Ideisu savo blakstienas.
Is kart po priauginimo kas liko
Po priauginimo
Kai ataugo savos blakstienos
Mano
Po menesio naudojimo Careprost
Po Careprosto
Blakstienos cia nedazytos tusu Tik cheminiais dazais, kaip ir 2 nuotraukoje
Bet pilnas kursas 4 men Manau bus super rudeni. Toliau tesiu eksperimenta
O gauti galima, jei adresu rasysite careprost.lietuva@gmail.com
QUOTE(Luandra @ 2011 06 11, 10:40)
Ideisu savo blakstienas.
pagooglinus radau internete sakykit čia ne Jūsų skelbimas?? Nikas sutampa su Jūsiškiu Labai norėčiau pabandyti šią priemonę, tik mastau ar Jūsų komentarai nėra reklaminis triukas
QUOTE(žvarba @ 2011 06 11, 12:47)
žinokit nieko nesekiau, tiesiog google suvedžiau pavadinimą ir išmetė paieška skelbimą,- visai atsitiktinai
bet kokiu atveju itarimu kad cia reklaminis triukas pilna
o gal geriau rapid lash? kaina panasi
tai lilash nusivylet?
QUOTE(lilayte @ 2011 06 11, 13:06)
bet kokiu atveju itarimu kad cia reklaminis triukas pilna
tai lilash nusivylet?
tai lilash nusivylet?
taip, bet kai žmogus pats platina produktą, kyla klausimas ar nuoširdžiai savo prekę giria
lilashu nenusivyliau blakstienos tikrai pailgėjo, išgražėjo ir užsirietė į viršų labiausiai džiaugiuosi išretėjusį antakį atsiauginus bet brangus malonumas Na bent jau už tokią kainą norėtųsi kokio stebuklo kaip pvz dvigubai tankesnių ar ilgesnių blakstienų, bet tokio stebuklo jis nepadarė,- bent jau man O dabar, kai blakstienos atsigavusios galvoju gal kokią pigesnę alternatyvą rasiu
Pažiūrėjau online careprost kaina tik 10$ ne per pigus, kad stebuklus darytų?? Už mavalą 10eu mokėjau, bet man tai atrodo, kad neveikia jis... Mama jau porą mėn tepa, o blakstienos neatrodo pailgėjusios
Manau per tarpininkes careprost'o kaina turėtų būti kokią 30-50Lt ne daugiau
Merginos, supermamoje esu senas narys ir nieko sitoje temoje neparduodu
Rasau, kap Careprost naudotojas
Kai numemiau blakstienos, mete nuotraukoje Nr,. 1 kas mane buvo Pradejau ieskoti priemones, kuri atsatytu mano vargses blakstienos. Vusada kai kazka perkus ispradziu susipazistu su visa informacija, taigi perskaiciau daugybe komentaru anglu ir sus kalba ir isrinkau sia priemone.
Dabar dalinosi savo nuotraukomis. Cia nera jokio fotoshopo. Jus pacios galite spresi apie rezultata.
Careprosto siuntymas kainuoja 25 doleriu, dar + reikejo sumoketi muita, taigi nedroje sumoje jis kainuoja daugiau nei 11 doleriu, jeigu jus siusyte 1 bonkute. Taip pat reikia laukti pakankamai ilgai, kol atvaziuos.
As atsiunciau ju daugiau, pardaviau pazistamams ir draugems., kazkiek per skelbimus.
Nieko nesiulau dabar pikti niekam, manau like 3 vienetai ras savo pikejus, nes man reikia kazkiek pinigeliu uzdirbti.
Taigi cia su jumis dalinuosi bendra informacinio pobudzio informacija
Rasau, kap Careprost naudotojas
Kai numemiau blakstienos, mete nuotraukoje Nr,. 1 kas mane buvo Pradejau ieskoti priemones, kuri atsatytu mano vargses blakstienos. Vusada kai kazka perkus ispradziu susipazistu su visa informacija, taigi perskaiciau daugybe komentaru anglu ir sus kalba ir isrinkau sia priemone.
