Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo mokyklos ir instruktoriai

Kaunietėms galiu drąsiai rekomenduoti vairavimo mokyklą "Zebras" Laisvėje. Su vienu iš ten dirbančių instruktorių Linu aš važinėjau seniai, dar kitur jis dirbo, paskui pusei Kauno jį rekomendavau, visi ir visos liko patenkinti.
Dabar abu su žmona jie atidarė savo mokyklą "Zebras", vienai merginai iš šio forumo kaip instruktorių pasiūliau, patenkinta. Dabar dvi bendradarbės užsirašė ten, patenkintos irgi labai.
Neapsiriksite. smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
O su kokiom masinom toje mokykloje "Zebras" mokina?
Atsakyti
Sveikos likimo drauges hi.gif
Vyras nusipirko nauja grazia masina ir uzsimaniau ja vairuoti wub.gif ...Tik vat teisiu neturiu blush2.gif

Bet mano padetis labai idomi.Noriu uzsiregistruoti o pasirodyti tik savaite pries egza.Ar uztektu savaites su istrunktorium pasimokyti vaziavimo g.gif
Gyvenu ne lt,uztat teorija ir ruosius pati.
Beje mano masina atomatine.Tai mokyklos turi tokiu automatiniu ir dar nauju masinu?
Atsakyti
Mokina su naujom, VW Polo. Dabar girdėjau ir Golfą planuoja.
Atsakyti
O as siuo metu mokinuosi ikonikovo firmoj, Vilniuje. Kol kas esu tikrai patenkinta. Vat ryt einu i pirma vairavima, tai truputeli baiminuosi... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kastyte @ 2006 03 13, 23:42)
Kaunietėms galiu drąsiai rekomenduoti vairavimo mokyklą "Zebras" Laisvėje. Su vienu iš ten dirbančių instruktorių Linu aš važinėjau seniai, dar kitur jis dirbo, paskui pusei Kauno jį rekomendavau, visi ir visos liko patenkinti.
Dabar abu su žmona jie atidarė savo mokyklą "Zebras", vienai merginai iš šio forumo kaip instruktorių pasiūliau, patenkinta. Dabar dvi bendradarbės užsirašė ten, patenkintos irgi labai.
Neapsiriksite.  smile.gif  thumbup.gif

O gal galėtum parašyti Lino tel į AŽ? Labai ačiū
Atsakyti
QUOTE(linau @ 2006 01 26, 17:06)
Man rekomendavo "Mobilius Žmones" ir instruktorių Arūna ir nesigailiu, kad ten mokinaus. Ir šis instruktorius neblogas, o norint prie visų galima kabinėtis...
Tik aš dariau klaidą, kad nereikalavau aiškumo kaip kuriose situacijose.. šeip esu prie meno žiauriai užmarši ir neišmokstu kol pati nepabandau... ar nesuklystu. Šis instruktorius viska išaiskina ir kartais net per daug  doh.gif , tik paklausk biggrin.gif
Žinau, kad iš SM pas ji mokinasi dar kažkas  mirksiukas.gif  Tad linkiu sekmes

Ten visi turbūt instruktoriai  thumbup.gif

aš pati ten lankiau, ir važinėjau su Artūru, nežinau ar dabar jis ten dirba, čia buvo prieš 1,5m ir labai patenkinta buvau, bet realybė tokia, kad praktikoje yra truputi kitaip nei moko visose mokyklose. sekmes visoms 4u.gif
Atsakyti
Būčiau dėkinga, jei kas pametėtumėt Aloyzo iš Dorkano kontaktus į AŽ.
Ačiū biggrin.gif
Atsakyti
Aš lankiau kursus Gineidoj iš vairuok.lt pylimo gatvėj tai patarčiau neit pas Lauryną, kuris važinėja su raudona opel astra. Važinėjau su juo 10 kartų ir nieko neišmokau, pastoviai paleisdavo 15 min anksčiau ir nelabai ką išaiškino kaip važiuot, kai laikiau mokyklinį egzaminą, tai iš vis kai kuriuos dalykus girdėjau pirmakart kaip reik važiuot. Tada užsirašiau pas Remigijų su vw polo, labai geras instruktorius viską išaiškino kaip priklauso. Be to kai nuo atsros prisėdau prie polo tai irgi labai didelis skirtumas, o regitroj tai tik polo ir golfas.
Atsakyti
QUOTE(Naujoke25 @ 2006 03 17, 14:48)
Aš lankiau kursus Gineidoj iš vairuok.lt  pylimo gatvėj tai patarčiau neit pas Lauryną, kuris važinėja su raudona opel astra. Važinėjau su juo 10 kartų ir nieko neišmokau, pastoviai paleisdavo 15 min anksčiau ir nelabai ką išaiškino kaip važiuot, kai laikiau mokyklinį egzaminą, tai iš vis kai kuriuos dalykus girdėjau pirmakart kaip reik važiuot. Tada užsirašiau pas Remigijų su vw polo, labai geras instruktorius viską išaiškino kaip priklauso. Be to kai nuo atsros prisėdau prie polo tai irgi labai didelis skirtumas, o regitroj tai tik polo ir golfas.

Na aš kaip tik pradėjau lankyt vairavimą pas Lauryną (www.vairuok.lt) nors dar tebuvo keletas pamokų, bet esu patenkinta - labai ramus žmogus, viską išaiškina (tik kiek aš iš to aiškinimo atsimenu - kitas klausimas - stresas už vairo daro savo blush2.gif ) nežinau, kaip bus toliau, bet kolkas esu labai patenkinta jo, kaip instruktoriaus, darbu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lijaaster @ 2006 02 19, 13:34)
sveikutes,
gal kas nors ka zino apie akademija mobile virsuliskese?

Na as ten mokinuosi... 4u.gif Man dar 5 vairavimai liko... O ten visai patinka... pigu, viska greit sutvarko ir instruktorius geras.. Na aisku neturiu su kuo lygint wink.gif bet nesiskundziu.. o vazineju su Kaziu..

Beje noreciau kokio instruktoriaus nr papildomai pavazinet... reikia gi isbandyt kaip su kitu instruktorium sekasi.... ax.gif ax.gif Jei turit kas kokius kontaktus, parasykit i a.z. aciu..
Atsakyti
QUOTE(Naujoke25 @ 2006 03 17, 14:48)
Aš lankiau kursus Gineidoj iš vairuok.lt  pylimo gatvėj tai patarčiau neit pas Lauryną, kuris važinėja su raudona opel astra. Važinėjau su juo 10 kartų ir nieko neišmokau, pastoviai paleisdavo 15 min anksčiau ir nelabai ką išaiškino kaip važiuot, kai laikiau mokyklinį egzaminą, tai iš vis kai kuriuos dalykus girdėjau pirmakart kaip reik važiuot. Tada užsirašiau pas Remigijų su vw polo, labai geras instruktorius viską išaiškino kaip priklauso. Be to kai nuo atsros prisėdau prie polo tai irgi labai didelis skirtumas, o regitroj tai tik polo ir golfas.

apie lauryna buvau prisiskaicius tiek gero tai issirinkauji, na ka gi man buvo irgi su ankstesniais paleidimais, beje ir velavimu. Na manau "tokiam vairuotojui" svarbi kiekviena minute- matydamas mane nepatenkinta sake-"kita karta bus ilgiau" bet kita karta kiti mokiniai laukdavo. Taip labai ramus,geras zmogutis, del ismokimo-vistiek bijau vaziuot, Siaubas, o siaip esu priekabi ir tai mano nuomone.
Atsakyti