Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo mokyklos ir instruktoriai

QUOTE(Sunlight @ 2005 12 09, 22:40)
Gal zinot, ar einant i praktini vairavimo egzamina reikia nestis nuotrauka, kuri bus ideta i teises? rolleyes.gif

Išlaikius egzą, vairavimo teisėms gauti, reikia palikti nuotrauką ir sveikatos pažymėjimą. O atėjus laikyti egzamino, registratorei padaviau kursų baigimo pažymėjimą, med. pagalbos pažymėjimą ir pasą.
Gal ko ir nereikėjo, nežinau, ax.gif svarbiausia, kad nieko netrūko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunlight @ 2005 12 08, 18:07)
As sestadieni i regitra einu praktinio egzamino laikyt... Jau taip bijau,  doh.gif  unsure.gif
Ka daryt, kad nebijociau?

Per vėlai atsakiau į tavo klausimą dėl nuotraukos doh.gif
Sunlight, kaip sekėsi? Ar tapai vairuotoja?
Atsakyti
Ex, drugeli, nesiseke. Labai jaudinausi ir padariau toookia ziopla klaida aikstelej sad.gif Toks jausmas, kad nelemta man... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Naujoke25 @ 2005 12 09, 11:22)
netiko man 'Dorkane' kursų laikas, gal kas galit 'Gineidoj' instruktorių parekomenduot? o jeigu renkantis pagal automobilį, tai kokį automobilį patartumėt rinktis?

As patarciau tik su nauju auto mokytis vairuoti ir neimti jokio kledaro, o is nauju auto - patarciau mokytis su Opel Astra, kadangi jei su Astra mokesi vazineti, gerai vaziuosi ir su bet kuria kita masina Regitroj, mano drauge mokesi vazineti su Golfuku, per Egza gavo astra ir neuzvaziavo ant estakados doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunlight @ 2005 12 10, 23:24)
Ex, drugeli, nesiseke. Labai jaudinausi ir padariau toookia ziopla klaida aikstelej sad.gif Toks jausmas, kad nelemta man...  doh.gif

Nesiparink, as aiskstelej taip "padirbejau", kad net teko stulpeli atlenkt i buvusia jo pozicija blush2.gif O ir paciai yra teke matyti, kaip "graziai" zmones susidirba aikstelej, ne tu pirma ir tikrai ne paskutine biggrin.gif sekmes kita karta
Atsakyti
QUOTE(Sunlight @ 2005 12 10, 23:24)
Ex, drugeli, nesiseke. Labai jaudinausi ir padariau toookia ziopla klaida aikstelej sad.gif Toks jausmas, kad nelemta man...  doh.gif

Nepergyvenk, Sunlight. Kaip rašė agniutukis, tikrai, retai kam pavyksta iš pirmo karto paimti tą vairavimo egzą. Dar patobulinsi savo įgūdžius ir pasiseks. Linkiu sėkmės !
Atsakyti
Aciu uz paguoda wink.gif Tikrai labai aciu rolleyes.gif
Atsakyti
sakykit kiek ten policininkas gali sulaikyt vairuotoja visai pasimeciau nepamenu
Atsakyti
thumbup.gif 4u.gif thumbup.gif islaikiau thumbup.gif
Dabar liko vairavimas... uch..vairuoti mokinuosi su maza masinyte, tad galvoju, kad gal kelis vairavimus pabandyti su didele kokia opel g.gif dabar su polo vazineju
Atsakyti
Laba,esu naujoke turiu isilaikyti motociklininko teises,reikia pasikartoti keliu eismo taisykliu bilietus,noreciau paprasyti gal kas galetu atsiusti blush2.gif vkuzmenkovai@langasiateiti.lt
Atsakyti
QUOTE(Naujoke25 @ 2005 12 09, 10:22)
gal kas galit 'Gineidoj' instruktorių parekomenduot?

Atsakyti
QUOTE(Naujoke25 @ 2005 12 21, 09:26)

Galiu rekomenduot Lauryną iš Gineidos, Pylimo gatvėj, bet jo reiktų laukti porą savaičių. Jeigu sudomino, rašyk až ax.gif
Atsakyti