As blakstienoms naudoju is erdesos pirkta stai toki Eye lite double lash balzama esu labai patenkinta tik gaila kad nepigus malonumas
Naudoju MAVALA DOUBLE-LASH blakstienom stiprinti. Jis yra naktinis,pries einant miegoti reikia blakstienas pasitepti. Man ne tik,kad maziau kristi pradejo bet ir tankesnes paliko ir skatina augima. Siulau isbandyt visoms
QUOTE(_sokoladine_ @ 2011 02 15, 22:53)
man daugiau jau net gaila butu moket uz blakstienu balzama
o aš Lilash užsisakiau jei už tokią kainą nepadarys stebuklo nusigraušiu nagus
Papildyta:
QUOTE(beddable @ 2011 02 19, 15:04)
Naudoju MAVALA DOUBLE-LASH blakstienom stiprinti. Jis yra naktinis,pries einant miegoti reikia blakstienas pasitepti. Man ne tik,kad maziau kristi pradejo bet ir tankesnes paliko ir skatina augima. Siulau isbandyt visoms
mavalą jau gavau, bandysiu nuo šiandien o po kiek laiko Jums pasimatė rezultatai??
mavalą jau gavau, bandysiu nuo šiandien o po kiek laiko Jums pasimatė rezultatai??
[/quote]
Siaip po keliu dienu pastebet turetum kad nebekrenta tiek kiek anksciau Pilna rezultata pamatyti turetum po menesio,bet jau po keliu savaiciu maciau kad man bent jau storesnes paliko. Dar siaip galima su juo ir antakius teptis,kas nori veslius uzsiauginti ))
[/quote]
Siaip po keliu dienu pastebet turetum kad nebekrenta tiek kiek anksciau Pilna rezultata pamatyti turetum po menesio,bet jau po keliu savaiciu maciau kad man bent jau storesnes paliko. Dar siaip galima su juo ir antakius teptis,kas nori veslius uzsiauginti ))
QUOTE(žvarba @ 2011 02 19, 17:08)
o aš Lilash užsisakiau jei už tokią kainą nepadarys stebuklo nusigraušiu nagus
Papildyta:
Papildyta:
Žvarba,
tai lauksim rezultatu - palyginimu kuris geresnis? ar Mavala ar Lilash?
As tai dar ta japoniska uzsisakiau, tai sakiau viena aki tepsiu su Mavala, kita su japonisku
na eksperimentatore as
Prieš metus naudojau ricinos aliejų, blakstienas tepiau maždaug 2mėn. ir rezultatas matėsi,liečiant blakstienas jautėsi,kad jos daug stipresnės,pats plaukas storesnis ir šiek tiek tamsesnės pasidarė Tačiau blakstienų "reabilitavimo" metu labai sumažinau tušo naudojimą,tepdavau tik kartą ar pora kartų per savaitę. Dabar vėl bandau gaivinti, nes tuoj liksiu be blakstienų Paskaičius jūsų komentarus gal ir susigundysiu kokiu serumu ar balzamu, tačiau dabar tikiu ricinos aliejaus galia
QUOTE(TomaKa @ 2011 02 21, 16:32)
Na va, gavau jau ir japoniska.
Tai nuo siandien pradesim eksperimentus su mavala ir japonisku.
Po menesio busiu grazuole, gal vienaake
Tai nuo siandien pradesim eksperimentus su mavala ir japonisku.
Po menesio busiu grazuole, gal vienaake
prašom užrodyt apie kokį japonišką čia vis kalbat Sėkmės patampant ilgablakstiene Laikom špygas
QUOTE(žvarba @ 2011 02 22, 09:44)
prašom užrodyt apie kokį japonišką čia vis kalbat Sėkmės patampant ilgablakstiene Laikom špygas
Pirkau va toki AVANCE LASH SERUM EX is cia
Remiausi tik vienos mamytes cia isreiksta nuomone, kad jai jis labai geras ir kad is japonijos jai pastoviai parveza, naudoja jau keli metai
Aisku tiko kaina ir labai greit atsiunte, sumokejau pinigelius ir uz 10 dienu jau mano rankose.
Gaila tik kad visi pagrindiniai komentarai kinu arba japonu kalba
Bet mane irgi labai tas Lilash domino, tai vat idomu kai gausit.
oi idomu cia, na tai merginos rasykit rasykit, kokie rezultatai jums po visu pirktu balzamu. as vakar jau gavau mavala- bandysiu laime vel. turejau lilash, ismeciau pinigus i bala, nes akys atrode siaubingai, vaiksciojau juodais ratilais ir raudonom akim, nezinau, kodel mane taip paveike ziauriai, nes siaip nesu alergiska niekam. sakiau jau daugiau tokiu brangiu nepirksiu-dabar kai pagalvoju, tai ka gi jie jau ten taip deda, kad simtais moketi reikia, eilinis pinigu (dideliu) plovimas ieskant jaunu, naiviu mergaiciu ir paneliu, kurios tikisi isleidusios simtus litu tureti blakstienas iki antakiu, deja deja. bet va viena preke nusivylus, bandau laime su kita. kazkaip ricinos nelabai noriu naudoti, nes kazkaip susiriebaluoja vis tiek akys, o jei tik padauginsi, tai patinsta vokai, bet pamenu, kad sustiprinti blaktienas ricinos aliejus man tikrai padejo.
merginos gal kuri naudojat EKOLOGISKA RICINU ALIEJU BLAKSTIENOM? as naudoju vaistineje pirkta ricinu alieju blakstienoms,bet pagalvojau gal tas ekologiskas geriau butu? na bet ir kaina skiriasi konkreciai [B]
Latisse blakstienu lasai labai geri, po 3-4 savaiciu pailgejo ir patamsejo blakstienos
QUOTE(Lex91 @ 2011 03 12, 15:15)
merginos gal kuri naudojat EKOLOGISKA RICINU ALIEJU BLAKSTIENOM? as naudoju vaistineje pirkta ricinu alieju blakstienoms,bet pagalvojau gal tas ekologiskas geriau butu? na bet ir kaina skiriasi konkreciai [B]
naudojau ir is vaistines iprasta ricinu alieju, ir ekologiska. tai man jie visiskai vienodi pasirde- tiek konstitencija, tiek kvapas ir t.t. na o poveikio blakstienoms kazkokio ypatingo nepastebejau nei su vienu.. na gal ir stipresnes patapo, taciau nei papildomo ilgumo ar tankumo nematau turbut ko dievas nedave, tai joks aliejus ir nepades nebent gal vos vos