rozyteaa - ne
Maam - sujuokinai
O aš ricinų aliejų poveikį pamčiau po 3 dienų. dabar savaitėlė beliko ir darysiu mėnesio pauzę
Ir vyrui grazesne atrodai einant i lova miegoti - tokiom gundanciom blizganciom blakstienom.... Tamsoj - prie teliko sviesos - ricina - ..........kaip romantiska.
Ne rimtai, uzmakliavot ja - neatima daug laiko, o efektas YRA.
Va , kazkada pirkau oriflame kondicionieriu blakstienoms (antireklama cia), nu ka as zinau, lyg tai vandeni buciau ten tepus.... Bi tik buteliukas su sepetuku patogus (kaip tuso). Tai ne puses nesunaudojau, ismaukiau lauk, isploviau ir prisivarvinau RICINOS.
Ne rimtai, uzmakliavot ja - neatima daug laiko, o efektas YRA.
Va , kazkada pirkau oriflame kondicionieriu blakstienoms (antireklama cia), nu ka as zinau, lyg tai vandeni buciau ten tepus.... Bi tik buteliukas su sepetuku patogus (kaip tuso). Tai ne puses nesunaudojau, ismaukiau lauk, isploviau ir prisivarvinau RICINOS.
QUOTE(Turkish @ 2008 10 10, 18:50)
rozyteaa - ne
Maam - sujuokinai
O aš ricinų aliejų poveikį pamčiau po 3 dienų. dabar savaitėlė beliko ir darysiu mėnesio pauzę
Maam - sujuokinai
Tai mes apie eukaliptu eterini kalbejom
QUOTE(rozyteaa @ 2008 10 10, 21:44)
jau tik netepk to eukaliptu aliejaus ant blakstienu - isgriaus tau akis, o ir blakstienos nukrist gali eterinius aliejus galima naudoti plaukams, bet ir tai lb mazais kiekiais, imaisant po kelis lasus i sampuna ar dar kur
QUOTE(Girl_not4_you @ 2008 10 10, 22:12)
jau tik netepk to eukaliptu aliejaus ant blakstienu - isgriaus tau akis, o ir blakstienos nukrist gali eterinius aliejus galima naudoti plaukams, bet ir tai lb mazais kiekiais, imaisant po kelis lasus i sampuna ar dar kur
Netepu... 2x pakako pilnai
na as ir ricinu aliejumi tepiau antakius,tai man tikrai jie patamsejo,patankejo bet as galvoju kaip apie blakstienas...ar gerai paskui laikosi tusas? nes nebandziau blakstienoms
QUOTE(Deimantuke33 @ 2008 10 11, 20:09)
na as ir ricinu aliejumi tepiau antakius,tai man tikrai jie patamsejo,patankejo bet as galvoju kaip apie blakstienas...ar gerai paskui laikosi tusas? nes nebandziau blakstienoms
Gerai jis laikos tik aisku tarkim vakare pasitepi, tai ryte nusiplauk tas blakstienas..
Man ryte dazant blakstienas jauciasi, jog jos "riebesnes" taigi tusu pramakaluot tenka labiau... Kaip rozyteaa sako - reikia jas nuplaut. (nors man ir po nuplovimo jos sunkiau dazos)... Bet kad neimanoma ju padazyt - tai ne. Vienaip ar kitaip jos pasidazo.
Tepu prieš naktį, tai ryte jo kaip nebūta
QUOTE(maam @ 2008 10 13, 11:35)
Man ryte dazant blakstienas jauciasi, jog jos "riebesnes" taigi tusu pramakaluot tenka labiau... Kaip rozyteaa sako - reikia jas nuplaut. (nors man ir po nuplovimo jos sunkiau dazos)... Bet kad neimanoma ju padazyt - tai ne. Vienaip ar kitaip jos pasidazo.
gal perdaug pritepi?
QUOTE(agute07 @ 2008 10 13, 12:48)
Tepu prieš naktį, tai ryte jo kaip nebūta
vat butent,man taip pat, bet visvien dar praplaunu
na labai gerai tokios svelnios ir akiu negrauze ir jos neuztino,ko as labiausiai bijojau na dabar tepsiuosi kasdien,jei dar ir patamses tai isvis
Sveikos, o ka tas ricinos aliejus duoda blakstienoms? Vakar pries miega issitepiau, bet nieko siandien labai nepastebejau, nors ka cia ir gali pastebeti nuo vieno karto...