Įkraunama...
Įkraunama...

Blakstienų stiprinimas

QUOTE(Adrinėja @ 2010 07 24, 01:49)
kai naudojau Talika, visiskai nieko nepasikeite, pinigai ismesti i bala  doh.gif dabar naudojau mira liuks, na gal ir nieko, bet po jo diena, blakstienas uzriesti neimanoma, matyt kad aliejaus prisigerusios  g.gif  geriausias poveikis man kol kas buvo tik pagerus maisto paildu plaukams ir odai skirtu  ax.gif

sutinku, man irgi papildai veike geriausiai.. Siaip paprastas ricinos aliejus ( jei zmogus nera alergiskas ) irgi kazkiek veikia.
Atsakyti
QUOTE(Angelita @ 2010 07 23, 22:33)
As irgi naudoju butent Talika Lipocils expert 10 ml.  ji pirkau Lietuvoje ir mokejau be poros centu 120 litu o pas jus Lipocils senesnis ar tas naujasnis su paraloniniu galiuku ant sepetelio blakstienoms?As naudoju ta naujesni su paraloniniu galiuku tai galiu pasakyti kad stebuklu gal kol kas ir nepadare bet kad blakstienos nebetaip krenta tai faktas ir lygtai netgi mazu pora i iskritusiu vieta pridygo, o gal jos jau ir anksciau buv,o bet buvo per trumputes kad as jas pastebeciau.Bet as nezinau ar cia nuo Lipocil ar cai tik atsitiktinumas bet kai pradejau ji vartoti tai ryte akys tokio uztinusios kaip paburkusios na nemoku paaiskinti atrodo kad pries miega buciu verkusi ir atsikelusi su patinusiom akims  verysad.gif .O kaip jums,ar nera jukio salutiniu poveikiu?

As naudoju ta senesny, jau antra savaite. Pirmus rytus jauciau kad akys aptine, bet dabar jau nieko. Tepu ryte ir vakare. Yra jau priaugusiu mazyciu blakstienu, tamsesnes pasidare, nes patys blakstienu galiukai buvo prarade spalva. As bandziau naudoti ricinu alieju man schmoll.gif labai griauze. Papildus taip pat naudojau bet man elergija po keliu savaiciu islysdavo, kasydavausi doh.gif
Atsakyti
[quote=Maserati,2010 07 11, 16:02]
Abejoju... Nes po priauginimu naturaliu lieka vis maziau,taigi klausimas, prie ko priauginti,negi prie odos? biggrin.gif
[/qu

blakstienos atauga per menesi
Papildyta:
QUOTE(Tomasd @ 2010 07 24, 10:00)
O ar ricinu aliejus tankina blakstienas? O gal zinot kitu būdu jas padaryt tankesnes? smile.gif

nu jis sustiprina blakstienas,bet ricinu aliejuj yra naftos ar kazko panasaus kuris kenkia akim:)
Papildyta:
QUOTE(Black&White @ 2010 07 21, 19:38)
Kur jus perkat ta ricinu alieju ir kiek kainuoja? smile.gif

vaistinese yra kainuoja apie 3-4lt
Papildyta:
QUOTE(Tylene @ 2010 06 15, 19:42)
aš irgi pradėjau tepti ricinos aliejumi (anksčiau patindavo akys po nakties nuo ricinos, bet dabar viskas gerai  bigsmile.gif ), dar naudoju kažkokį tai pagrindą - Lancome  Oscillation Powerbooster  (atseit stiprina blakstienas). Ir šiandien nusipirkau varnalėšų aliejaus-bandysiu maišyti su ricina -ir lauksiu rezultato  ax.gif

merginos ricinu aliejus gerai blakstienoms bet labai blogai akim,taigi atsargiai
Atsakyti

merginos ricinu aliejus gerai blakstienoms bet labai blogai akim,taigi atsargiai
[/quote]
gal galima placiau? Kodel blogai akims? Ricinos alieju blakstienoms naudoju daugiau nei metai ir galvodavau, kad gerai darau g.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa24 @ 2010 07 27, 14:05)
As naudoju ta senesny, jau antra savaite. Pirmus rytus jauciau kad akys aptine, bet dabar jau nieko. Tepu ryte ir vakare. Yra jau priaugusiu mazyciu blakstienu, tamsesnes pasidare, nes patys blakstienu galiukai buvo prarade spalva. As bandziau naudoti ricinu alieju man  schmoll.gif  labai griauze. Papildus taip pat naudojau bet man elergija po keliu savaiciu islysdavo, kasydavausi  doh.gif

