Įkraunama...
Įkraunama...

Blakstienų stiprinimas

Sveikos, domiuosi blakstienų stiprinimu. Tepiau ricinos aliejumi - valio, visai patenkinta buvau. bigsmile.gif
Atradau dabar varnalesu alieju. g.gif Bet ji viena tepti man pavojinga - labai skystas ir grauzia akis. Tai radau toki receptuka: ricinos alieju sumaisyti su varnalesu alijumi, alavijo sultimis ir vitaminais A ir E aliejaus pavidale.
As sumaisiau tik ricinos ir varnalesu aliejus ir pradedu tepti misiniu kas vakara, paziuresim ka bus. Ricina atseit ilgina, maitina, o varnalesa stiprina saknis ir skatina ugima. thumbup.gif Rekomenduoju 4u.gif
Atsakyti
Toliau blakstienas stiprinu ir naudoju ricinos aliejuką sumaišytą su varnalėšų aliejumi. Super. Blakstienos ilgesnės. Šiandien dar nusipirkau skysto vitamino E, pridėsiu jo prie aliejų ir toliau žiūrėsiu kas bus. Tikiuosi dar labiau sustiprės blakstienos. mirksiukas.gif
Prie to pačio varnalėšų aliejumi tepu plaukų šaknis - greičiau auga plaukai, jie neslenkia, stipresni. Labai patenkinta esu varnalėšų aliejumi. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 06 24, 16:28)
Toliau blakstienas stiprinu ir naudoju ricinos aliejuką sumaišytą su varnalėšų aliejumi. Super. Blakstienos ilgesnės. Šiandien dar nusipirkau skysto vitamino E, pridėsiu jo prie aliejų ir toliau žiūrėsiu kas bus. Tikiuosi dar labiau sustiprės blakstienos.  mirksiukas.gif
Prie to pačio varnalėšų aliejumi tepu plaukų šaknis - greičiau auga plaukai, jie neslenkia, stipresni. Labai patenkinta esu varnalėšų aliejumi.  thumbup.gif

O kur perki ta varnalesu alieju? vaistinese ar kazkur specialiai?
As irgi nutariau pradeti grazinti blakstienass, tai dabar renkuosi priemones ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cherruti @ 2008 06 24, 20:46)
O kur perki ta varnalesu alieju? vaistinese ar kazkur specialiai?
As irgi nutariau pradeti grazinti blakstienass, tai dabar renkuosi priemones ax.gif

Varnalėšų aliejų perku parduotuvėjė MARTINA Vilniuje (Verkių 29, ir Vilkpėdės 10). Gamintojas farmacinė įmonė ELFA (Ukraina). bigsmile.gif
bet šiandien žiūrėjau Vilkpėdėje to aliejuko nebuvo (jau baigiu antrą buteliuką, darau plaukų kaukes), tai jau nebuvo jo. Bet greitu metu turėtų atvežti vėl wink.gif tada lėksiu pirkti thumbup.gif
Papildyta:
Tiesa, girdėjau, kad ricinos aliejumi blakstienas reikia tepti vieną mėnesį, paskui padaryti pertrauką (nežinau kiek, gal kokį mėnesį), kad blakstienos nepriprastų prie maitinimo.
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 05 24, 13:09)
kuo jus ta alieju uztepat ax.gif  as irgi turiu bet negaliu naudot, arba nemoku- jis toks tirstas, tai su tuso sepeteliu niekaip nesugebu neprisivarius i akis uztept blush2.gif  gal kaip nors su vatos gumuliuku uzsimerkus tept ar dar kazkaip blush2.gif  nes tikrai kazko reik- susivele tos mano blakstienos doh.gif

Paprasčiausiai pirštais užtepu rolleyes.gif
Atsakyti
Prisiskaičiau aš irgi čia apie blakstienų tepliojimus,nusipirkai Dzintars balzama blakstienoms,tai nzn ar daro koki poveiki ar ne, bet paskui nusipirkau ricinos aliejaus,tai nuo to laiko man ryte akys aptraiskanuoja,lyg pilnos akys puliu,dar patrinu,akis raudona ir vaikstau kaip zombė.Daugiau turbūt nenorėsiu tepti,kelis kart dar pabandžiau su ricina,kad įsitikinti ar tik sutapimas ar ricina ne kokį poveikį mano akim daro..... g.gif .Bet jau bijau,daugiau nenoriu,kažkoks absurdas swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 05 24, 13:09)
kuo jus ta alieju uztepat ax.gif  as irgi turiu bet negaliu naudot, arba nemoku- jis toks tirstas, tai su tuso sepeteliu niekaip nesugebu neprisivarius i akis uztept blush2.gif  gal kaip nors su vatos gumuliuku uzsimerkus tept ar dar kazkaip blush2.gif  nes tikrai kazko reik- susivele tos mano blakstienos doh.gif

o aš ausų krapštukais tepu. Labai patogu.
Papildyta:
QUOTE(Manija69 @ 2008 06 29, 19:28)
Prisiskaičiau aš irgi čia apie blakstienų tepliojimus,nusipirkai Dzintars balzama blakstienoms,tai nzn ar daro koki poveiki ar ne, bet paskui nusipirkau ricinos aliejaus,tai nuo to laiko man ryte akys aptraiskanuoja,lyg pilnos akys puliu,dar patrinu,akis raudona ir vaikstau kaip zombė.Daugiau turbūt nenorėsiu tepti,kelis kart dar pabandžiau su ricina,kad įsitikinti ar tik sutapimas ar ricina ne kokį poveikį mano akim daro..... g.gif .Bet jau bijau,daugiau nenoriu,kažkoks absurdas swoon.gif

ir man taip buvo pirmus kartus tepant. bet paskui išmokau tepti. Nereikia tepti daug! tiesiog ausų krapštuku pervesti (svarbu kad neliktų ant blakstienų lašelių, nes jie paskui nurieda į akis, graužia, akys patinusios). Aš stengiuosi iškart eiti į lovytę.
Atsakyti
Ricinų aliejus nuostabus dalykėlis ir blakstienoms super. Kai buvo labai susiplnėję, vis pasitepdavau. O tepdavau ne ausų krapštukais, o žinote, kaibūna pirkti įvairūs teptukų rinkiniai ir vienas būdavo skirtas antakiams. Atrodo taip pats teptukas.

user posted image
user posted image

Tai va, aš užlašinu to ricinų aliejaus ant jo apatinės pusės, kur šukutės, ir tada pašukuoju blakstienas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo WhiteDust: 03 liepos 2008 - 10:43
O man patogiausia pirstuku tepti... nu bent jau kol nagai trumpi biggrin.gif
Atsakyti
Ricinos aliejukas tikrai neblogas, bet manau ne blogesni poveiki blakstienom padaro ir migdolu aliejukas. Pries miega pasitepu, o ryta atsikelus blakstienos labai riestos ir svelnios pasidaro.
Atsakyti
Aš taip pat naudoju,o dabar nusipirkau Dzintars stipriklį tūtelėje,kaip tušas.Parašyta,kad galima tepti ir prieš dažant akis tušu-akys bus išraiškingesnės.
Atsakyti
QUOTE(Joa @ 2008 05 24, 01:28)
gal kuri sita daikta naudojat? MAVALA SWITZERLAND
Double Lash http://eu.strawberry.......24&goChar=M

visgi nusipirkau sita tepaliuka, naudoju kazkur pusantro menesio kasdien ir man super jis, blakstienos pailgejo bigsmile.gif
Atsakyti