Iplaukimas i Bodrumo marina
Simpatiskas viesbutukas
Mano numyletiniai
Pilis is juros puses
Papildyta:
Dar viesbutukas, daznai salia jo svartuodavomes..
Papildyta:
Kaip gi be veliavos
Papildyta:
Papildyta:
Pakeliui is Bodrumo i Knidos
Kas per juros melis..
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(Valdemar @ 2010 09 28, 10:19)
istikrujiu daug grazu vietu bet sitos muilines kameros to paroditi negali..nes muiline daugiau grazus zaisliukas nei fotoaparatas..jaigu daug keliaujat nusipirkit veidrodini fotoaparata arba issinuomokit pamatisit skirtuma
Siaip tai fotografuoja ne aparatas, o fotografas.
Del labai prastos kokybes muilines sutinku, kad su tokia ne ka parodysi.
Bet ir su veidrodiniu bus ne kas, jei viduje cinkelio fotografijai nebus. Tokiu atveju gera muiline netgi pravarciau.
QUOTE(Valdemar @ 2010 09 28, 09:19)
istikrujiu daug grazu vietu bet sitos muilines kameros to paroditi negali..nes muiline daugiau grazus zaisliukas nei fotoaparatas..jaigu daug keliaujat nusipirkit veidrodini fotoaparata arba issinuomokit pamatisit skirtuma
Muilines irgi gali parodyt, ir dar kaip o mano gyvenimo budas ir darbo pobudis toks, kad man reikalingas nedidelis fotoaparatas, kuris visada butu po ranka.. gal kokybes ne tiek daug, bet nemanau, kad nuotraukos labai jau prastos gavos..
O veidrodini issinuomavus netikiu, kad kas labai gero gausis, nes praeis nemazai laiko, kol ji perprasit.. o gal ir kursu kokiu prireiks..
QUOTE(rinann @ 2010 09 28, 14:07)
kufu, nuotraukos nuostabios ir neimkit i galva kas ka sako
pritariu netgi daugiau nei nuostabios
Sveikos mergaites,
Su susidomejimu perziurejau foto ir perskaiciu atsiliepimus-labai pravers,nes skrendu i Bodruma jau kita sestadieni ir busiu ten 2 sav.Tai bus pirmos tokios ilgos atostogos vienoj vietoj tai labai bijau,kad bus per mazai veiklos tenai,nes mes nemegejai prie baseino guleti. Zadam nuomuotis masiniuka ir keliauti po apylinkes.Kam teko vairuoti Turkijoje prasau pasidalinkit vairavimo ypatumais.Mano bendradarbis turkas patare buti labai atsargiems,idomu kaip lietuvaiciams sekesi perprasti turkisko vairavimo ypatumus ir automobiliu nuomos subtilybes.is anksto dekoju
Su susidomejimu perziurejau foto ir perskaiciu atsiliepimus-labai pravers,nes skrendu i Bodruma jau kita sestadieni ir busiu ten 2 sav.Tai bus pirmos tokios ilgos atostogos vienoj vietoj tai labai bijau,kad bus per mazai veiklos tenai,nes mes nemegejai prie baseino guleti. Zadam nuomuotis masiniuka ir keliauti po apylinkes.Kam teko vairuoti Turkijoje prasau pasidalinkit vairavimo ypatumais.Mano bendradarbis turkas patare buti labai atsargiems,idomu kaip lietuvaiciams sekesi perprasti turkisko vairavimo ypatumus ir automobiliu nuomos subtilybes.is anksto dekoju
Na as pati nevairuoju, tai, deja, pakomentuot negaliu.. o paklaust norejau, kiek is UK kainuoja skrist i Bodruma? sakau, gal man pigiau per ten gautus, nei per Ryga ir Stambula..
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(kufu @ 2010 09 29, 11:54)
O kiek pagal tavo patirti yra pigu is Rygos i Stambula ?
QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 09 29, 11:02)
O kiek pagal tavo patirti yra pigu is Rygos i Stambula ?
Is Vilniaus per Ryga i Stambula man pigiausiai yra gavesi, berods, 600 Lt i abi puses.. Dabar tai gavos 900 Lt o dar skrydis i Bodruma kokius 400 Lt prides
QUOTE(kufu @ 2010 09 29, 12:57)
Is Vilniaus per Ryga i Stambula man pigiausiai yra gavesi, berods, 600 Lt i abi puses.. Dabar tai gavos 900 Lt
O cia su Turkish airlines ar AirBaltic'u ?
Mes bilietus dviems pirmyn/atgal gavom uz 900
P.S. i tavo parasa pasiziurejau.... Ei, o mes ne kartu Stambulan skrendam ? Musu skrydis spalio 31
QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 09 29, 12:19)
O cia su Turkish airlines ar AirBaltic'u ?
P.S. i tavo parasa pasiziurejau.... Ei, o mes ne kartu Stambulan skrendam ? Musu skrydis spalio 31
Su Airbalticu o jus su kuo skrendat?
As tai spalio 30 skrendu jus paciam Stambule bazuosites?