Na ir dar viena diena skirta MARMARIUI.
Ziauriai patenkinta, kad nutariau nuvaziuoti, nes dabar zinau, kas ir kaip. Tikiu, kad tusai ten nerealus, bet visa tai galima rasti ir kituose kurortuose. Bet viesbuciai atrodo pabaisiskai, papludimys purvinas, tiesa vanduo man nesusirode nei drumzlinas, nei purvinas, bet paziurejus, kokie siukslini kanalai nuteka i jura, sakau, gal tas ispudis klaidingas del vandens
viena dalis miesto centro paversta turgumi - gatves dengtos, kaip galerijos ir vien parduotuves. Jei Bodrume galima nesunkiai rasti ir kazka padoresnio, bei prabangesnio, tai cia vien dolces ir vuitonai, o ir vaikscioti man kazkaip buvo ramiau Bodrume, nei Marmaryje, labai jau cia prekeiviai ir restoranu kvietikai ikyrus
Siaip pamatyti verta ir net labai idomu, bet ilsetis -
Iskart atsiprasau visu tu, kuriems Marmaris sukelia pacius silciausius prisiminimus, tiesiog kiekvienam savo
Del Icmelero tyliu - nebuvau, nemaciau, sako, kad ten geriau, svariau, ramiau, tai tikiuosi, kad taip ir yra
Nezinau, kas per svente prasidejo tuo metu Turkijoje, bet visis sake, kad turkams atostogos ir issinuomoti masinos uz padoria kaina man niekur nepavyko, visos masiskai isnuomotos. Pasinaudojau autobusu. Visur kabejo veliavos. Iseinant is viesbucio.
Bodrumas pro dolmuso langa
Autobusu stotis
Autobuse.
kelias iki Muglos neprailgo: pirma visiems uzpyle odekolono ant ranku: dezinfekuoja ir gaivina. tada vandenukas, kava arba arbata, tada vel vandenukas.
Papildyta:Mugla
cia buvau permesta i kita autobusa vaziuojanti i Marmari. Netoli Marmario autobusa sustabde zandarmerija - dokumentu patikrinimas.
Atvykus nuejau ir susizinojau grafika i Bodruma ir uzsukau pavalgyti. Praejau labai neisvaizdu paviljona, sekantys buvo dailesni, bet juose tik picos, hamburgeriai ir panasus meslas, pasakius, kad noriu kitokio maisto, mane nukreipe atgal i landyne
Ten mane pasitiko padavejas visas toks gana skurdziai atrodantis, bet labai mandagus. Meniu nesupratau nei velnio, todel man buvo parodytas "stendukas" su siulomu maistu. Vistos nenorejau, atrode labai jau iprastai, tai surizikavau ir duriau pirstu i farsa. dar man pasiule vistienos sriubos, o as ir sutikau. maisto porcija didele, patiekta labai neimantriai, bet visgi svariai, na ir skanesnio maisto as nebuvau dar valgiusi
idomiausia, kad sukirtusi toki kieki, neissipuciau, neisjauciau aptingusi ir buvau laaabai soti. Na, tiesa valgeme mes dviese: as ir kaciukas
Vistienos sriuba isvis kazkoks stebuklas: daug mesos, nesijaucia jokiu prieskoniu, nesimato jokiu priedu, tirsta ir pasakisko skonio. ja reikia pagardinti isispaudziant citrinos sulciu ir uzkandant astriu ilgu zaliu pipiriuku. Pirma karta atsikandau per daug ir mano reakcija sukele daug juoko virtuves "sefui", mat storuliukas idemiai stebejo, kaip uzsienietka uzsiraus ant pipiro
Na ir kita keistenybe, tai puikaus skonio ryziai su avinzirniais. ryziu neiveikiau, bet avinziurnius sudorojau visus.
landynuke su maisto stendu
cia tupi sefas ir pliurpia su lankytojais. vitrina prikista visokio slamsto ir jos paskirtis man aplamai neaiski
tas jovalas rudas, tai farsas. atrodo baisiai, bet skonis ir kokybe be priekaistu
Papildyta:Na ir pats miestas. Temperatura 28 laipsniai be jokiu sauliu
Bet plonycio megztuko nenusiemiau, kazkaip neperkarsta man visiskai. Aisku, galima ir be jo, butu dar geriau netgi, ale demesio jau butu gerokai daugiau, o tas nepageidautina.
Papildyta:cia prasideda baru gatve. jei klystu, tai pataisykite mane.
Papildyta:Papildyta:baigiasi paradines baru gatveles ir prasideda prekybiniu galeriju labirintas. cia ne viena parduotuve, cia tiesiog dengtos gatves.
Papildyta:griztu atgal iki pagrindines gatves ir einu i kita puse nuo baru gatves, ten kur prasideda viesbuciai palei pakrante.
Papildyta:Papildyta:vanduo atrodo svarus
Papildyta:Vaivorykste virs Marmario
Na ir viskas. Varau atgal. Autobuso vairuotojas stai kaip puosia savo transporto priemone
Pusvalandis poilsio Muglos stotyje
Papildyta:Paskutinis zvilgsnis i Bodruma. Gal iki pasimatymo vel....
Dar daug ko neaplankiau
VISKAS.