Įkraunama...
Įkraunama...

Blakstienų stiprinimas

aš akių makiaža valausi su ricinos aliejum 4u.gif tuo pačiu ir odos aplink akis nesausinu tais cheminiais valikliais ir likęs aliejus ant blakstienų naktį jas maitina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(emiliute @ 2011 01 27, 16:20)
aš akių makiaža valausi su ricinos aliejum  4u.gif  tuo pačiu ir odos aplink akis nesausinu tais cheminiais valikliais ir likęs aliejus ant blakstienų naktį jas maitina  ax.gif

negraužia akių?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sveikatele @ 2008 05 18, 16:38)
blakstienas tepu su ricinos aliejumi ir Dzintars balzamu  ax.gif

as irgi tepiau,bet pritrukau kantrybes blush2.gif
o po kiek laiko jau rezultatai matosi?
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2010 11 15, 19:26)
sakykite o LILASH ar MIRRA serumo yra pirkti LT? kokios kainos ar veiksmingi?

MIRRA Blakstienų balzamas

http://www.mirra.lt/.../product/00069/
Atsakyti
QUOTE(jovana @ 2011 01 27, 20:41)
negraužia akių??  g.gif

tikrai negraudzia 4u.gif
Atsakyti
ricinu alieju naudoju apytiksliai metus,blakstienas tikrai pamaitina,jos elastingesnes,bet augimui tikrai nepadejo,nei ilgesnes nei storesnes ir vis dar krinta....
Papildyta:
QUOTE(Lex91 @ 2011 02 05, 20:03)
ricinu alieju naudoju apytiksliai metus,blakstienas tikrai pamaitina,jos elastingesnes,bet augimui tikrai nepadejo,nei ilgesnes nei storesnes ir vis dar krinta....

Beja pastebejau,kad MIRRA sudetyje taip pat yra ricinu aliejaus.
Atsakyti
Kai neužmirštu patepu blakstienas su ricinų aliejumi, tačiau neseniai gavau šalto spaudimo kokoso aliejų, gali būti naudojamas kepiniams, bet aš tepu kūną, tik išlipus iš dušo. Teko girdėt, kad kokosų aliejus gerai veikia plaukus, naudojamas kaip kaukių ingredientas. Tai man iškilo klausimas ar būtų veiksmingas tepant blakstienas? Gal kuri bandėt? Kokie rezultatai? Kokosų aliejus
Atsakyti
Na, mano blakstienos visuomet buvo gan plonos, trumpos ir tiesios (vietomis net neauga...). Zodziu, grozio maza, net pasidazius tusu.

Visu pirma, valydama akiu makiaza niekada netrinu akiu. Taip pat akiu vokus tepu kremu su vitaminais ar aliejuku.

O paciom blakstienom labai padeda Mavala Double Lash. Prisiskaiciau visokiausiu atsiliepimu internete ir nusipirkau (pavyko per SM).
Naudoju jau trecia savaite ir isties blakstienos pailgejo ir sustiprejo. (aisku, kur neaugo, augt ir nepradejo. bent jau kol kas smile.gif ) Daug maziau krenta. O vakar pirma karta pasidazius blakstienas, pastebejau kokios ilgos ir grazios... ax.gif
Atsakyti
Gal turite atsiliepimų apie Idol Lash?? Internete daugybė puikių atsiliepimų apie jį, jis labiau giriamas nei Lilash ax.gif o ir kaina kur kas gereasnė ax.gif Galvoju gal surizikuoti, o gal jau bandėte kuri?
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2011 02 08, 00:10)
Gal turite atsiliepimų apie Idol Lash?? Internete daugybė puikių atsiliepimų apie jį, jis labiau giriamas nei Lilash ax.gif o ir kaina kur kas gereasnė ax.gif Galvoju gal surizikuoti, o gal jau bandėte kuri?

As ir apie ji galvojau, bet paziurejus komentarus kaip giriamas Mavala, visgi nusipirkau siandien Mavala Double Lash, bandysim ax.gif
Nors dar labai noriu ir ta japoniska isbandyt.
Na po kokio menesio galesiu pakomentuot mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TomaKa: 09 vasario 2011 - 21:37
naudojau ricinu alieju, tai gal kazkiek stipresnes ir tapo, bet kazkokio ypatingo poveikio nepastebejau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TomaKa @ 2011 02 09, 21:35)
As ir apie ji galvojau, bet paziurejus komentarus kaip giriamas Mavala, visgi nusipirkau siandien Mavala Double Lash, bandysim ax.gif
Nors dar labai noriu ir ta japoniska isbandyt.
Na po kokio menesio galesiu pakomentuot mirksiukas.gif

Gerokai pasikuitus internete susidariau įspūdį, kad Lilash ir Enormous lashes labiausiai giriami, bet jau kainos jų doh.gif aš irgi Mavala užsisakiau iš feelunique siunčiantis tik 10eu thumbup.gif matysim ax.gif
Atsakyti