Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo mokyklos ir instruktoriai

QUOTE(Kastyte @ 2005 11 22, 18:19)
Gal ir brangiau, bet kad as tai perejau kryziaus kelius, kol suradaui normalu instruktoriu. Mana labai pasiseke, as vaziavau su Linu Kaune, jei noresi parasyisu telefona, pieskojus.

Tai kad as Vilniuje esu... Galeciau pasiskambinti tokiam Gintarui is Dorkano ( bent jau anksciau jis padedavo tobulintis), bet man jo ir taip jau dar teisiu neturint uzteko. Nieko gero neismoke, mete uzuominas apie pasikvietima i kavine, aiskindavo apie viska bet ne apie ta ka reikia. Nenoriu as jo pamoku schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Issilaikiau teorija biggrin.gif
Isivaizduokit, prie manes neislaike net trys bachuriukai! unsure.gif verysad.gif Taip gaila man ju pasidare, vienas jau beveik verke sad.gif

Niu laukiam is arfos ziniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nenuorama82 @ 2005 11 23, 11:53)
Tai kad as Vilniuje esu... Galeciau pasiskambinti tokiam Gintarui is Dorkano ( bent jau anksciau jis padedavo tobulintis), bet man jo ir taip jau dar teisiu neturint uzteko. Nieko gero neismoke, mete uzuominas apie pasikvietima i kavine, aiskindavo apie viska bet ne apie ta ka reikia. Nenoriu as jo pamoku schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

Rasi ir Vulniuje normalu, negi dabar visi beprociai ar tokie, kur kabinejasi ar i kavines tempiasi. Klausyk, gal tu pati daugiau pasivazinek, nereikes jokiu pagalbu is niekur, tik daugiau savim pasitikek.
Atsakyti
QUOTE(nenuorama82 @ 2005 11 23, 11:53)
Tai kad as Vilniuje esu... Galeciau pasiskambinti tokiam Gintarui is Dorkano ( bent jau anksciau jis padedavo tobulintis), bet man jo ir taip jau dar teisiu neturint uzteko. Nieko gero neismoke, mete uzuominas apie pasikvietima i kavine, aiskindavo apie viska bet ne apie ta ka reikia. Nenoriu as jo pamoku schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

Rasi ir Vulniuje normalu, negi dabar visi beprociai ar tokie, kur kabinejasi ar i kavines tempiasi. Klausyk, gal tu pati daugiau pasivazinek, nereikes jokiu pagalbu is niekur, tik daugiau savim pasitikek.
Atsakyti
Mergytės, man jau suka... ax.gif Žiauriai bijau cry.gif Dar pamačiau regitros išlaikančių procentus doh.gif -praktika tik 50% cry.gif Lakykit kumšius(ne tik rankų) tongue.gif
Atsakyti
Išlaikiau yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif Buvo žiauriai baisu cry.gif
Atsakyti
SUPER! Arfa! Saunuole! Labai dziaugiuosi uz tave! thumbup.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(nenuorama82 @ 2005 11 23, 10:53)

Pabandyk paskambinti Aloyzui iš Dorkano. Pas jį mokiausi, tai jokių kvietimų į kavines ir t.t. tikrai nesu gavusi. Ir mano draugui jis labai patiko smile.gif Viską išaiškindavo, tik reikia nebijoti klausinėti.
Atsakyti
Na, as siaip tai moku vazineti, ir visai neijau kai kas nors salia sedi. Bet jei reiketu vienai vazineti po Vln, butu labai baisu.Na, kai sedi kas nors, tai ir pasiklausti gali, o kai vienas... Noreciau bent pora kartu pervaziuoti su instruktoriumi, gal drasiau butu
Atsakyti
QUOTE(nenuorama82 @ 2005 11 28, 15:07)
Na, as siaip tai moku vazineti, ir visai neijau kai kas nors salia sedi. Bet jei reiketu vienai vazineti po Vln, butu labai baisu.Na, kai sedi kas nors, tai ir pasiklausti gali, o kai vienas... Noreciau bent pora kartu pervaziuoti su instruktoriumi, gal drasiau  butu

O nebandei važiuojančią draugę(-ą) pasisodinti šalia ir pavažinėti gatvėmis?
Atsakyti
Sveikos, visos, kurios tą vairavimą išmanot,
nu niekaip neturiu kantrybės tiek puslapių skaityt, gal galit patarti instruktorių Vilniuje, netoli centro ar senamiesčio, nu arba toliau, tik kad geras būtų. Labai prašau, nes man labai dega šitas klausimas blush2.gif
Atsakyti