Maži sandaliukai mažam piliečiui
QUOTE(Viliuteee @ 2008 06 19, 19:04)
sveikutės,
noriu parodyti krikšto rūbelius mažai mažai mergytei
noriu parodyti krikšto rūbelius mažai mažai mergytei
Viliuteee, kaip visuomet - dailu - per švelnus žodis
Kažkas minėjo, kad yra tema apie krikšto rūbus berniukams. Gal kas pamėtėtumėt nuorodą?
QUOTE(Viliuteee @ 2008 06 19, 20:04)
O va cia tai grozis Truksta zodziu
QUOTE(Vaizele @ 2008 06 19, 19:41)
Labai gražu. Gal gali pakonsultuoti iš kokių siūlų nerti ir kaip . Aš neriiu tik suaugusiems ( sau), bet draugė laukiasi ir prašė nunerti. Gal yra kokia shemutė?
sveikos darbštuolytės ieškau mamytės kuri yra mezgusi ar bent žino kaip megzti štai tokį grožį -skaistę mažylei
domina ne raštas bet pats sujungimo principas.gal galėtumėte patarti kaip tą sujungimą su pyne padaryti, kiek akių dėti ir t.t.
domina ne raštas bet pats sujungimo principas.gal galėtumėte patarti kaip tą sujungimą su pyne padaryti, kiek akių dėti ir t.t.
Fox lady ir Ligičiukas ačiū
Aš pastaruoju metu pasinešiau ant medvilninių Nidos siūlų. Prekybos centruose Rimi yra jų įvairių spalvų, o Verpaluose jie vadinasi Camille berods
Tai jų galų turėjau ir suderėjo dvi spalvos
Nėriau iš kitos nuotraukos, be jokio rašto, vis pamatuodama ant mažiuko kojyčių.
Beje, užsegimas padarytas su lipukais, ir pastebėjau, kad mažius vis taikosi nusimesti sandaliukus, tai reik kiečiau užsegti, tai norisi, kad lipnios juostelės būtų ir toliau.
QUOTE(Ligičiukas @ 2008 06 19, 22:52)
Labai gražu. Gal gali pakonsultuoti iš kokių siūlų nerti ir kaip . Aš neriiu tik suaugusiems ( sau), bet draugė laukiasi ir prašė nunerti. Gal yra kokia shemutė?
Aš pastaruoju metu pasinešiau ant medvilninių Nidos siūlų. Prekybos centruose Rimi yra jų įvairių spalvų, o Verpaluose jie vadinasi Camille berods
Tai jų galų turėjau ir suderėjo dvi spalvos
Nėriau iš kitos nuotraukos, be jokio rašto, vis pamatuodama ant mažiuko kojyčių.
Beje, užsegimas padarytas su lipukais, ir pastebėjau, kad mažius vis taikosi nusimesti sandaliukus, tai reik kiečiau užsegti, tai norisi, kad lipnios juostelės būtų ir toliau.
QUOTE(Viliuteee @ 2008 06 19, 20:04)
QUOTE(Ligvita @ 2008 06 20, 21:02)
Na erginos jus ir auksarankes Grozis nerealus
Žiūriu "etatinės" darbuotojos vis pasireiškia Labai gražios suknelės
Ir bačiukai labai dailučiai
Ir bačiukai labai dailučiai