Kaip čia jūs gražiai mokat , o aš tai tokia atgrubnagė - tik kojinytes ir kelnytes moku numegzti. Na dar koki paprastą megztinuką
QUOTE(*coliukeee* @ 2008 05 25, 10:55)
paskutinis darbelis, bet jauciu, kad ne paskutine suknele
susidraugavau su vaseliu, kaip ne keista
turiu klausimuką - visą suknele nėriai ratu, ar yra siūlės šonuose mąstau dukriukui nerti palaidine ir galvoju kaip čia geriau aplink ar atskirom dalim
QUOTE(airara* @ 2008 05 30, 22:39)
turiu klausimuką - visą suknele nėriai ratu, ar yra siūlės šonuose mąstau dukriukui nerti palaidine ir galvoju kaip čia geriau aplink ar atskirom dalim
neriau aplink, manau taip netgi lengviau
QUOTE(koti @ 2008 05 18, 23:00)
QUOTE(*coliukeee* @ 2008 05 19, 11:29)
man su Koti lygiuotis nera kur bet rodau savo kurini, kuris iskeliauja nuostabiai panelytei
saunuoles labai grazu
Sveikos .
Pasirodau ir as su savo naujuoju darbeliu mazulei
Tik dar nelyginta
Pasirodau ir as su savo naujuoju darbeliu mazulei
Tik dar nelyginta
Ir aš pasigirsiu, ką šaltesniam vakarui mažylei nunarpliojau:
Papildyta:
Sverbu nebijok eksperementuoti. Man iki sudetingesnių darbų irgi kaip iki dangaus...
Papildyta:
QUOTE(eva* @ 2008 05 29, 15:42)
Kaip čia jūs gražiai mokat , o aš tai tokia atgrubnagė - tik kojinytes ir kelnytes moku numegzti. Na dar koki paprastą megztinuką
Sverbu nebijok eksperementuoti. Man iki sudetingesnių darbų irgi kaip iki dangaus...
Jurgitasta,LĖTA gražu,šaunuolės
Sveikos ,
Norėjau paklausti, gal kas turite schemučių ar nuorodų berniukui krikštynų rūbeliams Norėčia ką nors numegzti ar nunerti ir neturiu idėjų kas tiktų berniukui
Norėjau paklausti, gal kas turite schemučių ar nuorodų berniukui krikštynų rūbeliams Norėčia ką nors numegzti ar nunerti ir neturiu idėjų kas tiktų berniukui
QUOTE(jurgitasta @ 2008 06 01, 23:53)
vai kokis grožis ir suknia ir modelis
panašiu raštu sau tuniką mezgu ir gal liks siūlų mano panelei
kitur jau rodžiaus, įdėsiu ir čia - nunarpliojau iš 4-o karto "ananasine" kepurėlę - demonstruojam
QUOTE(*coliukeee* @ 2008 05 25, 09:55)
paskutinis darbelis, bet jauciu, kad ne paskutine suknele
susidraugavau su vaseliu, kaip ne keista
Koks superinis vaizdelis o jau manekenė kaip pozuoja, kaip profesionalė