Įkraunama...
Įkraunama...

Blakstienų stiprinimas

O is tikruju merginos pastebejau, kad kiek as bandziau sau kazka pagrazinti, kas ir taip buvo nelogos kokybes, galu gale blogiau gaudavosi.
Nutariau saugoti ka turiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Luandra @ 2011 06 11, 16:23)
O is tikruju merginos pastebejau, kad kiek as bandziau sau kazka pagrazinti, kas ir taip buvo nelogos kokybes, galu gale blogiau gaudavosi.
Nutariau saugoti ka turiu  biggrin.gif

bet gi sakėt tepat careprost'u tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2011 06 11, 17:25)
bet gi sakėt tepat careprost'u tongue.gif

Tepu kol kas , bet galvoju ar REALIAI man to reikia dabar? smile.gif Taip, po priauginimo tikrai padeda greitai atstatyti blakstienas, bet kai savo jau ilgos ar tikrai 1 cm kazka pakeis tavo gyvenime biggrin.gif Nes daznaiusiai buna taip, kad tos kurioms nereikia vis nori daugiau ir daugiau, kurios tikrai reikia , tai joms dzin biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luandra: 11 birželio 2011 - 16:30
QUOTE(Luandra @ 2011 06 11, 16:29)
Tepu kol kas , bet galvoju ar REALIAI man to reikia dabar? smile.gif Taip, po priauginimo tikrai padeda greitai atstatyti blakstienas, bet kai savo jau ilgos ar tikrai 1 cm kazka pakeis tavo gyvenime  biggrin.gif  Nes daznaiusiai buna taip, kad tos kurioms nereikia vis nori daugiau ir daugiau, kurios tikrai reikia , tai joms dzin  biggrin.gif

man reiktu kad jos ne tik ilgetu bet ir padaugetu ju g.gif
Atsakyti
QUOTE(Luandra @ 2011 06 11, 16:29)
Tepu kol kas , bet galvoju ar REALIAI man to reikia dabar? smile.gif Taip, po priauginimo tikrai padeda greitai atstatyti blakstienas, bet kai savo jau ilgos ar tikrai 1 cm kazka pakeis tavo gyvenime  biggrin.gif 

na jei blakstienos 1cm pailgėtų, gali tikrai gyvenimą pakeisti lotuliukas.gif gali tekti pradėti kirpti jas lotuliukas.gif mirksiukas.gif O jei rimtai, dėl blakstienų ir aš nebevargčiau, bet perspektyva vėl "dasipiešti" antakį manęs nevilioja visai unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvarba: 11 birželio 2011 - 16:51
QUOTE(žvarba @ 2011 06 11, 17:41)
na jei blakstienos 1cm pailgėtų, gali tikrai gyvenimą pakeisti lotuliukas.gif gali tekti pradėti kirpti jas lotuliukas.gif  mirksiukas.gif O jei rimtai, dėl blakstienų ir aš nebevargčiau, bet perspektyva vėl "dasipiešti" antakį manęs nevilioja visai unsure.gif

Tai as sakau tik apie tai, kai viskas tvarkoje, o zmogui vis mazai biggrin.gif
Atsakyti
O po kiek laiko pradeda matytis jums kad blakstienos ilgesnes,stipresnes nuo ricinos aliejuko? 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
ka pastebejau yotube vaizdeliuose ir mavala giria ir talika,domina ta priemone is japonijos,kur cia temoj mineta buvo jau,bet jokiu vaizdeliu nerandu schmoll.gif
tai tie vaizdeliai gal cia reklaminis triukas tik g.gif
Atsakyti
nuo ricinos aliejuko po menesio matyti labai akivaizdus rezultatai,bet reikia nepatingeti kiekviena vakara jas pasitepti
Atsakyti
Mergaites naudojau as ta rapid Lash, patikekit manimi tikrai jokio stebuklo, is tikruju veiskmingas yra tas pirmasis blakstienu tepalas nepamenu dbr pavadinimo tiksliai, jis sukurtas su tuo skysciu atseit kur naudojamas oftolmologijoje nuo akiu ligu, ir jis veikia bet kaina jo tikrai ne 300 lt o daugiau. Visi kiti kopijuoja bando gaminti su ta pacia sudetimi, bet kai isbandziau jau 2 ir tikrai nieko nepadejo tai pradedu tiketi kad arba pirkti ta pirmaji originala arba tepti ricina nes tas pats poveikis bus
Atsakyti
QUOTE(emula @ 2011 06 16, 11:05)
Mergaites naudojau as ta rapid Lash, patikekit manimi tikrai jokio stebuklo, is tikruju veiskmingas yra tas pirmasis blakstienu tepalas nepamenu dbr pavadinimo tiksliai, jis sukurtas su tuo skysciu atseit kur naudojamas oftolmologijoje nuo akiu ligu, ir jis veikia bet kaina jo tikrai ne 300 lt o daugiau. Visi kiti kopijuoja bando gaminti su ta pacia sudetimi, bet kai isbandziau jau 2 ir tikrai nieko nepadejo tai pradedu tiketi kad arba pirkti ta pirmaji originala arba tepti ricina nes tas pats poveikis bus

na as ricina metus tepiau, pas mane tokie neataugo kiek po meneiso naudojimo Careprostu. Nuo riicnos jie gali augti, jei del kazkokiu sutrikimu neataugdavo iki savo iprasto ilgio,
Atsakyti
QUOTE(emula @ 2011 06 16, 10:05)

taip kategoriškai teigti kad kitos priemonės nepadeda negalite schmoll.gif , net jei visas būtumėt pabandžiusi, tai reikštų, kad nepadeda tik Jums, nes tai individualu... Man pvz ricina visai nepadeda, bet čia man doh.gif o mano naudojamas serumas man tikrai veikia mirksiukas.gif Taip, kad čia individualu 4u.gif
Atsakyti