Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo mokyklos ir instruktoriai

QUOTE(Beviltiska @ 2005 11 09, 12:51)
Na o as praeita savaite issilaikiau teorija... Tai dabar telieka susitvarkyti medicinine ir kokio instruktoriaus neuzsiemusio pasiieskoti....
beje teorijos egze padariau 4 kl...  siaip mokiausi savarankiskai...mokinausi spresdama ket5 ir zinokit beveik visi klausimai vienodi...
tai vat...tiek ziniu... sekmes visiems belaikancioms!  biggrin.gif

thumbup.gif labai dziaugiuosi uz tave, as jau i pabaiga su tais KET, tik automibilio sandara man dar mysle ir kaip ka sunkiai isimenu is taisykliu...
Atsakyti
QUOTE(Gunda @ 2005 11 07, 11:39)
Aš taip pat mokiausi Dorkane.  4u.gif Mano instruktorius buvo Aloyzas.  thumbup.gif
Žinai, aš egzaminą laikiau, kai buvo baisi liūtis.  O iki to laiko per lietų neteko vairuot. Nežinojau net kaip galiniai valytuvai įsijungia. Tiksliau, turėjau žinoti, nes instruktorius buvo parodęs, bet kadangi mokantis vairuot saulutė šviesdavo, tai aš pamiršau. Pasiskambinau instruktoriui ir paklausiau, tai jis dar krūvą patarimų davė. smile.gif Ir išlaikiau egzaminą.

Geras, matyt, mokantis su thumbup.gif Aloyzu thumbup.gif niekad nelyja, as taip pat meldziausi, kad tik per egza nelytu, o pries pat egza taip pat ji telefonu istardziau blush2.gif kaip kokia prokurore, milimetru tikslumu issiklausinejau apie visus stulpelius ir kita aiksteles atributika, bet neislaikiau ax.gif per savo blondiniska galva biggrin.gif
Atsakyti
Pilnas Vilnius besimokančių vairuoti. Kai pasižiūriu į tas mašinytes, mane krato... Nenorėčiau dar kartą to patirti...
Atsakyti
QUOTE(agniukutis @ 2005 11 10, 14:59)
Geras, matyt, mokantis su  thumbup.gif Aloyzu thumbup.gif  niekad nelyja, as taip pat meldziausi, kad tik per egza nelytu, o pries pat egza taip pat ji telefonu istardziau blush2.gif  kaip kokia prokurore, milimetru tikslumu issiklausinejau apie visus stulpelius ir kita aiksteles atributika, bet neislaikiau  ax.gif per savo blondiniska galva  biggrin.gif

Na, nenusimink, išlaikysi antrą kartą smile.gif
Atsakyti
Egzą teorijos išlaikiau clap.gif 25d. laikau važiavimą.Buvo keletas klausimų, kuriuos mačiau pirmą kart doh.gif Sėkmės visoms biggrin.gif
Atsakyti
Arfa, as ir pas Violeta mokausi thumbup.gif Super instruktore thumbup.gif

Kaip tau sekesi teorija islaikyt? Is ko mokeisi? Ar sutapo klausimai? As matai treciadieni einu laikyti ax.gif
Atsakyti
Mokiausi MŽ prie kompų, o dar namia kažkokią programą turėjau.Klausimai įv., pvz.:stabdant užmetė, ką daryti?, ženklai?, Ir t.t.Patikėk teorija tongue.gif palyginus praktinį doh.gif .Labai mėto aikštelėje cry.gif
Atsakyti
Viskas bus gerai! Laikysiu uz tave kumscius! smile.gif
Atsakyti
MŽ ir as mokinuos, o bacx vaikas susirgo, aukles neturiu ir i mokykla eit negaliu prie kompo pasedet, tai namie KET turiu ir sprendziu. Pirma katra jau bandziau vairuoti. Tai kai atsisedau ir visko instruktorius is taisykliu klause as ne nulis bum bum, nos jau kai tuos biletis sprendziu padarau apie 5 klaidas..
Nesiryztu eiti teorijos laiky, sako reikia eiti teorija laikyti, kai mokykloja sprendi 100 arba 96 procentus g.gif
Tokia debile po pirmo vairavimo pasijutau unsure.gif
mokausi pas Arūna, o norejau pas violeta, bet sako jos masina labai genda ir.. gal ir suklydau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linau: 21 lapkričio 2005 - 12:46
Susiduriau su tokia problema. Issilaikiau teises ir noreciau patobulinti vairavimo igudzius, nes dar mieste nelabai drasiai jauciuosi. Gal zinot, kiek gali kainuoti tokia pamoka? Gal zinot, kas galetu suteikti tokias paslaugas? Gal zinot, kas tuo uzsiima individualiai, nes per kazkokia mokykla butu brangu...
Atsakyti
Violetos mašina tikrai genda cry.gif
Ačiū už kumščius drinks_cheers.gif Šiandien jau 7 kart važiavau- thumbup.gif Aikštelėj kartu su V. thumbup.gif , o vienai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nenuorama82 @ 2005 11 21, 16:08)
Susiduriau su tokia problema. Issilaikiau teises ir noreciau patobulinti vairavimo igudzius, nes dar mieste nelabai drasiai jauciuosi. Gal zinot, kiek gali kainuoti tokia pamoka? Gal zinot, kas galetu suteikti tokias paslaugas? Gal zinot, kas tuo uzsiima individualiai, nes per kazkokia mokykla butu brangu...

Gal ir brangiau, bet kad as tai perejau kryziaus kelius, kol suradaui normalu instruktoriu. Mana labai pasiseke, as vaziavau su Linu Kaune, jei noresi parasyisu telefona, pieskojus.
Atsakyti