Įkraunama...
Įkraunama...

Blakstienų stiprinimas

rozyteaa - ne smile.gif
Maam - sujuokinai biggrin.gif
O aš ricinų aliejų poveikį pamčiau po 3 dienų. dabar savaitėlė beliko ir darysiu mėnesio pauzę
Atsakyti
Ir vyrui grazesne atrodai einant i lova miegoti - tokiom gundanciom blizganciom blakstienom.... Tamsoj - prie teliko sviesos - ricina - ..........kaip romantiska.
Ne rimtai, uzmakliavot ja - neatima daug laiko, o efektas YRA. didis.gif
Va , kazkada topsecret.gif pirkau oriflame kondicionieriu blakstienoms (antireklama cia), nu ka as zinau, lyg tai vandeni buciau ten tepus.... Bi tik buteliukas su sepetuku patogus (kaip tuso). Tai ne puses nesunaudojau, ismaukiau lauk, isploviau ir prisivarvinau RICINOS.
Atsakyti
QUOTE(Turkish @ 2008 10 10, 18:50)
rozyteaa - ne smile.gif
Maam - sujuokinai biggrin.gif
O aš ricinų aliejų poveikį pamčiau po 3 dienų. dabar savaitėlė beliko ir darysiu mėnesio pauzę

Tai mes apie eukaliptu eterini kalbejom 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rozyteaa @ 2008 10 10, 21:44)
Tai mes apie eukaliptu eterini kalbejom  4u.gif  ax.gif

jau tik netepk to eukaliptu aliejaus ant blakstienu - isgriaus tau akis, o ir blakstienos nukrist gali doh.gif eterinius aliejus galima naudoti plaukams, bet ir tai lb mazais kiekiais, imaisant po kelis lasus i sampuna ar dar kur smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2008 10 10, 22:12)
jau tik netepk to eukaliptu aliejaus ant blakstienu - isgriaus tau akis, o ir blakstienos nukrist gali doh.gif  eterinius aliejus galima naudoti plaukams, bet ir tai lb mazais kiekiais, imaisant po kelis lasus i sampuna ar dar kur smile.gif

Netepu... 2x pakako pilnai blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
na as ir ricinu aliejumi tepiau antakius,tai man tikrai jie patamsejo,patankejo mirksiukas.gif bet as galvoju kaip apie blakstienas...ar gerai paskui laikosi tusas? g.gif nes nebandziau blakstienoms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimantuke33 @ 2008 10 11, 20:09)
na as ir ricinu aliejumi tepiau antakius,tai man tikrai jie patamsejo,patankejo  mirksiukas.gif  bet as galvoju kaip apie blakstienas...ar gerai paskui laikosi tusas?  g.gif  nes nebandziau blakstienoms  smile.gif

Gerai jis laikos blush2.gif tik aisku tarkim vakare pasitepi, tai ryte nusiplauk tas blakstienas.. ax.gif
Atsakyti
Man ryte dazant blakstienas jauciasi, jog jos "riebesnes" taigi tusu pramakaluot tenka labiau... Kaip rozyteaa sako - reikia jas nuplaut. (nors man ir po nuplovimo jos sunkiau dazos)... Bet kad neimanoma ju padazyt - tai ne. Vienaip ar kitaip jos pasidazo.
Atsakyti
Tepu prieš naktį, tai ryte jo kaip nebūta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(maam @ 2008 10 13, 11:35)
Man ryte dazant blakstienas jauciasi, jog jos "riebesnes" taigi tusu pramakaluot tenka labiau... Kaip rozyteaa sako - reikia jas nuplaut. (nors man ir po nuplovimo jos sunkiau dazos)... Bet kad neimanoma ju padazyt - tai ne. Vienaip ar kitaip jos pasidazo.

gal perdaug pritepi? 4u.gif

QUOTE(agute07 @ 2008 10 13, 12:48)
Tepu prieš naktį, tai ryte jo kaip nebūta thumbup.gif

vat butent,man taip pat, bet visvien dar praplaunu ax.gif
Atsakyti
na labai gerai 4u.gif tokios svelnios rolleyes.gif ir akiu negrauze ir jos neuztino,ko as labiausiai bijojau biggrin.gif na dabar tepsiuosi kasdien,jei dar ir patamses tai isvis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, o ka tas ricinos aliejus duoda blakstienoms? Vakar pries miega issitepiau, bet nieko siandien labai nepastebejau, nors ka cia ir gali pastebeti nuo vieno karto...
Atsakyti