Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo mokyklos ir instruktoriai

QUOTE(vituly @ 2005 04 06, 11:34)
O gal ir instruktorių galėtum rekomenduoti?  4u.gif  ax.gif

Dar tik teoriją mokausi. Nors jau galėčiau pradėt vairuot, bet vis atidėlioju...tai laiko nėra, tai baisu važinėti, tai ženklų nemoku.... sad.gif
Atsakyti
O aš kaip tik šiandien sugalvojau kad eisiu nuo kitos savaitės mokintis vairuoti ir ką jūs manot ogi kursai pabrango net 150 Lt.
Tai dabar kainuoja jau 950 Lt. cry.gif cry.gif
Gal kas žino kokiu pigesnių vairavimo kursų ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vituly: 08 balandžio 2005 - 07:37
Tai čia gal dar ne pats brangiausias variantas, nes mano sesei Sviesofore su viskuo kainuos apie 1100,-
Atsakyti
QUOTE(vikix @ 2005 04 08, 07:53)
Tai čia gal dar ne pats brangiausias variantas, nes mano sesei Sviesofore su viskuo kainuos apie 1100,-

Tai cia tik kursai su vairavimu. O dar lieka visokio medicininės pažymos, egzaminų laikymai ir t.t. tai kainuos dar + 200 Lt. cry.gif
Bet manau čia sezoninis pabrangimas ax.gif
Palauksiu aš žiemos tada kainos nukris, taip būna kiekvienus metus ax.gif
Atsakyti
Dorkane kursai kainuoja 800 Lt. Pasidomėk, gal dar nepabrango.
Atsakyti
QUOTE(Gunda @ 2005 04 08, 09:01)
Dorkane kursai kainuoja 800 Lt. Pasidomėk, gal dar nepabrango.

jauskambinau šiandien - pabrango cry.gif Sezonas kai visi laikosi teises tai ir pabrango.
Prieš dvi dienas dar buvo 750 Lt. o dabar jau 950 Lt. cry.gif cry.gif
Atsakyti
uuuch!!! net nezinojau tokiu dalyku, kad pavasari pabrangsta doh.gif
pasirodo, dar gerai pataikiau ir suspejau, Gineidoj kursai jau 900lt kainuoja blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
nutariau ir aš lankyti vaiavimo kursus.Artimiausi Savanorių prosekte .Atrodo Mackonio vairavimo mokykla ,gal kas moketes ten?
Atsakyti
O kiek maždaug laiko užtrunka kursai? Ar mėnesio užtektų?
Atsakyti
Ka zinote apie vairavimo kursus "Femina mobile"?Kokia instruktore rekomenduotumete?
Atsakyti
Kiek laiko galioja mokykliniai egzaminu rezultatai?Ar galima ilgai tempti ir atidelioti egzamina Regitroje? (pvz: jei neturi laiko)
Atsakyti
QUOTE(Gunda @ 2005 04 07, 10:19)
Dar tik teoriją mokausi. Nors jau galėčiau pradėt vairuot, bet vis atidėlioju...tai laiko nėra, tai baisu važinėti, tai ženklų nemoku.... sad.gif

Pirmom dienom gali ir nemokėt ženklų. Vis tiek ju nematysi biggrin.gif Nežinau, kodėl taip? gal susijaudinimas, gal dar nemokėjimas visko iškart daryt, t.y. ir vairuot, ir kas kiek laiko i veidrodėlius žiūrėt, ir ženklus pastėbėt, ir gatvių linijas, ir bėgius junginėti, ir dar su instruktoriumi pabendrauti, ir t.t. Bet su laiku visas mokėjimas ateina biggrin.gif
Atsakyti