Kol kas tik viena ikeliu, cia delfinas, kuris draugavo su musu jachta pora valandu ir su visais besimaudanciais zaide
Labai gražu ir miela....
Ne tas žodis, kad gražu... Pasižiūrėjus į orą pro langą, net nesitiki, kad kažkur šilta, gražu, ir net delfinai su tavim draugauja.
Vis dar draugas
Papildyta:
Pakrante prie Mersincik
Dar Atatiurko jachta, tik sikart prie Bozburuno sutikom..
Papildyta:
Kalnai ir pora jachtu
Papildyta:
Pakrante prie Mersincik
Dar Atatiurko jachta, tik sikart prie Bozburuno sutikom..
Papildyta:
Kalnai ir pora jachtu
Kofu, man šitos vietos atminty išlikę kaip gražiausios vietos pasauly... Net apsižliumbiau prisiminus
Nerealios nuotraukytės... Noriu vėl ten...
Nerealios nuotraukytės... Noriu vėl ten...
Jachtos
Griztam i Bodruma
Papildyta:
Bodrumo pilis
Prieplauka
Griztam i Bodruma
Papildyta:
Bodrumo pilis
Prieplauka
Dar Bodrumas ir, zinoma, prieplauka..
Papildyta:
Papildyta:
kufu, superines nuotraukos
man iskilo klausimukas, kokiu fotoaparatu fotografuoji? Ar tiesiog cia puikus Tavo fotografavimo igudziai, o ne aparatas ''kaltas''?
mums tokios grazios nuotraukos neiseina
man iskilo klausimukas, kokiu fotoaparatu fotografuoji? Ar tiesiog cia puikus Tavo fotografavimo igudziai, o ne aparatas ''kaltas''?
mums tokios grazios nuotraukos neiseina
QUOTE(LOCKETS @ 2010 09 18, 19:04)
Canon Digital IXUS 950 IS
Turut truputi Adobe photoshop cs4
Grazus kadras bet kokiam foto aparate grazus gaunas. Ispudingos Kufu foto, saunuole
QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 09 18, 18:45)
Canon Digital IXUS 950 IS
Grazus kadras bet kokiam foto aparate grazus gaunas. Ispudingos Kufu foto, saunuole
Aha, sitas fotoaparatas tik photoshopo gerookai zemesne versija
Dar kazkiek foto turiu is sitos keliones, bet darbais taip uzsivertus, kad ner laiko sukelt.. bet, aisku, siandien jau nusiziurineju bilietus sekanciai kelionei
Neberandu, kažkur buvo aprašyta kaip įkelti foto
Papildyta: