Įkraunama...
Įkraunama...

Blakstienų stiprinimas

QUOTE(ambicija @ 2010 10 03, 10:40)
Nors man ir nuo migdolų nerafinuoto jautėsi poveikis smile.gif 

Stipresnes ir ryte jokio riebalo? ax.gif
Atsakyti

i 
Kosmetikos platinimas forume draudžiamas.
Atsakyti
O yra kam nors buvę, kad įaugtų blakstiena? g.gif
Atsakyti
Blakstiena, kaip ir bet kuris plaukas gali įaugti, augti netaisyklingai.
Jei taip atsitiktų, būtinai kreipčiausi pas okulistą, kad atmestų ligų tikimybę (pvz., blakstienų folikulitą).
Atsakyti
Tepu blakstienas ir antakius ricinos aliejumi apie puse metu. Perku euro vaistineje, keli Lt tekainuoja. Tepu TIK vakare, su senu isplautu balkstienu tuso sepeteliu. Tik pacius galiukus, reikia labai nedaug. Ryte jokio riebumo, nes susigeria per nakti. Netepu tiek, kad net varvetu.

Rezultatu esu patenkinta - blakstienos ilgesnes, antakiai tamsesni smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa24 @ 2010 07 27, 14:05)
As naudoju ta senesny, jau antra savaite. Pirmus rytus jauciau kad akys aptine, bet dabar jau nieko. Tepu ryte ir vakare. Yra jau priaugusiu mazyciu blakstienu, tamsesnes pasidare, nes patys blakstienu galiukai buvo prarade spalva. As bandziau naudoti ricinu alieju man  schmoll.gif  labai griauze. Papildus taip pat naudojau bet man elergija po keliu savaiciu islysdavo, kasydavausi  doh.gif

As Talika irgi seniau esu naudojusi, pora tubeliu isnaudojau smile.gif blakstienos sustiprejo kazkiek, nebetaip krisdavo, siektiek ilgesnes pasidare, bet nepatankejo deja ir siaip kad labai jau kazkokio efekto didesnio tai tikrai nebuvo schmoll.gif
Atsakyti
po priaugintu blakstienu nuemimo buvo ne kas.bet man padejo toks stipriklis dubellash-rodos panasiai vadinasi.o ji pirkau silainiuose yra tokia soliariumu studija,salia berneliu uzeigos.
laaabai padejo.super ir neriebus ir ilgam uzteko,kaina apie 40 lt
Atsakyti
vakar gavau isgirtaji Lilash. jau ir uzsitepti vakare spejau ax.gif
na reikia saziningai naudoti ir lauksiu rezultatu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MuzikALI @ 2010 11 26, 15:31)
vakar gavau isgirtaji Lilash. jau ir uzsitepti vakare spejau  ax.gif
na reikia saziningai naudoti ir lauksiu rezultatu  smile.gif

Na ir kaip tau? Klausiu ne del blakstienu, bet kaip akys jauciasi? Vokai netamseja? Akys neraudonuoja? Nes as irgi ji turiu, tai guli dabar stalciuje nenaudojamas, ziauriai akys alergizavo, atrodziau kaip apsiverkus pastoviai.... verysad.gif Daug pinigeliu ismeciau....
Atsakyti
QUOTE(-Voveryte- @ 2010 12 11, 16:03)
Na ir kaip tau? Klausiu ne del blakstienu, bet kaip akys jauciasi? Vokai netamseja? Akys neraudonuoja? Nes as irgi ji turiu, tai guli dabar stalciuje nenaudojamas, ziauriai akys alergizavo, atrodziau kaip apsiverkus pastoviai.... verysad.gif Daug pinigeliu ismeciau....

na va, siaip ne taip prisiruosiau parasyti apie Lilash. Naudoju jau daugiau kaip menesi ir esu labai patenkinta, nes:
- visiskai jokiu salutiniu poveikiu nepajutau, akys jauciasi puikiai, netinsta niekas, nu zodziu viskas kaip visada ir buvo,
- blakstienos akivaizdziai pailgejo, taip kazkur trecdalis blakstienos uzaugo man dar, nu tikrai matosi kaip reikiant, negaliu atsidziaugti pasidaziusi smile.gif) tiesa, kazkokio patankejimo kol kas nepastebejau, gal reikia ilgiau pavartoti tiesiog.
-dar labai geras pastebejimas- blakstienos galima sakyti visikai nustojo kristi, anksciau vis pastebedavau ant skruosto ar siaip makiaza valantis iskrisdavo kokia blakstiena, dabar jau nebeprisimenu kada taip buvo smile.gif))
-labai lengvai naudojasi, uztrunka vos kelias sekundes, todel nesunku tai atlikti kiekviena vakara.
aisku minusas- kaina, bet as is aukciono ebay pirkau, tai pigiau kainavo ax.gif

vovieryte-o tu gal prie pat blakstienu tepai ta seruma, na ant blakstienu augimo linijos? gal todel ir grauzdavo tau jis g.gif reiktu siek tiek auksciau tepti. arba siaip akys tavo jautrios matyt ir alergiskai sureagavo i ji g.gif
o pries kiek laiko pirkai tu ta lilash?
Atsakyti
Sveikos,
Anksčiau turėjau gan tankias ir ilgas blakstienas, jau visi metai, kaip jos kažkokios retos, labai byra. Nežinau, gal tušai suseno per greiitai. SKaiiiau čia vis minit kažkokį ricinų aliejų, gal galėtumėte kaip nors plačiau apie jį papasakot, kaip veikia, kaip tepti, kur pirkti ir kiek kainuoja?Būčiau labai dėkinga. O gal turit dar kokių patarimų? Mielai lauksiu
Atsakyti
QUOTE(indreabtf @ 2011 01 10, 16:37)
Sveikos,
Anksčiau turėjau gan tankias ir ilgas blakstienas, jau visi metai, kaip jos kažkokios retos, labai byra. Nežinau, gal tušai suseno per greiitai. SKaiiiau čia vis minit kažkokį ricinų aliejų, gal galėtumėte kaip nors plačiau apie jį papasakot, kaip veikia, kaip tepti, kur pirkti ir kiek kainuoja?Būčiau labai dėkinga. O gal turit dar kokių patarimų? Mielai lauksiu

yra vaistineje gana didele bonkute pirkau uz 5 lt smile.gif beje ricinu alieju ne tik ant blakstienu gerai tepti o ir nagiukam bei odelem aplink nagucius as i ji dar ilasinu citrinu eterinio aliejau ir liuks naguciams smile.gif naudoju ir blakstienomsbet nepatinka man per riebu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet kartais pasitepu ne tik blakstienytes bet ir antakiukus smile.gif
Atsakyti