QUOTE(Atisar @ 2011 07 12, 18:03)
Labas mergaites. Labai ilgai rinkausi informacija, kaip padeti savo blakstienom, nes jos kaip ir antakiai pas mane nuolat praretja. Suzinojau apie stebuklingaji LiLash, nors pinigai tikrai nemazi... Bet kaip ir visada, turiu tokia kvaila savybe nuodugniai isstudijuoti ivairiu produktu sudeti. Teko gana daug pasikuisti uzsienio literaturoje. Taigi, nebusiu skrudzas, pasidalinsiu rezultatais, o jus jau elkites kaip ismanot Lilash sudetyje yra: metilparabenas, butylparabenas, ethylparabenas, propilparabenas, isobutylparabenas... Nepagalvokit, kad as cia isvardinau visus pasaulyje egzistuojancius parabenus - VISI jie yra sudedamosios serumo dalys. Dar nebuvau maciusi produkto, kuriame butu toks kiekis viename Zinoma, kiekviena turime savo nuomone ir poziuri - galbut atsiras mananciu, kad viskas aplink mus kenkia, bet cia, mano manymu, jau tikra bomba. Kaip minejau - spreskit jus, as tik pasidalinau rasta informacija
o kokios sudedamosios dalys dar ieina?? negi vien sitie parabenai turi buti dar kazkokios veikliosios medziagos man idomu nuo ko butent tas toks veiksmingumas teigiamas blakstienoms