QUOTE(teta) @ 2011 04 21, 10:05)
žvarba- kur Jūs perkate LiLash? Kiek kainuoja?
siunčiausi iš US (ebay) kainavo apie 300Lt
O as saviskes atsistaciau su AVANCE Lash serum EX , siunciausi is Japonijos, kainavo nelabai pigiai, bet pigiau nei Lilash, kaip tik 3 men buteliuko uzteko - ilgos tankios juodos, bet dabar kaip tik baigesi ir nezinau kaip uzsisakyti is tos Japonijos, nes dabar ten isvis chaosas kazkoks
nu va dedu Jūsų teismui, gal juoksitės , bet man atrodo antrose foto ilgesnės blakstienos čia skirtumas tik dvi savaitės Specialiai fotografavausi pasidažiusi, nes mano blakstienos labai šviesios Dažiausi tuo pačiu tušu ir prieš ir po Šiaip apie rezultatus turbūt reiktų kalbėti tada, kai pabaigsiu serumą, tada matysis akivaizdžiai ar yra rezultatai ir kokie
prieš
po
prieš
po
prieš
po
prieš
po
Zvarba matosi ,kad ilgesnes,bet ir siaip manau per 2savaites blakstutes paauga
QUOTE(lilayte @ 2011 04 21, 12:28)
Zvarba matosi ,kad ilgesnes,bet ir siaip manau per 2savaites blakstutes paauga
tas tai taip, bet mano natūralios blakstienos ir buvo kažkur tokio ilgio kaip pirmoje foto Bet kokiu atvėju pasirodysiu dar po kokio mėnesio ir matysim tada
As tai vat pradedu itart, kad neteisingai naudoju tuos serumus, todel ir rezultato nera... Naudoju Avance ir Mavala, kurie yra su kaip tuso sepeteliais.
Ar tepant ji reikia tepti ir oda (saknis)? nes as turbut tik pateplioju pacias blakstienas, bijau liesti arciau akies, kad nebutu kokio uzdegimo.
Tai manau del to ir nera jokio poveikio man
Ar tepant ji reikia tepti ir oda (saknis)? nes as turbut tik pateplioju pacias blakstienas, bijau liesti arciau akies, kad nebutu kokio uzdegimo.
Gal priklauso nuo priemonės. Aš tepu pravedimus virš blakstienų
QUOTE(TomaKa @ 2011 04 22, 07:27)
As tai vat pradedu itart, kad neteisingai naudoju tuos serumus, todel ir rezultato nera... Naudoju Avance ir Mavala, kurie yra su kaip tuso sepeteliais.
aš manau, kad aliejus ar kita skysta priemonė ištepus blakstienas tikrai nuteka link voko ir jį sutepa čia juk ne tušas, kuris tuoj pat sudžiūsta jei priemonė su šepetėliu, vadinasi jį reikia ir naudoti pagal paskirtį O ten kur plunksnelė, juk blakstienų nepatepsi
Papildyta:
QUOTE(Stichija @ 2011 04 21, 11:54)
O as saviskes atsistaciau su AVANCE Lash serum EX , siunciausi is Japonijos, kainavo nelabai pigiai, bet pigiau nei Lilash, kaip tik 3 men buteliuko uzteko - ilgos tankios juodos, bet dabar kaip tik baigesi ir nezinau kaip uzsisakyti is tos Japonijos, nes dabar ten isvis chaosas kazkoks
o tik atsistatėt ar ir pasiilginot?
QUOTE(Nima*** @ 2011 04 21, 16:23)
Naudojau nemažai visokių priemonių blakstienoms stiprinti, bet šiuo metu VĖL grįžau prie ricinos aliejaus..
as taip pat nemazai naudojau priemoniu, ir turbut vel pirksiu ricina ir tepliosiuos. Tik kad as vis tepdavau einant miegot, tai ryte patinus budavau tai dabar mastau kada cia geriau juo tepliotis butu
QUOTE(Pandora* @ 2011 04 25, 20:56)
as taip pat nemazai naudojau priemoniu, ir turbut vel pirksiu ricina ir tepliosiuos. Tik kad as vis tepdavau einant miegot, tai ryte patinus budavau tai dabar mastau kada cia geriau juo tepliotis butu
galima suzinoti ka naudojote?