Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo mokyklos ir instruktoriai

QUOTE(Naujoke25 @ 2005 11 29, 11:17)
Sveikos, visos, kurios tą vairavimą išmanot,
nu niekaip neturiu kantrybės tiek puslapių skaityt, gal galit patarti instruktorių Vilniuje, netoli centro ar senamiesčio, nu arba toliau, tik kad geras būtų. Labai prašau, nes man labai dega šitas klausimas blush2.gif

Pas gerus instruktorius ir eilės būna wink.gif O dėl vietos - paprašysi, kad tavęs atvažiuotų ten ir ten pasiimti ir atvažiuos. Man labai patiko Aloyzas iš Dorkano, nes nerėkė, kantriai viską išaiškindavo, nepriekabiavo. Lyginant su instruktoriais iš Ikonikovo (draugės mokėsi ten), tai turėjau nuostabų instruktorių. smile.gif
Atsakyti
niu va, o kaip man pas jį patekti? man reikia ir teorijos paskaitų tai kaip suprantu reikia imti kursus toje firmoje, kur jis dirba ir užsirašyti būtent pas šitą instruktorių?
Atsakyti
QUOTE(Gunda @ 2005 11 29, 09:33)
O nebandei važiuojančią draugę(-ą) pasisodinti šalia ir pavažinėti gatvėmis?

Ne karta su draugu pasonej vazinejau,bet kad vis tiek baisu
Atsakyti
niu va išsiaiškinau, pasirodo mano trys bendradarb. laikė Dorkane, iš jų viena pas Aloyzą tai atsiliepimai labai neblogi, o jis dar priedo ir netoliese gyvena, eisiu ir aš pas Aloyzą, bus eilė-palauksiu thumbup.gif
gal dar kokių pastabų kas galit parašyt, kur geriau eit, ar konstitucijos pr. ar antakalny?
Atsakyti
QUOTE(nenuorama82 @ 2005 12 01, 14:21)
Ne karta su draugu pasonej vazinejau,bet kad vis tiek baisu

Tada skambink kuriam nors supermamoj rekomenduotam instruktoriui. Kadangi aš tik su Aloyzu važinėjau, tai tik jį ir galiu rekomenduoti. Užteks dviejų pamokų ir galėsi ramiai važinėtis viena. biggrin.gif Nes visokių baimių ir aš turėjau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gunda: 02 gruodžio 2005 - 11:26
QUOTE(Naujoke25 @ 2005 12 02, 11:11)
niu va išsiaiškinau, pasirodo mano trys bendradarb. laikė Dorkane, iš jų viena pas Aloyzą tai atsiliepimai labai neblogi, o jis dar priedo ir netoliese gyvena, eisiu ir aš pas Aloyzą, bus eilė-palauksiu thumbup.gif
gal dar kokių pastabų kas galit parašyt, kur geriau eit, ar konstitucijos pr. ar antakalny?

Mokiausi Konstitucijos pr., nes gyvenu netoliese. Jei reikės ruoštis mokykliniam teorijos egzaminui, vis tiek teks vaziuoti i Antakalnį, nes ten jų nuosavos patalpos ir kompų daug. O Konstitucijos pr., kaip supratau, "Dorkanas" nuomojasi vieną kabinetą. Pasiskambink i firmą ir pasiklausk patarimo. smile.gif
Atsakyti
verysad.gif o as laabai liudna, nes jau nuo spalio vidurio lankau tuos nelemtus kursus..ir vis darau testuose klaidu..jauciuosi anemike..ir vairavimo pamokos kvailos..Sakykit jus viska is karto sumokat uz vairavima..
Nesiryztu eiti teorijos laikyt..sako reikia eiti, kai mokykloje 100 procentu.. ech neiseina mano pakvaiseliskai galvai bigsmile.gif ir jau norisi mesti si reikala........
Labai reikia man moket vairuot ir t.t. bet
Atsakyti
Egzą teorijos laikiau, kai mokykloj surinkau 86proc. tongue.gif Išlaikiau regitroj iškart.Nebijok rizikuot thumbup.gif
Atsakyti
Instruktorius Aloyzas is Dorkano - super thumbup.gif rekomenduoju biggrin.gif
Atsakyti
Islaikiau vairavima Regitroj....wuhuuuuuuu....whyyyyyyy....
Ir zinokit tie egzaminuotojai nera tokie jau baisus, bent jau kiek as su jais susiduriau, gan geranoriskai nusiteike, todel nebijokit, bigsmile.gif
Atsakyti
jetau kaip as del jusu dziaugiuosi, bet pati kazkaip tai pradejau kinkas drebint..net i vairavima einu bijodama, nors ir instruktorius nieko..taciau jei taip toliau mokins vairuot nemokesiu..
O teorija manu kad ryt pasedesiu mokykloje, kad patirinciau save kitoje aplinkoje ir tada registruosiuos....Rizikuosiu
4u.gif Aciu uz padrasinima ax.gif

iki siol namie padarau 1-2 klaidas, o paskutini karta kai buvau vairavimo mokykloje apie 3-4 g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linau: 05 gruodžio 2005 - 22:50
QUOTE(agniukutis @ 2005 12 05, 16:10)
Islaikiau vairavima Regitroj....wuhuuuuuuu....whyyyyyyy....
Ir zinokit tie egzaminuotojai nera tokie jau baisus, bent jau kiek as su jais susiduriau, gan geranoriskai nusiteike, todel nebijokit,  bigsmile.gif

Na, nesakyk... schmoll.gif Aš laikiau pas tokį akiniuotą, tai jis su savo komentarais taip mane išnervavo, kad jei ne egzaminas, būčiau kuo toliau pasiuntus ir gun_rifle.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gunda: 06 gruodžio 2005 - 11:21