QUOTE(rasa24 @ 2010 07 27, 14:05)
As naudoju ta senesny, jau antra savaite. Pirmus rytus jauciau kad akys aptine, bet dabar jau nieko. Tepu ryte ir vakare. Yra jau priaugusiu mazyciu blakstienu, tamsesnes pasidare, nes patys blakstienu galiukai buvo prarade spalva. As bandziau naudoti ricinu alieju man
labai griauze. Papildus taip pat naudojau bet man elergija po keliu savaiciu islysdavo, kasydavausi
Man tai kai naudoju Talika Lipocils expert tai ryte visada akys po jo patinusios buna o po kitu kur pirkau Japonijoije ADVANTAGEOUS EFECT Brow Lash ExLlongrowrepar 10gr ir nuo AVANCE LASH SERUM EX 7ml.
man niekados nebudavo nors naudojau ji daug metu ir efektas tai tikrai yra.Kai tik bunu Japonijoje tai visada ji perku jau kokius 8 metus,bet ji reikia tepti pries miega arba kai buni namie ir neplanuoji dazyti blakstienu nes ten taip ir parasyta o sita Talika Lipochils expert galima tepti ir pries dazyma tai dabar kai draugas atsiunte mano AVANCE tai diena naudoju Talika o vakare japoniska ir atsikeliu su nepatinusioms akimis.Tikiuosi kad efektas bus superinis
jau dabar blaksteinos grazesnes ir tankesnes ir kai tusu pasidazau tai net drauges klausia kad gal as blakstienas prisiauginau,nes pastaruoju metu buvau jas labai susigadinusi pastoviu cheminiu dazymu o kur dar velai vakare tingejimas nusivalyti tusa,na cai tik kartais bet poto man ryte valantis nuo blakstienu tusa puse lakstienu iskrisdavo.Dabar stengiusi kad ir kokia pavargus esu vistiek nusivaluti tusa.
O ricinos alieju irgi pauglysteje esu isbandziusi bet nelabai man jis tinka nes man gaunasi elergija ir akys poto buna labai patinusios kad vos galiu atsimerkti.
Tiesa o jei ne paslaptis tai kiek jus sumokejote uz savo senesne Talika nes Sarmoj kainuoja apie 60-65 litus ir ten ar tai 4,5ml ar tai 6 ml. as kai pirkau tai pagalvojau kad geriau pirkti ta naujesne brangesne Talika nes gaunasi ekonomiskiau ir dar pagalvojau kad nauiena turetu buti labiau patobulinta.