Na aš naudoju ricinos aliejų, man padeda, ypač antakiams, nespėji pešiot
Ir jokių uždegimų nėra buvę. Čia priklauso nuo organizmo ir reakcijos į tai. Gal kam alergija yra.

na, as kai istepu, tai ir saknys gauna. tepu gal 1.5 sav, tiksliai net neskaiciavau. kaip jos ten auga, ar leciau ar greiciau, nzn, bet tikrai patamsejo, nes jau nuo tuso visai isblukusios, trapios, silpnos yra. labai akivaizdziai nepasikeite, bet siek tiek matau gerumo tame aliejuje. tik man kazkaip idomu, kad vis dar krenta jos man... kol netepiau net nepastebejau kad krenta, o va dabar suziuriu viska

QUOTE(Tomana @ 2011 03 24, 17:11)
na, as kai istepu, tai ir saknys gauna. tepu gal 1.5 sav, tiksliai net neskaiciavau. kaip jos ten auga, ar leciau ar greiciau, nzn, bet tikrai patamsejo, nes jau nuo tuso visai isblukusios, trapios, silpnos yra. labai akivaizdziai nepasikeite, bet siek tiek matau gerumo tame aliejuje. tik man kazkaip idomu, kad vis dar krenta jos man... kol netepiau net nepastebejau kad krenta, o va dabar suziuriu viska 

o gal jų neiškrenta daugiau, nei priklauso? juk visos blakstienos natūraliai krenta

na gal...nes pagal atsiliepimus, tepusiu ricina, tai atrodo, kad pas jas pasidare stiprios kaip niekada, uztai galvoju, kad gal kazkas ne taip pas mane

As irgi tepu, ko laukiu tos Careprost priemones. Ir jau metus kokius tepiau pries priauginima. Nezinau ar padeda ar nepada
Geresnes nepasidare, nes visada buvo geros, bet ir blogiau nebuvo
Bet jei nakti i akis patekdavo, tai is ryto akis griauzdavo

Man viena kas nepatinka, kad pasitepus vakare, ryte visad akys traiškanotos būna

QUOTE(Dorifore @ 2011 03 27, 21:24)
gal per daug tepi.. man niekad taip nebuna ryte

QUOTE(amber123 @ 2011 03 28, 12:05)
Šiaip žinok esu megėja padaugint

Siaip kiek as skaiciau, kaip teisingai naudoti, tai ant pirso paemi aliejaus , pridedi prie blakstienu galiuku ir pamirksi kelis kartu.
QUOTE(Luandra @ 2011 03 27, 21:33)
As irgi tepu, ko laukiu tos Careprost priemones.
Būtų įdomūs atsiliepimai apie "Careprost" kartu su vaizdine medžiaga

QUOTE(Victorious @ 2011 03 28, 14:48)
Atsiliepimai bus kai gausiu. bet kol dar bus rezultatai irgi turetu praeiti laiko (minimum 2 savaites)

O informacijos daug cia yra Info