Man tai kai naudoju Talika Lipocils expert tai ryte visada akys po jo patinusios buna o po kitu kur pirkau Japonijoije ADVANTAGEOUS EFECT Brow Lash ExLlongrowrepar 10gr ir nuo AVANCE LASH SERUM EX 7ml. wub.gif man niekados nebudavo nors naudojau ji daug metu ir efektas tai tikrai yra.Kai tik bunu Japonijoje tai visada ji perku jau kokius 8 metus,bet ji reikia tepti pries miega arba kai buni namie ir neplanuoji dazyti blakstienu nes ten taip ir parasyta o sita Talika Lipochils expert galima tepti ir pries dazyma tai dabar kai draugas atsiunte mano AVANCE tai diena naudoju Talika o vakare japoniska ir atsikeliu su nepatinusioms akimis.Tikiuosi kad efektas bus superinis blush2.gif jau dabar blaksteinos grazesnes ir tankesnes ir kai tusu pasidazau tai net drauges klausia kad gal as blakstienas prisiauginau,nes pastaruoju metu buvau jas labai susigadinusi pastoviu cheminiu dazymu o kur dar velai vakare tingejimas nusivalyti tusa,na cai tik kartais bet poto man ryte valantis nuo blakstienu tusa puse lakstienu iskrisdavo.Dabar stengiusi kad ir kokia pavargus esu vistiek nusivaluti tusa.
O ricinos alieju irgi pauglysteje esu isbandziusi bet nelabai man jis tinka nes man gaunasi elergija ir akys poto buna labai patinusios kad vos galiu atsimerkti. doh.gif
Tiesa o jei ne paslaptis tai kiek jus sumokejote uz savo senesne Talika nes Sarmoj kainuoja apie 60-65 litus ir ten ar tai 4,5ml ar tai 6 ml. as kai pirkau tai pagalvojau kad geriau pirkti ta naujesne brangesne Talika nes gaunasi ekonomiskiau ir dar pagalvojau kad nauiena turetu buti labiau patobulinta.
Atsakyti
[quote=LLuna,2010 07 27, 21:33]
[/quote]
gal galima placiau? Kodel blogai akims? Ricinos alieju blakstienoms naudoju daugiau nei metai ir galvodavau, kad gerai darau g.gif
[/quote]

nu manau kad turejai pastebet kad po nakties (jei truputy daugiau uztepi aliejaus)
akys buna lyg per ruka blink.gif jame yra naftos, kuri labai kenkia akim
Atsakyti
QUOTE(kamiliukee @ 2010 07 29, 07:15)
nu manau kad turejai pastebet kad po nakties (jei truputy daugiau uztepi aliejaus)
akys buna lyg per ruka blink.gif jame yra naftos, kuri labai kenkia akim

Neklaidinkit žmonių. Juk ricinos aliejus yra išgaunamas iš ricinmedžio sėklų, tai apie kokią dar naftą gali būti kalba...
O šiaip, bet kokia, net ir pati švelniausia kosmetinė priemonė (tame tarpe ir aliejai) neturėtų patekti į akis. Taip uždegimus visokius galima sukelti ar dar blogiau... Jei jau tepat kažką prie akies, netepkit per daug, kad nenubėgtų į akį ir stenkitės tepti tik ant pačių blakstienų.
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2010 07 29, 18:08)
Neklaidinkit žmonių. Juk ricinos aliejus yra išgaunamas iš ricinmedžio sėklų, tai apie kokią dar naftą gali būti kalba...
O šiaip, bet kokia, net ir pati švelniausia kosmetinė priemonė (tame tarpe ir aliejai) neturėtų patekti į akis. Taip uždegimus visokius galima sukelti ar dar blogiau... Jei jau tepat kažką prie akies, netepkit per daug, kad nenubėgtų į akį ir stenkitės tepti tik ant pačių blakstienų.

nu aisku kiek zmoniu tiek nuomoniu. wisiskai sutinku kad reik labai atsargiai tepti ricinu alieju,bet gi sau tai negaila:))paprasciausia mano kosmetologe sake apie si neigiama ricinos poweiki,kai merginos ateina pas ja uztinusiom akim.
Atsakyti
Kaip ir minėjau, visos priemonės aplik akis tokią reakciją gali sukelti, tad bet kokiu atveju reikia elgtis labai atsargiai. Tiesiog norėjau patikslinti jūsų pasisakymą dėl naftos.
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2010 07 29, 18:08)

O Jusu postus tai seniai seku ph34r.gif ir man Jusu patarimai visai patinka 4u.gif
Ka pati rekomenduojat blakstienu stiprinimui? Nors visai buvau patenkinta, tuo paprasciausiu ricinos aliejum, kol nepradejau skaityt, ne tik apie nauda, bet ir zala, o su akim zaist nenoreciau unsure.gif
Atsakyti
Na, vienintelė moksliškai patvirtinta ir tikrai veikianti priemonė yra Latisse. Bet, pvz., JAV ji parduodama tik su receptu... Ir kaina 120$ 2 mėnesiams. Brangesnė, bet nereceptinė ir veiksminga Latisse alternatyva- Peter Thomas Roth Lashes to Die For.
Žinoma, visos veiksmingos priemonės ir blogąją pusę turi... Šalutinį poveikį.

Marini Lash, Lilash, Revitalash, MD Lash Factor, RapidLash teoriškai gali veikti panašiai, kaip Latisse. Jos irgi brangios, ir tikrai ne visiems padeda.

Liaudiškos priemonės... Sėkmės reikalas. Kitam akis su pirštuku pasitrynus blakstienos greičau augt pradeda lotuliukas.gif
O jei blakstienos masiškai krenta, reikia iš pradžių ieškot priežasties, ne bandyt kažką tept.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 29 liepos 2010 - 20:35
o gal kas gali patarti kaip stiprinti priaugintas blakstienas? nes kiek girdėjau aliejų jokių negalima ant jų tepti
Atsakyti