Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo mokyklos ir instruktoriai

QUOTE(Gunda @ 2005 12 06, 11:20)
Na, nesakyk...  schmoll.gif Aš laikiau pas tokį akiniuotą, tai jis su savo komentarais taip mane išnervavo, kad jei ne egzaminas, būčiau kuo toliau pasiuntus ir  gun_rifle.gif

Pritariu. Aš irgi kentėjau nuo komentarų...
Atsakyti
o sakykit pries vairavimo egza kokiu teoriniu klausimu ar klausimu is automobilio sandaros nebuvo? Jei buvo gal kokie g.gif
Atsakyti
QUOTE(linau @ 2005 12 06, 19:01)
o sakykit pries vairavimo egza kokiu teoriniu klausimu ar klausimu is automobilio sandaros nebuvo? Jei buvo gal kokie g.gif

Nieko neklausė, nes klausinėjo visai pašalinių dalykų mad.gif Bet aš egzaminą laikiau birželio mėnesį.
Atsakyti
QUOTE(linau @ 2005 12 06, 20:01)

Bent jau manęs tai nieko neklausinėjo smile.gif
Linau, manau tu tikrai turi jau registruotis teorijos egzaminui, nes tas "gumos tempimas" su tokiais sprendimų rezultatais gadina tik nervus, o proto daugiau nedadeda. Čia mano nuomonė, nes pati tą pati praėjau ax.gif
Atsakyti
Kai as laikiau, kometarai buvo, bet linksmi ir visai ne is priekabiavimu operos, na nezinau, gal ten Kaledu Senelis buvo, o ne egzaminuotojas lotuliukas.gif
O del teoriniu klausimu per vairavima, tai man instruktorius sake, kad tokiu klausimu praktiskai niekada neklausineja, o ir kiek draugu laike, taip pat niekam tokios "laimes" neteko.

Ir dar, cia toks keistas dalykas, kai skambinau i Regitra uzsiregistruoti egzaminui, man pasake, kad vietu nera 10 dienu i prieki, o paskambinus kita diena, pasake, kad galiu atvykti, kad nors ir ta pacia minute arba "rytoj" ir pasirinkti norima laika, tai lig siol neperpratau tos ju sitemos unsure.gif
Atsakyti
As sestadieni i regitra einu praktinio egzamino laikyt... Jau taip bijau, doh.gif unsure.gif
Ka daryt, kad nebijociau?
Atsakyti
UŽUOJAUTA...
Atsakyti
o as 16 diena einu laikyt teorijos.... unsure.gif bijau, bet jau perdege mano baime..Mokykloje sprendziu su viena ar neviena klaida, o per neatiduma padarau it tris..
Skaitysiu dar knygute..
Atsakyti
netiko man 'Dorkane' kursų laikas, gal kas galit 'Gineidoj' instruktorių parekomenduot? o jeigu renkantis pagal automobilį, tai kokį automobilį patartumėt rinktis?
Atsakyti
QUOTE(agniukutis @ 2005 12 08, 17:58)

Ir dar, cia toks keistas dalykas, kai skambinau i Regitra uzsiregistruoti egzaminui, man pasake, kad vietu nera 10 dienu i prieki, o paskambinus kita diena, pasake, kad galiu atvykti, kad nors ir ta pacia minute arba "rytoj" ir pasirinkti norima laika, tai lig siol neperpratau tos ju sitemos unsure.gif

Kiek aš apie tai žinau, tai tarpas atsiranda kai kas nors atšaukia savo egzamino laiką. O vairavimo egzaminą gali pasiūlyti ir tą pačią minutę, nes jei aikštelėj kas nors neišlaiko, iš karto gali priimti egzaminui neregistruotą žmogų.
Atsakyti
QUOTE(linau @ 2005 12 09, 00:03)
o as 16 diena einu laikyt teorijos.... unsure.gif bijau, bet jau perdege mano baime..Mokykloje sprendziu su viena ar neviena klaida, o per neatiduma padarau it tris..
Skaitysiu dar knygute..

linau, su tokiais sprendimo rezultatais tai tikrai išlaikysi, net neabejok.wink_3.gif
Aišku, jei susijaudinimas kojos nepakyš. Aš atsisėdusi prie to kompo jutau kaip tirta rankos, vos pelytę nulaikiau, o normalus atsipalaidavimas atėjo tik išsprendus penkiolikta bilietą doh.gif Tas niekadėjas jaudulys savo daro gun_bandana.gif devil.gif
Atsakyti
Gal zinot, ar einant i praktini vairavimo egzamina reikia nestis nuotrauka, kuri bus ideta i teises? rolleyes.gif
Atsakyti