QUOTE(kufu @ 2010 07 20, 13:54)
Baisu, uzpuole mane su klausimais man patinka apie Bodruma pasakot, kol pati ne ten, nors taip prisilieciu Is Bodrumo i Datca, taip - keltas plaukia. Jis isvyksta, kur yra centrine miesto jachtu prieplauka, mazdaug nuo jos vidurio, ten ir kasos yra. Papludimys paciam Bodrume, tai toks ale tamsus smelis, o siaip visokio yra, ir akmenuku, ir uolu. Klausimas koks bus jusu viesbutyje
Siaip, man asmeniskai, Bodrumas yra vienareiksmiskai - pats graziausias ne veltui planuojam ten gyvent..
Siaip, man asmeniskai, Bodrumas yra vienareiksmiskai - pats graziausias ne veltui planuojam ten gyvent..
paciame bodrume smelio papludymio nemaciau, akmenukus tik musu viesbutyje buvo tamsus smelis, man kaip purvas atrodo, nepatiko, bet as ir esu labiau megeja degintis svariai, ant platformu o vat giumbete, tai lyg ir yra zvyriuko
siaip paciame Bodrume nera daug viesbuciu, ta prasme, kad lietuviu agenturos mazais siulo. Na ir kiek vaiksciojau, tai susidare ispudis, kad ten daugiau tokiu mazulyciu viesbutuku, pensionu, o vat kiek didesniu viesbuciu mazai, pakrasciuose gal tik kiek daugiau. Ar as klystu?