Dabar dalinosi savo nuotraukomis. Cia nera jokio fotoshopo. Jus pacios galite spresi apie rezultata.
Careprosto siuntymas kainuoja 25 doleriu, dar + reikejo sumoketi muita, taigi nedroje sumoje jis kainuoja daugiau nei 11 doleriu, jeigu jus siusyte 1 bonkute. Taip pat reikia laukti pakankamai ilgai, kol atvaziuos.
As atsiunciau ju daugiau, pardaviau pazistamams ir draugems., kazkiek per skelbimus.
Nieko nesiulau dabar pikti niekam, manau like 3 vienetai ras savo pikejus, nes man reikia kazkiek pinigeliu uzdirbti.
QUOTE(žvarba @ 2011 06 11, 14:38)
taip, bet kai žmogus pats platina produktą, kyla klausimas ar nuoširdžiai savo prekę giria
lilashu nenusivyliau blakstienos tikrai pailgėjo, išgražėjo ir užsirietė į viršų labiausiai džiaugiuosi išretėjusį antakį atsiauginus bet brangus malonumas Na bent jau už tokią kainą norėtųsi kokio stebuklo kaip pvz dvigubai tankesnių ar ilgesnių blakstienų, bet tokio stebuklo jis nepadarė,- bent jau man O dabar, kai blakstienos atsigavusios galvoju gal kokią pigesnę alternatyvą rasiu
Pažiūrėjau online careprost kaina tik 10$ ne per pigus, kad stebuklus darytų?? Už mavalą 10eu mokėjau, bet man tai atrodo, kad neveikia jis... Mama jau porą mėn tepa, o blakstienos neatrodo pailgėjusios
va mavala as irgi ziurejau butent siandien
lilash tikrai brangoka
rapid lash pigiau zymiai
o gaila careprost nera ebay,o per tarpininkes reiktu susizinoti,nu gal koks 60lt.bet ne 100
QUOTE(lilayte @ 2011 06 11, 16:22)
va mavala as irgi ziurejau butent siandien
lilash tikrai brangoka
rapid lash pigiau zymiai
o gaila careprost nera ebay,o per tarpininkes reiktu susizinoti,nu gal koks 60lt.bet ne 100
lilash tikrai brangoka
rapid lash pigiau zymiai
O kokia lilash kaina Lt ir rapid lash?
QUOTE(Luandra @ 2011 06 11, 15:46)
lilash 300su virsum
rapid lash apie 120lt.
QUOTE(lilayte @ 2011 06 11, 16:50)
O kuriam laikui uztenka?
QUOTE(Luandra @ 2011 06 11, 15:21)
Merginos, supermamoje esu senas narys ir nieko sitoje temoje neparduodu
QUOTE(Luandra @ 2011 06 11, 15:46)
LT lilash bijau, kad nerasit siunčiausi iš JAV
QUOTE(Luandra @ 2011 06 11, 15:52)
O kuriam laikui uztenka?
6 mėn kažkur pradėjau vasario pradžioje dar turiu tepu kas dien ir ne tik blakstienas, bet ir antakius
QUOTE(žvarba @ 2011 06 11, 16:56)
LT lilash bijau, kad nerasit siunčiausi iš JAV
6 mėn kažkur pradėjau vasario pradžioje dar turiu tepu kas dien ir ne tik blakstienas, bet ir antakius
Tai o blakstienos pailgejo tiek , kad pvz drauges ar kiti pastebetu
Nes daznaiusiai mes matome, bet kiti tai nieko nemato.
QUOTE(Luandra @ 2011 06 11, 16:07)
Tai o blakstienos pailgejo tiek , kad pvz drauges ar kiti pastebetu
būna, bet čia ne tas variantas daug kas pastebėjo kai papasakojau, kad tepliojuosi manikiūristei savo ta pakikeno į delną, o vakar kai pešiojo antakius sako:- "pripažįstu- veikia"