QUOTE(astos09 @ 2005 12 29, 16:57)
o kas zinot kokiom masinom vairuoja mokykloj "mobilus zmones"
zinom, bet ne visas
atrodo ira opeliu bent kelios, po to VW ??? ... ir kitu nezinau
Ar dar yra besimokinanciu vairavimo praktikos
Kaip ar patinka sios mokyklos mokinimo taktika?
QUOTE(Lee* @ 2005 08 07, 10:59)
Merginos, gal kuri is jusu baige Bialo vairav. m-kla? Vilniuje. Kokie ispudziai?
Kažkaip ir neradau atsakymų apie šią mokyklą. Dabar man šis klausimas labai aktualus,nes pagal laiką ir vietą - tinkamiausias man variantas. BET... NEŽINAU, KOKIE TEN INSTRUKTORIAI....
MOTERIS, PARAŠYKIT, JEI KAS ŽINO GERĄ INSTRUKTORĮ IŠ BIALO MOKYKLOS
AČIŪ!!!
Man rekomendavo "Mobilius Žmones" ir instruktorių Arūna ir nesigailiu, kad ten mokinaus. Ir šis instruktorius neblogas, o norint prie visų galima kabinėtis...
Tik aš dariau klaidą, kad nereikalavau aiškumo kaip kuriose situacijose.. šeip esu prie meno žiauriai užmarši ir neišmokstu kol pati nepabandau... ar nesuklystu. Šis instruktorius viska išaiskina ir kartais net per daug , tik paklausk
Žinau, kad iš SM pas ji mokinasi dar kažkas Tad linkiu sekmes
Ten visi turbūt instruktoriai
Tik aš dariau klaidą, kad nereikalavau aiškumo kaip kuriose situacijose.. šeip esu prie meno žiauriai užmarši ir neišmokstu kol pati nepabandau... ar nesuklystu. Šis instruktorius viska išaiskina ir kartais net per daug , tik paklausk
Žinau, kad iš SM pas ji mokinasi dar kažkas Tad linkiu sekmes
Ten visi turbūt instruktoriai
Tik nevarykit i Femina Mobile, kiek girdejau is draugiu - ta Femina Instruktore, taip pavaro, kad visam gyvenimui ivaro kompleksa vairavimui, drauge "isejo" pas ja visa kursa, bet o to eme papildoma pamoka Dorkane, tai sake, kad per ta papildoma pamoka, ismoko daugiau, nei per visa kursa su Mobiliaja instrukotre
Ar kas nors iš jūsų mokėtės Mackonio vairavimo mokykloje, Vilniuje? Gal girdėjote kokių įspūdžių? Nes po dvejų dienų ten prasideda kursai ir as negaliu apsispręsti ar man ten užsirašyt (arčiausiai namų) ar pasirinkti kitą mokyklą, kurią jau rekomendavo forumietės.
Manau atejo laikas pagaliau pradeti laikitys teises...bet paniskai bijau gal kas galit rekomenduoti kokia gera vairavimo mokykla Kaune?
Sveikos jau vairuojančios ir dar ne
Aš irgi užsirašiau į vairavimo kursus tokioje mokykleleje "Rigveda" (Kaune). Net nežinau, kaip ten bus
Buvau jau pirmoje teorijos paskaitoje - destytojas labai toks linksmuolis, bet kažkaip nelabai gerai gal,kad nėra sudaromos grupeles, o mokoma srautu, temos destomos iš eiles ...o nauji atėję nuo vidurio (kaip kad aš), nelabai gali greitai įsijungti Tai po paskaitos sėdus prie kompo spęsti bilietų nelabai kas gavosi
Merginos, labai norėjau paprašyti,gal kas turite bilietu testus kompiuterinius...labai jau norečiau ta teoriją namie tobulinti, nes vien mokykloje nelabai pavyks
Aš irgi užsirašiau į vairavimo kursus tokioje mokykleleje "Rigveda" (Kaune). Net nežinau, kaip ten bus
Buvau jau pirmoje teorijos paskaitoje - destytojas labai toks linksmuolis, bet kažkaip nelabai gerai gal,kad nėra sudaromos grupeles, o mokoma srautu, temos destomos iš eiles ...o nauji atėję nuo vidurio (kaip kad aš), nelabai gali greitai įsijungti Tai po paskaitos sėdus prie kompo spęsti bilietų nelabai kas gavosi
Merginos, labai norėjau paprašyti,gal kas turite bilietu testus kompiuterinius...labai jau norečiau ta teoriją namie tobulinti, nes vien mokykloje nelabai pavyks
O į kurią "Rigvedą" eini?? Krėvės ar Laisvės al.? aš rytoj ruošiuosi lyg eiti. nuolaida šią savaitę kažkokia
galvojau eiti į Rudaičio mokyklą, netoli "Savo", labai gera ir visokia kitokia ten. ai nzn. papalike, kaip tu pasirinkai mokyklą?
galvojau eiti į Rudaičio mokyklą, netoli "Savo", labai gera ir visokia kitokia ten. ai nzn. papalike, kaip tu pasirinkai mokyklą?
gal kas nors Kaune galit rekomenduot gera instruktoriu? teises turiu seniai, bet ilgai labai nevairavau isvis, tai dabar nors masina jau man paruosta stovi uz lango, nezinau net kaip uzvest
QUOTE(ViChy @ 2006 02 02, 14:50)
Manau atejo laikas pagaliau pradeti laikitys teises...bet paniskai bijau gal kas galit rekomenduoti kokia gera vairavimo mokykla Kaune?
niu ir mano situacija tokia pati..aš bailė ir kvailė ir dar visokia..laikau save beviltiška vairavime..nieko apie tai nenutuokiu..
[COLOR=blue]beje, gal žinot, kokios nuolaidos studentams Kaune..kiek maždaug galėtų kainuoti su viskuo..kadangi esu akademinėse, tai nusprendžiau išnaudoti šį laiką