Įkraunama...
Įkraunama...

Blakstienų stiprinimas

QUOTE(Saldzioji18 @ 2011 01 11, 22:14)
yra vaistineje gana didele bonkute pirkau uz 5 lt  smile.gif  beje ricinu alieju ne tik ant blakstienu gerai tepti o ir nagiukam bei odelem aplink nagucius as i ji dar ilasinu citrinu eterinio aliejau  ir liuks naguciams  smile.gif  naudoju ir blakstienomsbet nepatinka man per riebu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  bet kartais pasitepu ne tik blakstienytes bet ir antakiukus  smile.gif

O kaip jį geriausia naudoti? Ir per kiek laiko rezultatą pastebėjai?
Atsakyti
QUOTE(indreabtf @ 2011 01 12, 21:01)
O kaip jį geriausia naudoti?  Ir per kiek laiko rezultatą pastebėjai?

as supyliau i sena isplauta tuso bonkute ir tepdavau pries miega smile.gif na rezultatas net nzn nelabai as ten ji reguliariai naudojau ir nebuvo pas mane labai silpnos blakstienos bet kai nuo tuso matydavau kad blakstienytes pavargo tai palepindavau siuo aliejuku. Pabandyk kaina tikrai nera didele ax.gif beje kas nlb patiko tai tas kad akytes patindavo siek tiek nuo aliejaus g.gif
Atsakyti
O tai jūs naudojat tą , kur skrandžiui valyt?
Atsakyti
QUOTE(indreabtf @ 2011 01 13, 18:54)
O tai jūs naudojat tą , kur skrandžiui valyt?

taip smile.gif ilgam uztenka, rezultatas jauciasi, pabandyk smile.gif
Atsakyti
Man labiausiai padėjo Talika Lipocils blakstienų preparatas - blakstienos paaugo akivaizdžiai 4u.gif
Atsakyti
Ricinų aliejų BP ten tą kur ir visos sakė, kad 5 LT, na ką, vakar pirmą kartą užsitepiau, tai kažkaip normaliai, nors šian atsikėlus jau galvojau, kad būsiu visa užtraiškanojus ir patinus, kaip čia kaikuriom buvo, bet nieko, švaru smile.gif, tik kažkaip akys karts nuo karto voa vos paašaroja, ebt gal čia ne nuo to smile.gif
Atsakyti
Naudoju tą aliejų maždaug savaitę, tai galiu pasakyti, kad matau skirtumą, padažytos blakstienos dgeriau atrodo. Aišku, gal tai tik nroiu matyt, bet tikrai esu patenkinta smile.gif
Atsakyti
sveikutes
as irgi naudoju savaite ir galiu pasakyt kad tapo tamsesnes tai jau tikrai o del augimo nzn kolkas nepastebejau lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos supermamos.Gal kas turite kokios patirties kaip atsiauginti blakstienas.Ir ar išviso įmanomas toks dalykas.Prieš kelias dienas prie pečiaus apsvilau blakstienas.Tapo trumpesnės, bukos.Net nebežigau ko griebtis. cray.gif
Atsakyti
QUOTE(ligiuks @ 2011 01 22, 16:11)
Sveikos supermamos.Gal kas turite kokios patirties kaip atsiauginti blakstienas.Ir ar išviso įmanomas toks dalykas.Prieš kelias dienas prie pečiaus apsvilau blakstienas.Tapo trumpesnės, bukos.Net nebežigau ko griebtis. cray.gif

man arganu arba ersketroziu nerafinuotas aliejus labai patinka, ir paakiu odai jie begalo gerai smile.gif 4u.gif
Atsakyti

Ataugs ataugs blakstienos, mano draugas kelis kartus buvo nusisvilinęs ir vėl ataugo gražiausios, ilgiausios. Tepkis ricinų aliejum, o laikas tavo sąjungininkas bus drinks_cheers.gif
Atsakyti

blakstiena gyvuoja 3menesius .. taigi po 3menesiu visos blakstienos bus pasikeitusios ir ataugusios naujos tokios kokios buvo wink.gif ax.gif
Atsakyti