Nonna, labai sauni, ir spalvyte, ir modeliukas cia gruodinukei savo nerta?
Vaje, kokių grožybių rimezgėt prinėrėt Negaliu išeit nepagyrus Rūbeliai vienas už kitą gražesni Šaunuolės Puikūs darbeliai.
O jau ta sesučių nuotrauka... Ir suknelės nuostabios, ir manekenės Kyla noras krikštynoms mažajai suknelę pačiai pagamint, bet tada krikštytume turbūt po poros metų
Man irgi toks klausimas kyla, ypač pamačius profily ar paraše ne vieną mažą klecką ir vieną po kito kepamus darbelius Tikros Supermamos
O jau ta sesučių nuotrauka... Ir suknelės nuostabios, ir manekenės Kyla noras krikštynoms mažajai suknelę pačiai pagamint, bet tada krikštytume turbūt po poros metų
QUOTE(Oresta3 @ 2008 07 07, 11:29)
Oi kokie groziai, kaip jus turit laiko tiek megsti?
Man irgi toks klausimas kyla, ypač pamačius profily ar paraše ne vieną mažą klecką ir vieną po kito kepamus darbelius Tikros Supermamos
QUOTE(Zuzanėlė @ 2008 07 09, 19:14)
Merginos, turiu tokį prašymą...
Mano "princesė" užsakė numegzti liemenę arba megztuką su vaivorykšte .
Gal kas nors turite savo lobynuose kokią schemutę, ar gal kur nors akis buvo užkliuvus???
Mano "princesė" užsakė numegzti liemenę arba megztuką su vaivorykšte .
Gal kas nors turite savo lobynuose kokią schemutę, ar gal kur nors akis buvo užkliuvus???
Peržiūrėjau savo paveiksliukų kolekciją, neradau. Gal pamėgint ant popieriaus pasipiešt kaip tuėtų atrodyt ir tada megzt, vaivorykštė tai ne arklys koks...
QUOTE(*coliukeee* @ 2008 07 10, 13:01)
Nonna, labai sauni, ir spalvyte, ir modeliukas cia gruodinukei savo nerta?
As turiu gruodinuka
Aciu labai
Na jusu visu nunertrubeliai tokie grazus, kad zodziu trukta. Bet dauguma suknuciu nertos, o as labiau linkstu prie mezgimo. Gal kas turite megztu sukneliu pavyzdeliu. Nors tikrai gailiuos, kad neneriu. Nezinociau net nuo ko pradet.
sveikos mezgejos,
Pradejau ir as megzti savo busimam vaikeliui. Noriu numegzti kelnytes tik nezinau nuo ko cia pradeti. Gal galite patarti? Tikriausiai reiketu pradeti megzti nuo kojyciu apacios ir platinti?ar kaip?
Pradejau ir as megzti savo busimam vaikeliui. Noriu numegzti kelnytes tik nezinau nuo ko cia pradeti. Gal galite patarti? Tikriausiai reiketu pradeti megzti nuo kojyciu apacios ir platinti?ar kaip?
sakykit 5 metukų mergytės galvytės kokia apimtis yra?
QUOTE(saldainia @ 2008 07 14, 14:12)
sakykit 5 metukų mergytės galvytės kokia apimtis yra?
Manau, kad kaip suaugusiojo. Draugės mergytės 3,5 metų 53 cm, kai mano galvos 54 cm. Nebent mes matuodamos numatavom.... Nors sakė, kad 9 m. pusseserės kepurės jai tinka. Tai va
gal dar kas gali parašyti?
Sveikutes, labai reikia jusu pagalbos. Dukrytei nuneriau kostiumeli, tai vat mano vaikinas (7m.) uzsiprase, kad ir jam ka nors nunerciau. Mastau apie liemene, gal kas turit kokiu nertu liemeniu pavyzdziu, nes nert man daug lengviau, nei virbalais darbuotis