Įkraunama...
Įkraunama...

Blakstienų stiprinimas

As blakstienoms naudoju is erdesos pirkta stai toki Eye lite double lash balzama esu labai patenkinta tik gaila kad nepigus malonumas smile.gif
Atsakyti
Naudoju MAVALA DOUBLE-LASH blakstienom stiprinti. Jis yra naktinis,pries einant miegoti reikia blakstienas pasitepti. Man ne tik,kad maziau kristi pradejo bet ir tankesnes paliko ir skatina augima. Siulau isbandyt visoms thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(_sokoladine_ @ 2011 02 15, 22:53)
man daugiau jau net gaila butu moket uz blakstienu balzama blush2.gif

o aš Lilash užsisakiau doh.gif jei už tokią kainą nepadarys stebuklo nusigraušiu nagus doh.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(beddable @ 2011 02 19, 15:04)
Naudoju MAVALA DOUBLE-LASH blakstienom stiprinti. Jis yra naktinis,pries einant miegoti reikia blakstienas pasitepti. Man ne tik,kad maziau kristi pradejo bet ir tankesnes paliko ir skatina augima. Siulau isbandyt visoms  thumbup.gif

mavalą jau gavau, bandysiu nuo šiandien blush2.gif o po kiek laiko Jums pasimatė rezultatai?? smile.gif
Atsakyti
mavalą jau gavau, bandysiu nuo šiandien blush2.gif o po kiek laiko Jums pasimatė rezultatai?? smile.gif
[/quote]

Siaip po keliu dienu pastebet turetum kad nebekrenta tiek kiek anksciau smile.gif Pilna rezultata pamatyti turetum po menesio,bet jau po keliu savaiciu maciau kad man bent jau storesnes paliko. Dar siaip galima su juo ir antakius teptis,kas nori veslius uzsiauginti smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2011 02 19, 17:08)
o aš Lilash užsisakiau doh.gif jei už tokią kainą nepadarys stebuklo nusigraušiu nagus doh.gif  doh.gif
Papildyta:

Žvarba,
tai lauksim rezultatu - palyginimu kuris geresnis? ar Mavala ar Lilash?
As tai dar ta japoniska uzsisakiau, tai sakiau viena aki tepsiu su Mavala, kita su japonisku lotuliukas.gif
na eksperimentatore as tongue.gif
Atsakyti
Prieš metus naudojau ricinos aliejų, blakstienas tepiau maždaug 2mėn. ir rezultatas matėsi,liečiant blakstienas jautėsi,kad jos daug stipresnės,pats plaukas storesnis ir šiek tiek tamsesnės pasidarė smile.gif Tačiau blakstienų "reabilitavimo" biggrin.gif metu labai sumažinau tušo naudojimą,tepdavau tik kartą ar pora kartų per savaitę. Dabar vėl bandau gaivinti, nes tuoj liksiu be blakstienų doh.gif Paskaičius jūsų komentarus gal ir susigundysiu kokiu serumu ar balzamu, tačiau dabar tikiu ricinos aliejaus galia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TomaKa @ 2011 02 21, 16:32)
Na va, gavau jau ir japoniska.
Tai nuo siandien pradesim eksperimentus su mavala ir japonisku.
Po menesio busiu grazuole, gal vienaake lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

prašom užrodyt apie kokį japonišką čia vis kalbat ax.gif Sėkmės patampant ilgablakstiene wub.gif wub.gif Laikom špygas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvarba: 22 vasario 2011 - 08:45
QUOTE(žvarba @ 2011 02 22, 09:44)
prašom užrodyt apie kokį japonišką čia vis kalbat ax.gif Sėkmės patampant ilgablakstiene wub.gif  wub.gif  Laikom špygas biggrin.gif

Pirkau va toki AVANCE LASH SERUM EX is cia
Remiausi tik vienos mamytes cia isreiksta nuomone, kad jai jis labai geras ir kad is japonijos jai pastoviai parveza, naudoja jau keli metai mirksiukas.gif
Aisku tiko kaina ir labai greit atsiunte, sumokejau pinigelius ir uz 10 dienu jau mano rankose.
Gaila tik kad visi pagrindiniai komentarai kinu arba japonu kalba lotuliukas.gif
Bet mane irgi labai tas Lilash domino, tai vat idomu kai gausit.
Atsakyti
oi idomu cia, na tai merginos rasykit rasykit, kokie rezultatai jums po visu pirktu balzamu. smile.gif as vakar jau gavau mavala- bandysiu laime vel. biggrin.gif turejau lilash, ismeciau pinigus i bala, nes akys atrode siaubingai, vaiksciojau juodais ratilais ir raudonom akim, nezinau, kodel mane taip paveike ziauriai, nes siaip nesu alergiska niekam. sakiau jau daugiau tokiu brangiu nepirksiu-dabar kai pagalvoju, tai ka gi jie jau ten taip deda, kad simtais moketi reikia, eilinis pinigu (dideliu) plovimas ieskant jaunu, naiviu mergaiciu ir paneliu, kurios tikisi isleidusios simtus litu tureti blakstienas iki antakiu, deja deja. bet va viena preke nusivylus, bandau laime su kita. biggrin.gif kazkaip ricinos nelabai noriu naudoti, nes kazkaip susiriebaluoja vis tiek akys, o jei tik padauginsi, tai patinsta vokai, bet pamenu, kad sustiprinti blaktienas ricinos aliejus man tikrai padejo.
Atsakyti
merginos gal kuri naudojat EKOLOGISKA RICINU ALIEJU BLAKSTIENOM? as naudoju vaistineje pirkta ricinu alieju blakstienoms,bet pagalvojau gal tas ekologiskas geriau butu? ax.gif na bet ir kaina skiriasi konkreciai blink.gif [B]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lex91: 12 kovo 2011 - 15:17
Latisse blakstienu lasai labai geri, po 3-4 savaiciu pailgejo ir patamsejo blakstienos user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lex91 @ 2011 03 12, 15:15)
merginos gal kuri naudojat EKOLOGISKA RICINU ALIEJU BLAKSTIENOM? as naudoju vaistineje pirkta ricinu alieju blakstienoms,bet pagalvojau gal tas ekologiskas geriau butu? ax.gif  na bet ir kaina skiriasi konkreciai  blink.gif [B]

naudojau ir is vaistines iprasta ricinu alieju, ir ekologiska. tai man jie visiskai vienodi pasirde- tiek konstitencija, tiek kvapas ir t.t. na o poveikio blakstienoms kazkokio ypatingo nepastebejau nei su vienu.. na gal ir stipresnes patapo, taciau nei papildomo ilgumo ar tankumo nematau verysad.gif turbut ko dievas nedave, tai joks aliejus ir nepades schmoll.gif nebent gal vos vos biggrin.gif
Atsakyti