Šiandien išlaikiau vairavimą. Iš ketvirto karto.
Linkėjimai visoms, nusprendusioms erškėčių keliais eiti...
QUOTE(linau @ 2005 10 26, 16:38)
Jo man jau atsiunte viena toki KET, ti berods jis 2004 metu...
O vairuot nepradejau, nes tik antra savaite eina kaip lankausi ten. Pas moteri mane uzrase. ar girdejai kaip ji dirba.
Man tik labai itartina, kad man vis nesako kada as vairuosiu t.y kada vairavimo pamokos prasides
kazkaip man viskas liudnai nuskambejo O gal tik mano baimes akys dideles
O vairuot nepradejau, nes tik antra savaite eina kaip lankausi ten. Pas moteri mane uzrase. ar girdejai kaip ji dirba.
Man tik labai itartina, kad man vis nesako kada as vairuosiu t.y kada vairavimo pamokos prasides
kazkaip man viskas liudnai nuskambejo O gal tik mano baimes akys dideles
tai va, geriau jau naudokis tais senesniais testais, bet nedaryk mano klaidos su tais internetiniais testais...mokiaus mokiaus eismas lt., o kai nuejau laikyt.....
kas del vairavimo, tai tu nepergyvenk, pirma turi susitvarkyt medicinine,pirma pagalba, patikrins jie dar ar nesi psichoneurologinio dispanserio iskaitoj,o tada jau galesi ir vairuot. Moterys kiek zinau yra ten dvi, tai viena vardu Edita - firmos savininke. Ta tai kiek girdejau nebloga, o kita gal kokia nauja.....Su kokia masina vazinesi?
QUOTE(vaižgantė @ 2005 10 27, 18:30)
Šiandien išlaikiau vairavimą. Iš ketvirto karto.
nu ir saunuole!!!!!!!!!!As bijau kad man tai pat gali buti....tai vis mokaus ir mokaus...., vis bijau eiti.
su opel astra tureciau vazinet
Aš lankau MŽ Instruktorė Violeta Mano mašinytė- opel vectra.Bandysiu gale mėn. jau laikyt.Sėkmės visoms
QUOTE(arfa @ 2005 11 02, 22:14)
Aš lankau MŽ Instruktorė Violeta Mano mašinytė- opel vectra.Bandysiu gale mėn. jau laikyt.Sėkmės visoms
gal as pas ta pacia dar nevazinejau tik lapkricio 14 diena medicinine, tai po to sake, kad tik galiu vazineti.
O kiek tu su teorijos mokymusu ir praktiniu vairavimu uztrukai laiko?
As jau trecia savaite vaikstau. bijau
man irgi ten patiko, nes kai lankiausi kitose firmose, tai darbuotojai tokie pasipute sunku atejusiam klientui papasakoti ir atsakyti i klausimus
Merginos,
domintu, kiek laiko jus uztrukote, kol issilaikete teises: nuo atejimo i mokykla iki praktinio egzo islaikymo Regitroje?
domintu, kiek laiko jus uztrukote, kol issilaikete teises: nuo atejimo i mokykla iki praktinio egzo islaikymo Regitroje?
QUOTE(Skruzdeliukas @ 2005 11 03, 00:15)
Merginos,
Kovo 22 d. prasidėjo kursai, birželio 2 d. išlaikiau praktinį egzą Regitroj . Kiek ilgiau užtrukau, kol pradėjau mokytis vairuoti, nes instruktoriaus teko laukti dvi savaites.
QUOTE(Skruzdeliukas @ 2005 11 02, 23:15)
Merginos,
Aš- pusę metų.
Sveikos, ar kam nors yra teke mokytis vairuoti svieciant saulutei, o laikyti egza esant pirmam snieguciui (as poete), lbai bijau, kad butent taip ir nutiks, ar yra sansu islaikyti egza pirmakart gyvenime vairinant per sniega ? Beje, tiek as, tiek daugelis draugu mokesi Dorkane - nerealus instruktoriai , o kai su saviskiu reikejo skirtis net apsizliumbiau buvo nuostabus instruktorius ehc
QUOTE(Skruzdeliukas @ 2005 11 02, 23:15)
Merginos,
Du menesius , bet viskas galejo buti greiciau , tik labai buvo uzsiemes instruktorius