QUOTE(emiliute @ 2011 01 27, 16:20)
aš akių makiaža valausi su ricinos aliejum tuo pačiu ir odos aplink akis nesausinu tais cheminiais valikliais ir likęs aliejus ant blakstienų naktį jas maitina
negraužia akių??
QUOTE(sveikatele @ 2008 05 18, 16:38)
blakstienas tepu su ricinos aliejumi ir Dzintars balzamu
as irgi tepiau,bet pritrukau kantrybes
o po kiek laiko jau rezultatai matosi?
QUOTE(kumiko @ 2010 11 15, 19:26)
sakykite o LILASH ar MIRRA serumo yra pirkti LT? kokios kainos ar veiksmingi?
MIRRA Blakstienų balzamas
http://www.mirra.lt/.../product/00069/
ricinu alieju naudoju apytiksliai metus,blakstienas tikrai pamaitina,jos elastingesnes,bet augimui tikrai nepadejo,nei ilgesnes nei storesnes ir vis dar krinta....
Papildyta:
Beja pastebejau,kad MIRRA sudetyje taip pat yra ricinu aliejaus.
Papildyta:
QUOTE(Lex91 @ 2011 02 05, 20:03)
ricinu alieju naudoju apytiksliai metus,blakstienas tikrai pamaitina,jos elastingesnes,bet augimui tikrai nepadejo,nei ilgesnes nei storesnes ir vis dar krinta....
Beja pastebejau,kad MIRRA sudetyje taip pat yra ricinu aliejaus.
Kai neužmirštu patepu blakstienas su ricinų aliejumi, tačiau neseniai gavau šalto spaudimo kokoso aliejų, gali būti naudojamas kepiniams, bet aš tepu kūną, tik išlipus iš dušo. Teko girdėt, kad kokosų aliejus gerai veikia plaukus, naudojamas kaip kaukių ingredientas. Tai man iškilo klausimas ar būtų veiksmingas tepant blakstienas? Gal kuri bandėt? Kokie rezultatai? Kokosų aliejus
Na, mano blakstienos visuomet buvo gan plonos, trumpos ir tiesios (vietomis net neauga...). Zodziu, grozio maza, net pasidazius tusu.
Visu pirma, valydama akiu makiaza niekada netrinu akiu. Taip pat akiu vokus tepu kremu su vitaminais ar aliejuku.
O paciom blakstienom labai padeda Mavala Double Lash. Prisiskaiciau visokiausiu atsiliepimu internete ir nusipirkau (pavyko per SM).
Naudoju jau trecia savaite ir isties blakstienos pailgejo ir sustiprejo. (aisku, kur neaugo, augt ir nepradejo. bent jau kol kas ) Daug maziau krenta. O vakar pirma karta pasidazius blakstienas, pastebejau kokios ilgos ir grazios...
Visu pirma, valydama akiu makiaza niekada netrinu akiu. Taip pat akiu vokus tepu kremu su vitaminais ar aliejuku.
O paciom blakstienom labai padeda Mavala Double Lash. Prisiskaiciau visokiausiu atsiliepimu internete ir nusipirkau (pavyko per SM).
Naudoju jau trecia savaite ir isties blakstienos pailgejo ir sustiprejo. (aisku, kur neaugo, augt ir nepradejo. bent jau kol kas ) Daug maziau krenta. O vakar pirma karta pasidazius blakstienas, pastebejau kokios ilgos ir grazios...
Gal turite atsiliepimų apie Idol Lash?? Internete daugybė puikių atsiliepimų apie jį, jis labiau giriamas nei Lilash o ir kaina kur kas gereasnė Galvoju gal surizikuoti, o gal jau bandėte kuri?
QUOTE(žvarba @ 2011 02 08, 00:10)
Gal turite atsiliepimų apie Idol Lash?? Internete daugybė puikių atsiliepimų apie jį, jis labiau giriamas nei Lilash o ir kaina kur kas gereasnė Galvoju gal surizikuoti, o gal jau bandėte kuri?
As ir apie ji galvojau, bet paziurejus komentarus kaip giriamas Mavala, visgi nusipirkau siandien Mavala Double Lash, bandysim
Nors dar labai noriu ir ta japoniska isbandyt.
Na po kokio menesio galesiu pakomentuot
QUOTE(TomaKa @ 2011 02 09, 21:35)
As ir apie ji galvojau, bet paziurejus komentarus kaip giriamas Mavala, visgi nusipirkau siandien Mavala Double Lash, bandysim
Gerokai pasikuitus internete susidariau įspūdį, kad Lilash ir Enormous lashes labiausiai giriami, bet jau kainos jų aš irgi Mavala užsisakiau iš feelunique siunčiantis tik 10eu matysim