Įkraunama...
Įkraunama...

Blakstienų stiprinimas

QUOTE(Intrinsa @ 2010 03 09, 04:03)
alieju misinys blakstienoms ir antakiams stiprinti. sioje ir panasiose temose daug apie tai kalbejome

Sveikos mirksiukas.gif Idomiu patarimu radau kuriu net nezinojau idomu g.gif o siaip tai as turiu blakstienu kondicionieriu is oriflame,man asmeniskai jis neblogas,ir dar tepuosi ricinos aliejum isties geras dalykas thumbup.gif o ir siaip mano blakstienos nera trumpos,bet vis neatsikratau minties eiti prisiauginti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Madam Butterfly @ 2010 01 15, 21:30)
aš naudoju jau savaitę... rašo,kad rezultatai matos, po trijų smile.gif  blogiau tikrai nieko nedaro, stebuklo po sav irgi nepamačiau.. vienas minusas - jie rašo naudoti ir ryte ir vakare, bet ant jo labai negražiai tepasi tušas, tai vat tas nervina.

jei kalbi apie LOREAL'O seruma tai ji reik svelniai itrinti( ar kaip pavadinti,net nezinau kaip paaiskinti,as tiesiog su pirstais ji itrindavau svelniai) tai tada tusas dengiasi gerai 4u.gif
na tai va toki ir atsiliepimai apie ji- stebuklu nedaro,bet blakstienytes paklusnesnes,stipresnes bigsmile.gif
nuo ricinu aliejaus man tinsta akys doh.gif
Papildyta:
QUOTE(furbele @ 2010 03 17, 16:51)
O aš norėjau paklausti kokius blakstienų tušus naudojate? Koks geriausias? Mano blakstienos normalios, nėra labai silpnos. O naudojo iš Maybeline tą geltoną tokį colosal ar kaip ten vadinas. Bet man jis dienai įpusėjus labai trupa, paakiai pasidaro juodoki. Jau norėčiau išbandyti kitokį tušą. smile.gif

apie tusus diskutuojama kitoje temeleje,paieskokite mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(furbele @ 2010 03 18, 22:26)
ieškojau, neradau tikrai smile.gif

Tubut ne ten ieskojot biggrin.gif
http://www.supermama...?...558004&st=0
Papildyta:
Siuo metu naudoju Artdeco Lash Power Night Repair:
user posted image
Kolkas akivaizdziu rezultatu dar nematau (naudoju nepilna menesi). Patinka, kad sios priemones konsistencija skysta, kaip kokio vandenuko, nesijaucia ant blakstienu sunkumo, nakti miegant blakstienos nesulimpa, akys neaptraiskanoja, nealergizuoja. Ziuresim, kaip bus, kai baigsiu naudoti sia priemone. Aliejines blakstienu stiprinimo priemones man dirgina akis unsure.gif
Atsakyti
Aš taip pat naudoju Ardeco serumą blakstienom, jau gerą mėnesį, esu labai patenkinta. Blakstienos gražesnės pasidarė, lankstesnės, nes jau buvau visai persigandusi, padažius akis su tušu, kaip kokie stagariukai atrodydavo ax.gif, išretėjusios, pašviesėjusios ir tokios nelanksčios.
thumb_yello.gif
Atsakyti
Nusipirkau Mirra Lux balzama, niu, liuks dalykelis thumbup.gif Neperseniausiai pradejau naudoti, nepilnas menuo
Man patinka, kad juo galima teptis ne tik blakstienas, bet ir vokus
Tikrai labai pagerejo blakstienu bukle, sustiprejo, pasidare lankstesnes, minkstesnes, pradejo tamseti-atsistato ju spalva, nes kartas nuo karto pasidazydavau blakstienas kirpykloje, tai nuo dazymu isbluko spalva
Tepu vokus prie blakstienu saknu, pacias blakstienas, antakius ir po antakiais-nes kartais pasauseja oda po antakiais, tai super, odele palieka minkstute, svelnute, panaikina pleiskanojima
Anksciau naudojau ricinos alieju, kazkokio ipatingo poveikio nepastebejau, na, isskyrus patinusius vokus ir paakius biggrin.gif, persunkus jis man
Zodziu, patenkinta Mirra, tikrai geras, efektingas ir gan greitas poveikis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 25 kovo 2010 - 00:11
QUOTE(Mėlinakė @ 2010 03 24, 23:02)
Aš taip pat naudoju Ardeco serumą blakstienom, jau gerą mėnesį, esu labai patenkinta. Blakstienos gražesnės pasidarė, lankstesnės, nes jau buvau visai persigandusi, padažius akis su tušu, kaip kokie stagariukai atrodydavo  ax.gif, išretėjusios, pašviesėjusios ir tokios nelanksčios.
thumb_yello.gif

