Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo mokyklos ir instruktoriai

QUOTE(Danguole55 @ 2005 05 25, 08:45)
Ir dar girsiu 100 metu wub.gif  wub.gif  wub.gif  biggrin.gif  koks geras jis instruktorius!!!!!!! O su kokia dabar jis mokina?  g.gif  4u.gif

Nu va, aš irgi eisiu mokytis pas tą Tadą 4u.gif Labai jau giriate tongue.gif
Atsakyti
Pats geriausias instruktorius - Aloyzas iš Dorkano. smile.gif Nerealus humoro jausmas, begalinė kantrybė, taktiškumas...Tokį ir įsimylėt gali... wub.gif
Atsakyti
Gal kas gali ką nors įdomaus ir vertingo papasakoti apie vairavimo mokyklą "Gineida" ir apie jos instruktorius user posted image
Dėkui už info
Atsakyti
QUOTE(vituly @ 2005 05 31, 11:39)
Gal kas gali ką nors įdomaus ir vertingo papasakoti apie vairavimo mokyklą "Gineida" ir apie jos instruktorius  user posted image
Dėkui už info

Vairavimo kursus baigiau "Gineidoj", o šiandien laikiau teorijos egzaminą Regitroje - pavyko iš pirmo karto ax.gif Gal todėl, kad teorijos dėstytojas labai aiškiai ir išsamiai viską išdėsto, kiekvieną neaiškią situaciją aiškina pasitelkdamas konkrečius pavyzdžius, ypatingai akcentuoja tas vietas, kurios pasitaiko laikant teorinį egzaminą. Praktinio vairavimo pamokas turėjau pas instruktorių Lauryną, nors apie jį yra įvairių atsiliepimų, bet man jis patiko. Jo dėka aš sugebėjau nugalėti baimę, įgijau daugiau pasitikėjimo savimi.
Atsakyti
Nu va padariau ką tik sau kažkaip neįtikėtiną žingsnį, užsiregistravau į vairavimo kursus doh.gif doh.gif O kaip bijau jau dabar, nors kursai prasideda birželio 22 d. o vairavimo pirmoji pamoka bus dar vėliau, bet jau dabar bijau doh.gif doh.gif
Nežinau ar visos taip bijojot , ar čia tik aš viena tokia kvaiša doh.gif doh.gif blink.gif
Atsakyti
As irgi nuo birzelio 15 einu i "Dorkana". irgi baisiai bijau, nes niekada nesivazinejau... Na, bet toks gyvenimas, nera kur dingti. Reikia.
Atsakyti
QUOTE(vituly @ 2005 05 31, 16:03)
Nu va padariau ką tik sau kažkaip neįtikėtiną žingsnį, užsiregistravau į vairavimo kursus  doh.gif  doh.gif O kaip bijau jau dabar, nors kursai prasideda birželio 22 d. o vairavimo pirmoji pamoka bus dar vėliau, bet jau dabar bijau  doh.gif  doh.gif
Nežinau ar visos taip bijojot , ar čia tik aš viena tokia kvaiša  doh.gif  doh.gif  blink.gif

As nebijojau, nes jau buvau vazinejus su masina ax.gif tongue.gif Ir manau, kad noras mokintis turi but didesnis uz baime, nes kitaip gal isvis neverta pradet mokintis blush2.gif g.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Danguole55: 31 gegužės 2005 - 17:18
QUOTE(Danguole55 @ 2005 05 31, 17:17)
As nebijojau, nes jau buvau vazinejus su masina  ax.gif  tongue.gif  Ir manau, kad noras mokintis turi but didesnis uz baime, nes kitaip gal isvis neverta pradet mokintis  blush2.gif  g.gif  4u.gif

Tai taip ir yra, kad noras kaip tik dabar yra labai didelis, ir be to aplinkybės taip biškutuką verčia, ir pinigėlių dabar biškį yra, bet vistiek labai baisu doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vituly @ 2005 05 31, 21:28)
Tai taip ir yra, kad noras kaip tik dabar yra labai didelis, ir be to aplinkybės taip biškutuką verčia, ir pinigėlių dabar biškį yra, bet vistiek labai baisu  doh.gif  doh.gif

Nesijaudink, pradėsi mokytis, po trupučiuką ir baimė praeis, įgausi vis daugiau drąsos ir pasitikėjimo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(NERINGUKAS @ 2005 05 31, 21:09)
Nesijaudink, pradėsi mokytis, po trupučiuką ir baimė praeis, įgausi vis daugiau drąsos ir pasitikėjimo rolleyes.gif

Aš labai to tikiuosi 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vituly @ 2005 05 31, 16:03)
Nu va padariau ką tik sau kažkaip neįtikėtiną žingsnį, užsiregistravau į vairavimo kursus  doh.gif  doh.gif O kaip bijau jau dabar, nors kursai prasideda birželio 22 d. o vairavimo pirmoji pamoka bus dar vėliau, bet jau dabar bijau  doh.gif  doh.gif
Nežinau ar visos taip bijojot , ar čia tik aš viena tokia kvaiša  doh.gif  doh.gif  blink.gif

Į kokią vairavimo mokyklą užsirašei g.gif
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2005 05 31, 17:32)
As irgi nuo birzelio 15 einu i "Dorkana". irgi baisiai bijau, nes niekada nesivazinejau... Na, bet toks gyvenimas, nera kur dingti. Reikia.

Muse, aš taip pat klaikiai bijojau vairavimo, pirmai vairavimo pamokai užsirašiau jau baigiantis teorijos paskaitoms. Pirmą kartą į mašiną įsėdau drebėdama iš baimės... smile.gif Dabar su šypsena prisimenu kaip bijojau važiuoti greičiau ne 30 km/h greičiu, kaip visai nesukiojau vairo, kaip klaikiai bijojau vaziuot gatvėmis...Užsirašyk pas instruktorių Aloyzą (jis vairuoja Opel Astrą) ir visos baimės išgaruos.
Gyvenime dar neteko sutikti vyro, kuris taip suprastų moterį. Nuostabesnio už jį nėra. thumbup.gif
Atsakyti