Įkraunama...
Įkraunama...

Blakstienų stiprinimas

QUOTE(Undinelle @ 2010 02 09, 14:56)
As pastaruoju metu taip pat stiprinu blakstienas pasitepdama nakciai su ricinos aliejumi.  bigsmile.gif

aš irgi pradėjau tepti ricinos aliejumi (anksčiau patindavo akys po nakties nuo ricinos, bet dabar viskas gerai bigsmile.gif ), dar naudoju kažkokį tai pagrindą - Lancome Oscillation Powerbooster (atseit stiprina blakstienas). Ir šiandien nusipirkau varnalėšų aliejaus-bandysiu maišyti su ricina -ir lauksiu rezultato ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Indra A. @ 2010 06 02, 13:56)
Bet ir laikosi dažymas apie mėnesį g.gif
Blakstienoms stiprinti, nakčiai tepu ricinų aliejų

Kaip poveikis?
Atsakyti
ar kas nors pastebejote geru pokyciu po ilgo naudojimo ricinu aliejaus? smile.gif
Atsakyti
Maciau daaaaaaaug video ir foto youtubei su tuo Lilash, kur augina blakstienas.. nu tikrai veikia blink.gif eina sau.. tik pas vienas jos auga belekaip, riecias galai ir t.t o pas kitas graziai bigsmile.gif nu nerealiai uzaugina.. aisku jo kaina virs 100$ bet efektas tikrai yra.. tai pvz kas neturi blakstienu arba turi lb trumpas tai geras issigelbejimas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(wwe-fan @ 2010 06 16, 23:52)
ar kas nors pastebejote geru pokyciu po ilgo naudojimo ricinu aliejaus? smile.gif

As pastebejau, gal po kokios savaites, labai atsigavo blakstienos thumbup.gif tiesa jos pas mane ir taip gana ilgos buvo, tik nuo tusu aptriuso, o ta savaite ir tusu nedaziau, tai labai pasijaute
Atsakyti
Merginos, va cia zinokit tai tikras stebuklas biggrin.gif drauge isbandzius nes po priauginimo buvo likus be blakstienu doh.gif dabar pas ja blasktienu net dazyt nereikia bigsmile.gif o ilgos, o tankios, vaizdas superinis thumbup.gif Lt mokejo virs 300, o uzsieni galima perpus pigiau nusipirkt thumbup.gif as jau taip susigundziau kad kaip tik bandau uzsisakyti smile.gif
Noeva Advanced Essential Lash Eyelash Conditioner
kondicionierius
Atsakyti
O gal kas žinote kaip be dažymo patamsinti blakstienas? smile.gif
Atsakyti
Nusipirkau nauja Talika Lipocils expert 10 ml tai tikiuosi kad nors kiek pades atgaivini mano po cheminiu dazymu nutriususias ir isretejusias blakstienas.Buvau nusipirkusi Loreal Renawal Lash Serum bet man jis nieko gero nepdare nors naudonau virs 2 menesiu.O siap tai labai geras yra Avance Lash Serum EX tai jis tikrai padedavo atstatyti isretejusias blakstienas, jos tapdavo tankesnes,storesnes ir ilgesnes.Bet ta seruma pirkau Japonijoje o dabar esu Lietuvoje.
O siap tai gal ir ne i tema paklausiu bet ar mergaites kurios prisiaugineja blakstienas turetu zinoti ar blakstienu priauginimas labai kenkia blakstienoms?Ar nebus taip kad viena karta priauginus poto jau pastovia reikes jas priaugineti.
Atsakyti
QUOTE(rasa24 @ 2010 07 20, 16:11)
4u.gif
galima nusipirkti is Anglijos, Amerikos, Hon Kongo. Per interneta. As labai irgi norejau, bet aptikau yatube dauk atsiliepimu apie Talika lipocil blakstienu kondicionierius. Jau antra diena naudoju. Ziuresui kas bus po menesio. O ir kaina per pus mazesne. Siunciausi is Anglijos.  4u.gif

Naudojau TALIKA - 0 poveikio...
Atsakyti
QUOTE(rasa24 @ 2010 07 20, 16:11)
4u.gif
galima nusipirkti is Anglijos, Amerikos, Hon Kongo. Per interneta. As labai irgi norejau, bet aptikau yatube dauk atsiliepimu apie Talika lipocil blakstienu kondicionierius. Jau antra diena naudoju. Ziuresui kas bus po menesio. O ir kaina per pus mazesne. Siunciausi is Anglijos.  4u.gif

As irgi naudoju butent Talika Lipocils expert 10 ml. ji pirkau Lietuvoje ir mokejau be poros centu 120 litu o pas jus Lipocils senesnis ar tas naujasnis su paraloniniu galiuku ant sepetelio blakstienoms?As naudoju ta naujesni su paraloniniu galiuku tai galiu pasakyti kad stebuklu gal kol kas ir nepadare bet kad blakstienos nebetaip krenta tai faktas ir lygtai netgi mazu pora i iskritusiu vieta pridygo, o gal jos jau ir anksciau buv,o bet buvo per trumputes kad as jas pastebeciau.Bet as nezinau ar cia nuo Lipocil ar cai tik atsitiktinumas bet kai pradejau ji vartoti tai ryte akys tokio uztinusios kaip paburkusios na nemoku paaiskinti atrodo kad pries miega buciu verkusi ir atsikelusi su patinusiom akims verysad.gif .O kaip jums,ar nera jukio salutiniu poveikiu?
Atsakyti
QUOTE(Lapala @ 2010 07 23, 15:23)
Naudojau TALIKA - 0 poveikio...

kai naudojau Talika, visiskai nieko nepasikeite, pinigai ismesti i bala doh.gif dabar naudojau mira liuks, na gal ir nieko, bet po jo diena, blakstienas uzriesti neimanoma, matyt kad aliejaus prisigerusios g.gif geriausias poveikis man kol kas buvo tik pagerus maisto paildu plaukams ir odai skirtu ax.gif
Atsakyti
O ar ricinu aliejus tankina blakstienas? O gal zinot kitu būdu jas padaryt tankesnes? smile.gif
Atsakyti