Įkraunama...
Įkraunama...

Blakstienų stiprinimas

QUOTE(žvarba @ 2011 06 16, 14:58)
taip kategoriškai teigti kad kitos priemonės nepadeda negalite schmoll.gif , net jei visas būtumėt pabandžiusi, tai reikštų, kad nepadeda tik Jums, nes tai individualu... Man pvz ricina visai nepadeda, bet čia man doh.gif o mano naudojamas serumas man tikrai veikia mirksiukas.gif Taip, kad čia individualu 4u.gif

as ne apie visas as apie rapidlash ir sarmoj kazkoks budavo 100 lt jie nepadeda nepadejo ir mano draugem pasiziurejus i sudeti tai galiu pasakyti kad ta pati turbut daro ir ricinos aliejus, apie kitas nzn, bet kaip ir minejau kur naudojamas tas oftalmologinis tirpalas kuris naudojamas gliaukomai gydyti tas veiklus bet jo kaina ne 100 lt smile.gif Dabar va bandysim va careprosta, ziuresiu kaip jis biggrin.gif
Atsakyti
merginos, jau keliose vaistinese neradau ricinos aliejaus, vaistininke net pasake, kad jo nebera ir nebebus lietuvos vaistinese, nebent dar like buteliukai. idomu kodel.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(cekute @ 2011 06 14, 23:46)
nuo ricinos aliejuko po menesio matyti labai akivaizdus rezultatai,bet reikia nepatingeti kiekviena vakara jas pasitepti

thumbup.gif pateplioju ir aš ricinos aliejuku blakstienas - pastiprėjo ir lyg sodresnė spalva tapo ( o gal aš jau čia matau ką noriu matyti biggrin.gif )

QUOTE(lapuaite @ 2011 06 21, 17:53)
merginos, jau keliose vaistinese neradau ricinos aliejaus, vaistininke net pasake, kad jo nebera ir nebebus lietuvos vaistinese, nebent dar like buteliukai. idomu kodel.. g.gif

jei vis dar reikia - tai pirkau ricinos aliejuką Č I A
Č I A mažesnis kiekis mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo J@lanta: 23 birželio 2011 - 23:54
Labas 4u.gif Ir sis ricinos aliejus tinka blakstienoms? bigsmile.gif
Atsakyti
SVEIKOS MERGINOS, SAKYKITE O AR RICINA TINKA IS VAISTINES, AR JA KOKIA KITA REIKIA ISIGYTI? aCIU 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gederika @ 2011 06 25, 23:36)
SVEIKOS MERGINOS, SAKYKITE O AR RICINA TINKA IS VAISTINES, AR JA KOKIA KITA REIKIA ISIGYTI? aCIU 4u.gif

tinka is vaistines, kiek esu meginusi is vaistines ta paprasta ir nerafinuota ekologiska ric.alieju is parduotuves tai man jie visiskai vienodi pasirode, tiek kvapu, konstitencija ir t.t. taciau vaistinese ar jo berasite..? g.gif nes man apejus kelias vaistines ir jo neradus vaistininke pasake, kad jo nebeveza i Lietuva g.gif
Atsakyti
nu geras,kaip jo negali buti,idomu kodel?jis juk toks veiksmingas
Atsakyti
As vakar buvau Eurovaistineje, tai man ta pati atsake, jog nebeveza to paprasto ricinos aliejaus sad.gif pasiule man kosmetini, kuris kainuoja virs 11 Lt. Geriau nusipirksiu rusiskoj vaistinej, maciau ten yra visokiu kosmetiniu ricinos alieju su zoleliu ekstraktais, kainuoja apie 9 Lt. Bet aisku geriau butu tas senasis naturalus, jau isbandytas ir tikrai veiksmingas.
Atsakyti
O kuo skiriasi tas tepamas ir geriamas ricinos aliejus? Nes aš nuėjau į vaistinę ir vaistininkas davė man geriama, nes neturėjo tepamo. Sako geriamas dar švaresnis. Tai pradėjau tepti juo, žiūrėsiu kas bus..
Atsakyti
QUOTE(faustadr @ 2011 07 07, 11:12)
O kuo skiriasi tas tepamas ir geriamas ricinos aliejus? Nes aš nuėjau į vaistinę ir vaistininkas davė man geriama, nes neturėjo tepamo. Sako geriamas dar švaresnis. Tai pradėjau tepti juo, žiūrėsiu kas bus..

dievuliau, juk jau 100k kartota tas pats čia aliejus... koks skirtumas ar alyvuogių aliejų pilti į salotas ar ant veido tepti.. tai vis tiek bus alyvuogių aliejus biggrin.gif
Atsakyti
Na ka turiu as foto mano blakstienu po 2 menesiu Careprost naudojimo. Labai mane dziugina, kad jos uzsiriecia, nes turejau visada problemu del to, kad jos tiesios biggrin.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Labas mergaites. Labai ilgai rinkausi informacija, kaip padeti savo blakstienom, nes jos kaip ir antakiai pas mane nuolat praretja. Suzinojau apie stebuklingaji LiLash, nors pinigai tikrai nemazi... Bet kaip ir visada, turiu tokia kvaila savybe nuodugniai isstudijuoti ivairiu produktu sudeti. Teko gana daug pasikuisti uzsienio literaturoje. Taigi, nebusiu skrudzas, pasidalinsiu rezultatais, o jus jau elkites kaip ismanot smile.gif Lilash sudetyje yra: metilparabenas, butylparabenas, ethylparabenas, propilparabenas, isobutylparabenas... Nepagalvokit, kad as cia isvardinau visus pasaulyje egzistuojancius parabenus - VISI jie yra sudedamosios serumo dalys. Dar nebuvau maciusi produkto, kuriame butu toks kiekis viename doh.gif Zinoma, kiekviena turime savo nuomone ir poziuri - galbut atsiras mananciu, kad viskas aplink mus kenkia, bet cia, mano manymu, jau tikra bomba. Kaip minejau - spreskit jus, as tik pasidalinau rasta informacija 4u.gif
Atsakyti