Įkraunama...
Įkraunama...

Blakstienų stiprinimas

user posted image
turiu stai toki aliejuka nusipirkusi. bet ten parasyta, kad tai geriamas preparatas blink.gif tai dabar nesusigaudau ar gerai darau, kad su tokiu tepu. nes man lyg po tepimo kelios blakstienos iskrito. gal netinkamas? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomana @ 2011 03 14, 13:10)
user posted image
turiu stai toki aliejuka nusipirkusi. bet ten parasyta, kad tai geriamas preparatas blink.gif tai dabar nesusigaudau ar gerai darau, kad su tokiu tepu. nes man lyg po tepimo kelios blakstienos iskrito. gal netinkamas? unsure.gif

As ir toki naudoju.. blogas jis g.gif ? man tai tikrai pastiprino.. tikrai matos efektas, bet tepu jau geeeeera menesi kiekviena diena.. o kad iskrito blakstienos kelios, tai cia normalu.. jos gi krenta karts nuo karto ir isauga naujos 4u.gif
Atsakyti
O su kuo tepate? Vata? Bintu? g.gif
Atsakyti
Galima su vatele, ausu krapstukais, kaip kam patogiau smile.gif

As turiu pakuote nuo tuso miniuko, ja isploviau gerai, pripyliau aliejaus ir tepu kaip tusu nakciai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sciarola @ 2011 03 16, 22:15)

As tai ausu krapstuku.. bet manau reiks isplaut tuso miniuka turiu kaip Ka kava ir naudot bigsmile.gif
Atsakyti
Man su tušo šepetėliu per daug užtepa, ausų krapštukas daug geriau smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gratis: 17 kovo 2011 - 16:30
QUOTE(amber123 @ 2011 03 14, 23:57)
As ir toki naudoju.. blogas jis g.gif ? man tai tikrai pastiprino.. tikrai matos efektas, bet tepu jau geeeeera menesi kiekviena diena.. o kad iskrito blakstienos kelios, tai cia normalu.. jos gi krenta karts nuo karto ir isauga naujos 4u.gif

Neblogas. Tas pats, apie kurį šita tema prirašyta.
Atsakyti
Senai buvau radus recepta:
Ricinos aliejus
Varnalesu aliejus
Migdilu aiejus
Alaviju sultys
Vitaminas E

Proporciju nepamenu ir siaip pagal mane dar butu gerai sujungt kuo nors (pav ksantanu). Neturiu ingridientu, tai dar neisbandziau, bet senai buvau pasidarius misinuka is ricinos ir varnalesu aliejaus, tai rezultatas tikrai matesi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vicious_L: 17 kovo 2011 - 23:28
Aš stiprinu tiktai ricinos aliejumi. Pamaitina, paskatina augimą, bet tik tiek. Jei yra trumpos blakstienos, tai nemanau, kad aliejukas jas prailgins smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indra A.: 18 kovo 2011 - 09:04
QUOTE(Sciarola @ 2011 03 16, 21:15)

Aš su tušo šepetėliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Indra A. @ 2011 03 18, 10:02)
Aš stiprinu tiktai ricinos aliejumi. Pamaitina, paskatina augimą, bet tik tiek. Jei yra trumpos blakstienos, tai nemanau, kad aliejukas jas prailgins smile.gif

bet nuo dazymo pasilpusias kai atgaivina irgi labai gerai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomana @ 2011 03 19, 14:31)
bet nuo dazymo pasilpusias kai atgaivina irgi labai gerai wink.gif

drinks_cheers.gif
As ir nesitikiu, kad uzaugs ilgos blakstienos nuo aliejaus, naudoju ji tiesiog blakstienu palepinimo, pastiprinimo tikslu smile.gif
Atsakyti