QUOTE(Lexana @ 2008 06 23, 19:26)
Dieviškas grožis. Gal galimą schemos?
Šitiem mezginiam nebūna schemos,mezgi kiekvieną dalelę atskirai ir dėlioji,kaip nori ant iškarpos.O po to jungi.
Peržiūrėjau visus 9 puslapius mezgimo ir nėrimo temų ir neradau nei vienos apie krikštynų rūbelius man atrodo tikrai mačiau, o gal minėjo kažkas, kad yra tokia atskira tema gal galit padėt surast?
QUOTE(Vaizele @ 2008 06 24, 22:00)
Peržiūrėjau visus 9 puslapius mezgimo ir nėrimo temų ir neradau nei vienos apie krikštynų rūbelius man atrodo tikrai mačiau, o gal minėjo kažkas, kad yra tokia atskira tema gal galit padėt surast?
yra tokia temele prie rankdarbiu
QUOTE(Vaizele @ 2008 06 24, 21:00)
http://www.supermama...;#entry18050423
Noriu nunerti uniformai mokykliniai kalnieriukus. Tačiau neturiu jokio raštuko. Gal kas galėtų sušelpti
Zuikuli ir zinule, ačiū už pagalbą
QUOTE(PYNE @ 2008 06 24, 22:24)
labai graži ir suknytė ir mergytė. Kiek laiko tokiam darbui padaryti reikia Man kantrybės užtenka tik mažiems darbeliams, kai rezultatas greitai matosi
kazkur pusantro menesio trukau,su siulu ieskojimo,nes buvau pritrukus,tai savaitei buvo atideti darbai,o neriau tik kai mazasis miegojo
QUOTE(argutiene @ 2008 06 21, 23:07)
kgt, labai įdomus ir įspūdingas megztukėlis.
O gi sakoma: nauja tai gerai pamiršta sena.
O gi sakoma: nauja tai gerai pamiršta sena.
QUOTE(Alacka33 @ 2008 06 22, 00:02)
Gražus megztukas ir spalvingas
QUOTE(Vaizele @ 2008 06 23, 15:38)
Be galo gražus mergaitiškas megztukas
QUOTE(Viliuteee @ 2008 06 23, 10:05)
naktys tikrai ne be reikalo buvo trumpintos,labai gražus,vasariškas darbelis
o aš noriu parodyti antrą komplektėlį krikštynoms
o aš noriu parodyti antrą komplektėlį krikštynoms
Didelis ačiū
O jau rūbelių grožis
Aš kai nemėgstu su smulkmenom krapštinėtis (man jau tų gėlyčių užteko ), tai tokia suknytė kaip iš fantastikos srities
QUOTE(*zuikulis* @ 2008 06 25, 09:57)
kazkur pusantro menesio trukau,su siulu ieskojimo,nes buvau pritrukus,tai savaitei buvo atideti darbai,o neriau tik kai mazasis miegojo
Labai graži suknelė Bet pusantro mėnesio Na, mamos, ir greičiai jūsų Man tikriausiai ne patrumpint naktis reiktų, o visai nebemiegot
Papildyta:
QUOTE(Viliuteee @ 2008 06 23, 21:39)
gavau užsakymą padaryti šitą darbelį,
nenorėjau kopijuoti,tad kiek pakeičiau ir gavosi,kas gavosi
nenorėjau kopijuoti,tad kiek pakeičiau ir gavosi,kas gavosi
Ir šita kokia nuostabi Gal net gražesnė už aną
Kaip gražiai jūs tas princeses aprengiat