Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo mokyklos ir instruktoriai

O gal tas gerasis instruktorius - tai pats Arvydas Buivys? O gal ir ne Buivys... biggrin.gif
Atsakyti
doh.gif na zinoma juk reikejo parasyti ir miesta.man reikalingas instruktorius kaune
Atsakyti
QUOTE (Noa @ 2004 05 23, 18:02)
O gal tas gerasis instruktorius - tai pats Arvydas Buivys? O gal ir ne Buivys... biggrin.gif

kiek zinau, tai nea, instruktorius ne Buivys wink.gif jis Ramunas ar koks ten... nu neatsimenu... doh.gif
Atsakyti
QUOTE (PilvuLka @ 2004 05 23, 16:29)
Sveika,

Galiu rekomenduot savo teva wink.gif  ir ne todel, kad jis mano tevas, o tiesiog kas mokesi pas ji, tas nenusivyle smile.gif

Beje jis moko Vilniuje smile.gif

Labukas,

Man labai aktualu vairavimo instruktorius Vilniuje... O kaip rasti tavo tėvą? Galbūt galėtum man duoti jo koordinates? Ačiū iš anksto! smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nicci: 24 gegužės 2004 - 09:07
QUOTE (nicci @ 2004 05 24, 10:06)
QUOTE (PilvuLka @ 2004 05 23, 16:29)
Sveika,

Galiu rekomenduot savo teva wink.gif  ir ne todel, kad jis mano tevas, o tiesiog kas mokesi pas ji, tas nenusivyle smile.gif

Beje jis moko Vilniuje smile.gif

Labukas,

Man labai aktualu vairavimo instruktorius Vilniuje... O kaip rasti tavo tėvą? Galbūt galėtum man duoti jo koordinates? Ačiū iš anksto! smile.gif

Parasysiu tau asmenine zinute wink.gif
Atsakyti
KAUNE MAN NEPASISEKE "RIGVEDOJE"
TEN TOKS SLYKSTUS DIEDAS YRA mad.gif mad.gif mad.gif
SU PISTALIETU VAZINEJA, AISKINA VISISKAS NESAMONES, AIKSTELEJ PALIEKA NUEINA I AUTOSERVIS SALIA-TIPO TU MOKYKIS...
PRIES JI SAVARANKISKAI VAZINEJAU JAU PORA METU(TEISES EKSTERNU LAIKIAU)-TAI KAIP JAM NEPATIKO dry.gif PRISIBLIOVIAU DEL JO mad.gif
TRENKIAU JI..DURNA KAD TIEK NERVU SUSIGADINAU g.gif

PO O PORA KARTUKU SU KITU VYRIOKA PRAVAZIAVAU -IR LUX VISKAS thumbup.gif
RAMUNAS -TAS GERIETIS clap_1.gif

TAIP KAD MORALAS"MIELOS MOTERYS -TIK JUMS"(CIA RIGVEDOS SUKIS)-ABSURDAS...BUKIT DRASIOS biggrin.gif
Atsakyti
nejaugi kaune tik vienas geras instruktorius g.gif
Atsakyti
Pilvulka,o koks tevo vardas,jei nepaslaptis?
Atsakyti
O mane vyras po truputi moko vaziuoti. Tai va iskilo problema. Man labai sunku suprasti, kada ta prakeikta sanakba reikia minti. Nu jau labai daznai tai reikia daryti doh.gif O vyras sako, kad jei as nesuprasiu masinos veikimo mechanizmo, bus labai sunku su ta sankaba ir begiu metymu man susigaudyti.Sako, neisivaizduoju, kaip is viso nesuprantant to galima ismokti vairuoti. (nu jis pas mane toks truputi prie fizikos, o man fizika ir visokios mechanikos- kryzius smile.gif) Nu ir pradejo aiskinti, kaip ten viduje viskas veikia, apie varikli, krumpliaracius kazkokius, zodziu, kas nuo ko priklauso doh.gif
Man tai tamsi naktis tas masinos mechanizmas. blink.gif

Tai va, noreciau vairuojanciu mamku paklausti, ar mano vyras teisus? Nu bliamba, gal as tik viena tokia tupa, kad nesuprantu, kam ta sankaba reikalinga doh.gif g.gif biggrin.gif O gal suprasti to visai nereikia, automatiskai viska ipranti daryti? g.gif

Gal cia ir ne i tema pavariau, bet dabar man tai labai aktualu wub.gif
Atsakyti
QUOTE (Russne @ 2004 05 31, 21:41)
gal as tik viena tokia tupa, kad nesuprantu, kam ta sankaba reikalinga doh.gif g.gif biggrin.gif O gal suprasti to visai nereikia, automatiskai viska ipranti daryti? g.gif

Pirkit masina su automatine pavaru deze. Ir tokios problemos is karto issispres rolleyes.gif.
Atsakyti
QUOTE (Russne @ 2004 06 01, 06:41)
O vyras sako, kad jei as nesuprasiu masinos veikimo mechanizmo, bus labai sunku su ta sankaba ir begiu metymu man susigaudyti.Sako, neisivaizduoju, kaip is viso nesuprantant to galima ismokti vairuoti.

Ai vyrai daug ko nesupranta;) Relax,as iki siol nezinau kaip ten kas veikia ir kuriems galams. O ir teises issilaikiau, ir vairavau (na,tik dabar "stabdau" po pertraukos). Svarbiausia suprast,kada spaust.O kodel spaust,tai cia jau neesmine detale laugh.gif
Atsakyti
mokiausi vairuot, tai man vairavimo instruktorius ilgam atmuse nora vairuoti, teisiu taip ir neissilaikiau ir dar fobija vairavimui igijau bash.gif
Atsakyti