seniai žadėjau, bet niekaip negalėjau prisiruošti Va pačios įvertinkit,- naudojau LiLash. Dramatiškai ilgis nebesikeičia, bet labai užsirietė blakstienos, niekada nebuvo tokios riestos, dažydama tušu jas net patiesinu truputį Tiesa mano blakstienų serumas tikrai nepatamsino,- kaip buvo šviesios taip ir liko, užtat ant voko atsirado tamsesnis "pravedimas"
prieš
maždaug po mėn
apytikriai po 2 mėn
QUOTE(lilayte @ 2011 05 19, 07:25)
noretusi be tuso pamatyt
būtų daug objektyviau, bet bijau, kad nesimatys jei blakstienos juodos būtų, būčiau be tušo fotografavus mano blakstienos po priauginimo nuo pusės ataugo labai šviesios galiukai tai iš vis buvau skaičius, kad serumas jas patamsina, bet bent jau man tai
QUOTE(lapuaite @ 2011 05 21, 15:21)
o kiek laiko uztenka to lilash..?
skaičiau, kad apie pusę metų, aš turiu nuo vasario, tepu kasdien ir dar nepanašu, kad į pabaigą eitų
QUOTE(Reeeeee @ 2011 05 15, 19:29)
Lenkiu galvą prieš ricinos aliejų, tikrai padeda.
as ir tikrai esu patenkinta ricinos aliejumi.
As tepu Craeprostu. Mano blakstienos visiskai tiesos ir kai nepadazytos ju visiskai nesimato O dabar jau kai kurios blakstienos turpuciuka uzsiriete ir tapo ilgesnes. super
QUOTE(Luandra @ 2011 05 29, 11:46)
As tepu Craeprostu. Mano blakstienos visiskai tiesos ir kai nepadazytos ju visiskai nesimato O dabar jau kai kurios blakstienos turpuciuka uzsiriete ir tapo ilgesnes. super
Aš apie jį vis paskaitau paskaitau... Vilioja, bet kažkaip sunku man ir patikėti...
QUOTE(*Liepa18* @ 2011 05 29, 12:00)
Aš apie jį vis paskaitau paskaitau... Vilioja, bet kažkaip sunku man ir patikėti...
As kai pradejau dometis careprostu visokiausius forumus anglu ir rusu kalba prisikaiciau, merginu nuotrauku prisiziurejau, tada patikejau.
Vakar daziau blakstienos, ziuriu kazkaip daug trumpu yra. Isisgandau, galvoju ar nuluzo cia, o gal tik po priauginimo augti pradeda. Tada supratau, kad cia nuo Careprosto nauji auga
QUOTE(Luandra @ 2011 05 29, 10:46)
kur jo galima gauti?
kokia kaina?