sad.gif be to esmė mokymo yra ta, kad tu pats suprastum, kodėl ką reikia daryti, jei tau visada pasakinės, ką daryti, tai tu neišmoksi galvoti pati - lauksi kol kas nors už tave sugalvos ir bakstels pirštu ten, kur reikia. Reik truputuką ir savo smegeninę pakratyt ir nebijot paklaust, kad ir 5 kartus to paties, jei tau neaišku. Laurynas ne iš tų, kur pradeda rėkti, kad nesupranti kažko.. Jis tiesiog kantriai ramiu balsu ir su šypsena veide paaiškins arba bandys iš tavęs pačios tą atsakymą išgauti, t.y. kad tu pati išmąstytum, nes kai žinai kodėl tai daroma - geriau atsimeni, negu, kad iškali, kad taip reikia ir viskas smile.gif
Atsakyti
Sveikutės gal kas lankėtės pas I.Jagminą Šiauliuose? Kokie atsiliepimai? Busiu labai dėkinga!
Atsakyti
QUOTE(Hmzz @ 2006 03 28, 21:55)
gi tam liežuvis ir duotas, gi instruktorius nežino, ko tu nesupratai ar nežinai

ko jau ko o klaust nebijau, liezuvio paskirti puikiai zinau rolleyes.gif
jei nepaskaitet tai pasakau mane uzkniso jo laiko sutrumpinimas-pas ji kazkokios bedos buvo,kurios kaip ir neidomios man.
Atsakyti
QUOTE(zuikispuikis @ 2006 03 31, 18:48)
jei nepaskaitet tai pasakau mane uzkniso jo laiko sutrumpinimas-pas ji kazkokios bedos buvo,kurios kaip ir neidomios man.

Na visi mes bėdų turim - gi žmonės esam! Nežinau, bet su manim tai laiko netrumpina lotuliukas.gif ir išvis, kai pradėjau vairuot labai bijojau vairuot ir mašinų kitų.. o daba sakyčiau, jo (Lauryno) dėka beveik nieko nebebijau, ir gal netgi truputuką per daug atsipūtus vairuoju - jis moka kažkaip panaikinti baimę vairavimo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Hmzz @ 2006 04 01, 22:08)
Na visi mes bėdų turim - gi žmonės esam! Nežinau, bet su manim tai laiko netrumpina  lotuliukas.gif ir išvis, kai pradėjau vairuot labai bijojau vairuot ir mašinų kitų.. o daba sakyčiau, jo (Lauryno) dėka beveik nieko nebebijau, ir gal netgi truputuką per daug atsipūtus vairuoju - jis moka kažkaip panaikinti baimę vairavimo  thumbup.gif

taip zmones,bet juk ne uz grazias akis kursai
o dziaugiuosi kad tavo tokie ispudziai,jis irgi man saunus pasirode ir as daugiau blogo apie ji negaleciau pasakyt
sekmes laikant teises
Atsakyti
QUOTE(zuikispuikis @ 2006 04 01, 23:22)
o dziaugiuosi kad tavo tokie ispudziai,jis irgi man saunus pasirode ir as daugiau blogo apie ji negaleciau pasakyt
sekmes laikant teises

prireiks sekmes blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ingace @ 2006 03 29, 20:11)
Sveikutės gal kas lankėtės pas I.Jagminą Šiauliuose? Kokie atsiliepimai? Busiu labai dėkinga!

Sveikute, as kaip tik baigiau siandien paskutini vaziavima, eisiu ryt i regitra doh.gif ... Na asmeniskai man tai labai patiko... lankiau pas instruktoriu Virginiju, na mane isdresiravo neblogai thumbup.gif Ir siaip teorijos destytojas irgi malonus... sekimes renkantis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jusse-Musse @ 2006 03 19, 10:13)
Na as ten mokinuosi...  4u.gif Man dar 5 vairavimai liko... O ten visai patinka... pigu, viska greit sutvarko ir instruktorius geras.. Na aisku neturiu su kuo lygint wink.gif bet nesiskundziu.. o vazineju su Kaziu..

Beje noreciau kokio instruktoriaus nr papildomai pavazinet... reikia gi isbandyt kaip su kitu instruktorium sekasi....  ax.gif  ax.gif Jei turit kas kokius kontaktus, parasykit i a.z. aciu..

Jei ta Akademija mobile raso, kad

B Kategorija
60 a/k valandų teorijos
20 a/k valandų praktikos
Literatūra
Kompiuteriai
Konsultacijos
Dokumentų tvarkymas
Kaina 750 Lt

Tai cia teorija irgi ieina? As tai galvojau ja savarankiskai mokintis, ar neapsimoka? g.gif
Ir dar studentams 50 lt nuolaida, bet turbut tik dienininkams?
Siaip kaina nebloga, bet gal kas zinote ka panasaus arciau centro? 4u.gif
Atsakyti