QUOTE(Guduke @ 2011 05 25, 00:43)
Cobre, fotoreportazas nuostabus
Jau beziurint foto malonus siurpuliukai eme,ypac ape ta sena apleista kaima... Galiu tik isivaizduot, kokiu ispudziu pati patyrei.
Pasitiklsinsiu, kaip supratau, buvai visiskai viena? Zaviuosi ir drasa,ir ziniomis tavo.As radus koki nama su ikomponuotais raiziniais,pasigrozeciau,bet visiskai nesuvokciau, antikos,ar kokiu viduramziu cia tie groziai
Ispudziai superiniai
Kas del drasos, tai visada galim apsisukti ir grizti i viesbuti, pakeliui nusiperkant spurgyciu
). Vienintelis dalykas, kuri reikia atlikti teisingai, tai speti i lektuva, visa kita galima ir improvizuoti
O del raiziniu ar papludymio, ar dar kokio kitokio gerio, tai juk nebutina nusimanyti, uztenka, kad pamatai kazka grazaus sau ir tiek
As irgi daug ka tikslinausi grizusi internete
Bet ne todel, kad reikia, o todel, kad man idomu. Tarkime mano vyrui uztenka pasigrozeti, jam ten faktai kazkokie mazai rupi, uztat labai rupi pamatyti kuo daugiau
O as jau pasikuiciu, nuvykstu dazniausiai su kruva lapu ir faktu, bet rezultate vaikstau issiziojusi ir tiek. paskui jau tik viesbutyje gulinedama skaiciau ka ten as radusi buvau
visos griuvenos buvo penas protui, smalsumo patenkinimas. O stai Iztuzu buvo visiska atgaiva smegeninei, tokia palaima, zmoniu tuo metu buvo visai mazai, grozis nerealus, vanduo siltas ir kristolinio skaidrumo, numeti daiktus ir maudaisi, ir net minties nera, kad daiktu nerasi, kad reikia saugoti
Niekiap netikiu, kad tas pats jausmas butu atvykus su grupe ir kai pilna zmoniu
Tiesa, jau zinau, kad yra kas kartos mano marsruta
Smagumelis, tikiuosi ir jiems patiks
Patarimas: kai zinau, kad lankysiuosi papludimyje, tai viesbutyje prisipilu i dideli buteli, ar kelis maziukus (bunu pasitaupiusi
) vandens is krano, kad po maudyniu galeciau nors kazkiek nusiplauti druskas. Bent jau man labai nemalonu, kai negaliu nusiprausti ir turiu kepti su ta grauziancia druska ant kuno, veido. O buteliai masinoje juk nesudaro kazkokio nepatogumo