Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo mokyklos ir instruktoriai

QUOTE(jadzka @ 2006 01 08, 16:14)
Gal kas galit rekomenduoti vairavimo instruktirių Vilniuje? Noriu šiek tiek papildomai pasimokyti.....

man irgi reiktu papildomai pasimokyti,gal zinot nebloga instruktoriu?
Atsakyti
Sveikos, gal kartais girdejote, ar Regitroje vis dar laikomas egzaminas su Opel Astra? Teko girdeti, kad lyg ir situ masinu nebeliko. Aciu
Atsakyti
sveikutes,
gal kas nors ka zino apie akademija mobile virsuliskese?
Atsakyti
QUOTE(motinyte @ 2006 02 08, 21:18)
niu ir mano situacija tokia pati..aš bailė ir kvailė ir dar visokia..laikau save beviltiška vairavime..nieko apie tai nenutuokiu..
[COLOR=blue]beje, gal žinot, kokios nuolaidos studentams Kaune..kiek maždaug galėtų kainuoti su viskuo..kadangi esu akademinėse, tai nusprendžiau išnaudoti šį laiką bigsmile.gif

kiek aš domėjausi, tai studentams kainuoja 610-650. Tai čia vairavimo mokyklų kainos, į kurias neįeina visokie sveikatos tikrinimai, egzai Regitroje ir taip toliau doh.gif oj daug ten visko, dar pati nelabai susigaudau
Atsakyti
sweiki... smile.gif
neseniai sumaniau laikyti teises..as kauniete. Patogiausiai man butu lankytis kurioj is Silainiu arba Centro airavimo mokyklu. Vairavime esu visiskai zalia 4u.gif , tad jei patartumete super konstruktoriu, buciau laaaaabai dekinga..laukiu:)
Atsakyti
QUOTE(agniukutis @ 2006 02 16, 10:11)
Sveikos, gal kartais girdejote, ar Regitroje vis dar laikomas egzaminas su Opel Astra? Teko girdeti, kad lyg ir situ masinu nebeliko. Aciu

pvz siauiuose tai dar yra! verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lee* @ 2005 08 07, 10:59)
Merginos, gal kuri is jusu baige Bialo vairav. m-kla? Vilniuje. Kokie ispudziai?

labukas norieciau paklaust kaip tavo ispudzei po Bialo vairavimo mokyklos? nes as ruosiuos eit rytoj ir nezinau ka daryti girdejau ir geru gandu apie juos ir blogu.siuo metu esu labai pasimetus.atrasyk kuo skubiau :blink:is anksto labai dekoju 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas, klausykit mergaitės, ar jums užtenka tų 10 vairavimo pamokų? Galvoju, kad visiems mano pažįstamiems užteko, bet man tai neužteks ir jaučiuosi visai kvailė. Kita vertus, pradėjusi važiavimą nuo sausio 24 d. dabar esu važiavusi viso labo tik 6 kartus (tai vis kas nutinka mano instruktorei), tai būna taip, kad vieną savaitę geriausu atveju pavažiuoju du kartus, sekančia savaitę iš viso nė karto, tad po pertraukos vėl įgūdžių nėra.

Beje, gal čia yra besimokiusių pas instruktorę Violetą iš "Mobilių žmonių", labai norėčiau išgirsti kokių nors atsiliepimų.
Atsakyti
QUOTE(LiLdvl @ 2005 08 04, 16:03)
O gal kas mokėtės pas Artūrą arba Zenoną "Mobiliiuose žmonėse"? Man davė pasirinkt iš jų, ir neišdavė, kuris ramesnis  unsure.gif Tai gal kas galit rekomenduot? smile.gif

aišku, gerokai vėluoju, bet kitoms - tik ne Zenonas!!!!!! Pravazinejau su juo galybę pamokų, kol staiga nesusivokiau, kad viską jis daro pats... Pašnekėti labai malonu, rasdavom daug bendru temu, bet siaip ...brrr, kaip gaila pinigų ir laiko. Po to, tik norėdama pasivažinėt su kitu mašiniuku perėjau pas kitą instruktorių ir suvokiau kad absoliučiai nieko nemoku......Nuoskauda jaučiu iki šiol
Atsakyti
QUOTE(linau @ 2006 01 26, 18:06)
Man rekomendavo "Mobilius Žmones" ir instruktorių Arūna ir nesigailiu, kad ten mokinaus. Ir šis instruktorius neblogas, o norint prie visų galima kabinėtis...
Tik aš dariau klaidą, kad nereikalavau aiškumo kaip kuriose situacijose.. šeip esu prie meno žiauriai užmarši ir neišmokstu kol pati nepabandau... ar nesuklystu. Šis instruktorius viska išaiskina ir kartais net per daug  doh.gif , tik paklausk biggrin.gif
Žinau, kad iš SM pas ji mokinasi dar kažkas  mirksiukas.gif  Tad linkiu sekmes

Ten visi turbūt instruktoriai  thumbup.gif

AGA, Arūnas labai fainas thumbup.gif , tik dėl pinigų stokos nustojau su juo važinėti, daba vėl norėčiau, alia blush2.gif gėda....
Atsakyti
QUOTE(juodoji_nasle @ 2006 03 08, 16:24)
aišku, gerokai vėluoju, bet kitoms - tik ne Zenonas!!!!!! Pravazinejau su juo galybę pamokų, kol staiga nesusivokiau, kad viską jis daro pats... Pašnekėti labai malonu, rasdavom daug bendru temu, bet siaip ...brrr, kaip gaila pinigų ir laiko. Po to, tik norėdama pasivažinėt su kitu mašiniuku perėjau pas kitą instruktorių ir suvokiau kad absoliučiai nieko nemoku......Nuoskauda jaučiu iki šiol

O kaip čia taikliai pasakyta, mano instruktorė iš Mobilių žmonių irgi viską už mane daro ir man tai nepatinka, bet galvojau, kad gal tai normalu. Gal laikas būtų perbėgti pas kitą.... Beje, o kaip pas tą Arūną iš MŽ ar irgi amžinai ilgiausios eilės?
Šiaip tai esu nusivylus, rinkausi ilgiausiai ir išrankiai ir še tau....
Atsakyti
QUOTE(Inga N @ 2006 03 09, 12:39)
O kaip čia taikliai pasakyta, mano instruktorė iš Mobilių žmonių irgi viską už mane daro ir man tai nepatinka, bet galvojau, kad gal tai normalu. Gal laikas būtų perbėgti pas kitą.... Beje, o kaip pas tą Arūną iš MŽ ar irgi amžinai ilgiausios eilės?
Šiaip tai esu nusivylus, rinkausi ilgiausiai ir išrankiai ir še tau....

Šiaip tai tikrai, jei jau ilgokai važinėji, o matai, kad pati mastyt kaip ir negali, nedaryk mano klaidos.. Aš suprantu, kad turbut esu blondiniu blondine, nu bet taigi ir tos vairuoja, o jei instruktorius mato,kad nesugeba išmokyti, tačiau vistiek lengvai pasiima pinigus, tai jis tiesiog nesąžiningas.......O arūnas, tai šimtą kartų gali paaiškint tą patį dalyką, tik kad šiek tiek pasišaipo:))))), alia niekada nerėkia ir nedurnina. Jaučiu teks man jam skambint.smile.gif
Atsakyti