Aš esu turėjusi Artdeco tušo pagrindą, kuris man labai patiko, buvau pastebėjusi gerą jo poveikį blakstienoms, ne tik kaip tušo pagrindo efektą.
Bet paskui jis dingo iš prekybos. Dabar mažai vaikštinėju kosmet. parduotuvėse blush2.gif , ar nieks nepastebėjo - ar nebėra vėl naujai išleisto tokio Artdeco produkto?
Atsakyti
nu va, dabar paklausiu taip. ploviau ploviau tušo tūtelę, mirkiau vandeny. kaip reik GERAI išplaut ta tūtelę, kad būtų galima prisipilt ricinos??
Atsakyti
Ricinos aliejus ir man padeda - nekrenta blakstienos taip gausiai, naujs geriau auga, jega smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2010 05 17, 10:28)
nu va, dabar paklausiu taip. ploviau ploviau tušo tūtelę, mirkiau vandeny. kaip reik GERAI išplaut ta tūtelę, kad būtų galima prisipilt ricinos??

sunkiai man sekėsi, bet pasisekė. Stovėjau prie kriauklės kokią valandą, pripilu vandens, pamaskatuoju, iškratau, išpurtau, dar padaužau į kriauklę, visą tai dariau su karštu vandeniu. Nu ir lyg nieko, pavyko. Bet kitą kartą tiesiog nuo kokio blakstienų kondicionieriaus buteliuką su šepetuku tam reikalui naudosiu. Tikrai tiek laiko nežaisiu prie kriauklės schmoll.gif
Atsakyti
Man mirra lux stipriai alergizavo akis...ten berods buvo įspėjimas labai atsargiai vartot, nepadaugint...Kitaip akys užtins, užgrius ir upeliai tekės..man taip ir buvo, mažo ta, pasiutęs niežulys doh.gif

Jau kurį laiką - maždaug pusmetį geriu vitaminus pregnacare - planuojančioms pastot..Na, jie labai patikrinti, saugūs, tai netgi man ,alergiškai, tinka...taigi, padėjo labai nuo plaukų slinkimo ir tuo pačiu blakstienos atsigavo - tankesnes, lyg ir ilgesnės, švelnesnės..na, ir tušas geras - chanel beveik metai naudojamas..Ten irgi visko puoselėjančio pridėta..taigis, vienas arba kitas tikrai padėjo smile.gif bet mano blakstienos yra šviesios..Vis abejoju - norėčiau chemiškai padažyt, bet galvoju..kad vėl dažais nusausinsiu jas ..nutrupinsiu.. g.gif Kaip manot, ar cheminis dažymas labai pažeidžia blakstienas?
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2010 05 24, 21:51)
Man mirra lux stipriai alergizavo akis...ten berods buvo įspėjimas labai atsargiai vartot, nepadaugint...Kitaip akys užtins, užgrius ir upeliai tekės..man taip ir buvo, mažo ta, pasiutęs niežulys doh.gif

Jau kurį laiką - maždaug pusmetį geriu vitaminus pregnacare - planuojančioms pastot..Na, jie labai patikrinti, saugūs, tai netgi man ,alergiškai, tinka...taigi, padėjo labai nuo plaukų slinkimo ir tuo pačiu blakstienos atsigavo - tankesnes, lyg ir ilgesnės, švelnesnės..na, ir tušas geras - chanel beveik metai naudojamas..Ten irgi visko puoselėjančio pridėta..taigis, vienas arba kitas tikrai padėjo smile.gif bet mano blakstienos yra šviesios..Vis abejoju - norėčiau chemiškai padažyt, bet galvoju..kad vėl dažais nusausinsiu jas ..nutrupinsiu.. g.gif Kaip manot, ar cheminis dažymas labai pažeidžia blakstienas?

man rodos, kokie bebūtų dažai, vistiek kenkia blakstienoms, nors labiausiai priklauso kaip dažnai dažoma, tarkim kartą per metus labai nepakenks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Intrinsa @ 2010 06 01, 23:50)
man rodos, kokie bebūtų dažai, vistiek kenkia blakstienoms, nors labiausiai priklauso kaip dažnai dažoma, tarkim kartą per metus labai nepakenks mirksiukas.gif

Bet ir laikosi dažymas apie mėnesį g.gif
Blakstienoms stiprinti, nakčiai tepu ricinų aliejų
Atsakyti