Ricinų aliejus išties puiki priemonė blakstienų stiprinimui.Prieš 3 metus pradėjau naudoti,panaudoju mėnesį,kelis mėnesius darau pertrauką,o dabar naudoju gal 2 mėnesius - blakstienos paaugo,ypač akių kampučiuose,patamsėjo,blizga ir antakiams labai padeda,bet kai pasidazau su tušu,po visos dienos,jį nusiuvalius,blakstienos atrodo tokios pačios nykios kaip ankščiau todėl išvis stengiuosi tušo nenaudoti,nejaugi jis gali taip pakenkti?
As ricinos negaliu naudoti, alergizuoja vokus, isberia smulkiais spuogiukais. Dabar kiekviena vakara pries miega pasitepu L'oreal Renewal lash serum. Nezinau, kas cia padejo, bet blakstienos atsigauna, iskritusios ataugineja Nustojau naudoti Maxfactor tusus (va po situ, tai puse blakstienu netekau), vakare siuo serumu pateplioju ir tusa naudoju pirkta ne LT.
O sitos priemones niekas nebandet EVOLASH?Isivaizduoju,kad efektas turetu but ,kaip LILASH,nes kaina beveik 300lt
http://www.kosmedija...i_skatinti.html
QUOTE(ingaul @ 2011 04 04, 15:18)
O sitos priemones niekas nebandet EVOLASH?Isivaizduoju,kad efektas turetu but ,kaip LILASH,nes kaina beveik 300lt
o kam išradinėti dviratį? Ricinų aliejus tikrai veiksmingas.Jeigu pigus - nereiškia,kad prastas
QUOTE(Žuviss @ 2011 04 04, 16:09)
o kam išradinėti dviratį? Ricinų aliejus tikrai veiksmingas.Jeigu pigus - nereiškia,kad prastas
Bet ar ricinu aliejus uzaugina naujas blakstutes?Kai po priauginimo nera blakstuciu,tai ir isradinejam dvirati.As niekad netepdavau niekuom,nes buvo normalios,bet kai po priauginimo neliko kai kuriose vietose visai,tai pradejau isradinet
QUOTE(Žuviss @ 2011 04 04, 16:09)
bet ne visoms tinka man nuo ricinu aliejaus taip pat vokus ismeta spuogiukais .. tokiais kaip kad miežis butu ... palaikau ramuneliu kompresa ir vakar enebebuna tu spuogiuku . bet keikviena ryta atsikelt skaudanciom akim ir det ramuneliu kompresus nesinori
QUOTE(Žuviss @ 2011 04 04, 15:09)
kokį dviratį, nebūkim naivios,- ricina blakstienas pastiprina tik tiek, o serumai skirti joms auginti, t.y. ilginti ir tankinti akivaizdžiai... jei ricina duotų tokius rezultatus ir taip pat veiktų, kas pirktų serumus už kelis šimtus, kai ricinos buteliukas kainuoja kelis litus... Tas ir yra, jog ricina niekada neduos tokių rezultatų... kam ko reikia tas tą naudoja...
Kai pamačiau po dviejų mėnesių savo kirpėją, pirmas klausimas buvo: tai jau ir Jūs blakstienas prisiauginot? o pasirodo pavartojo du mėnesius serumą ir toks rezultatas, negalėjau patikėti
QUOTE(žvarba @ 2011 04 04, 17:19)
kokį dviratį, nebūkim naivios,- ricina blakstienas pastiprina tik tiek, o serumai skirti joms auginti, t.y. ilginti ir tankinti akivaizdžiai... jei ricina duotų tokius rezultatus ir taip pat veiktų, kas pirktų serumus už kelis šimtus, kai ricinos buteliukas kainuoja kelis litus... Tas ir yra, jog ricina niekada neduos tokių rezultatų... kam ko reikia tas tą naudoja...
Kai pamačiau po dviejų mėnesių savo kirpėją, pirmas klausimas buvo: tai jau ir Jūs blakstienas prisiauginot? o pasirodo pavartojo du mėnesius serumą ir toks rezultatas, negalėjau patikėti
Na nežinau..man užaugo tokios ilgos blakstienos,kad net sulenda į akį,o jei pasitepu tušu išvis "iki dangaus" .Na ne visiems vienodas efektas,ne visiems tinka..
QUOTE(Žuviss @ 2011 04 04, 17:32)
Na nežinau..man užaugo tokios ilgos blakstienos,kad net sulenda į akį,o jei pasitepu tušu išvis "iki dangaus" .Na ne visiems vienodas efektas,ne visiems tinka..
tikrai labai sunku patikėt , na, matyt Jūs-viena iš retenybių, kurioms taip stebuklingai veikia ricina, tada aišku jokio serumo nereikia..... dėje, tokių atvėju kaip Jūsų yra vienetai turbūt
Mano pačios balsktienos yra labai ilgos, jau net nervina, kai klausia "ar prisiauginai". Tai nežinau, kiek ta ricina padeda augimui, bet kad padeda atsigauti josm, stiprėti, tai tikrai
QUOTE(Dorifore @ 2011 04 05, 13:04)
Mano pačios balsktienos yra labai ilgos, jau net nervina, kai klausia "ar prisiauginai". Tai nežinau, kiek ta ricina padeda augimui, bet kad padeda atsigauti josm, stiprėti, tai tikrai
duodu 99%,kad padeda ir augimui mano blakstienos vidutinio ilgumo,bet kai tepliojuosi su ricinų aliejumi jos nežmoniškai ilgos.Man išties keista,kada kai kurios sako,kad aliejus tik stiprina,man jau seniai mama yra sakius,kad norint ilgų ir gražių blakstienų reikia teptis ricinų aliejumi ,ką žinau,gal kai kuriom tik pastiprėja,o ne auga dėl to,kad pačių blakstienų šaknų nepatepa? aš labai alergiškos odos,o vokų odytė tokia plona,bet man tinka,buvo kartą tokie spuogiukai,gal 3 maziukai,bet išnyko
QUOTE(Žuviss @ 2011 04 05, 14:56)
duodu 99%,kad padeda ir augimui mano blakstienos vidutinio ilgumo,bet kai tepliojuosi su ricinų aliejumi jos nežmoniškai ilgos.Man išties keista,kada kai kurios sako,kad aliejus tik stiprina,man jau seniai mama yra sakius,kad norint ilgų ir gražių blakstienų reikia teptis ricinų aliejumi ,ką žinau,gal kai kuriom tik pastiprėja,o ne auga dėl to,kad pačių blakstienų šaknų nepatepa? aš labai alergiškos odos,o vokų odytė tokia plona,bet man tinka,buvo kartą tokie spuogiukai,gal 3 maziukai,bet išnyko
šakės, belieka pavydėti man ricina labai pastiprina blakstienas, jos ima žvilgėti, tampa sveikesnės, gal kiek patankėja, bet kad pailgėtų ar kaip akivaizdžiai pasikeistų tai nieko panašaus