Na mano buvo,jau tokios nusilpusios,pabalusios.O dabar,jau tikrai,nebekrenta,tokios eastingesnes,patamsejo.Pabaigusi tikrai dar pirksiu. O kai jus neturejote problemu,tai gal delto ir nesimate rezultatu
QUOTE(giedrute 99 @ 2009 12 28, 18:42)
Na mano buvo,jau tokios nusilpusios,pabalusios.O dabar,jau tikrai,nebekrenta,tokios eastingesnes,patamsejo.Pabaigusi tikrai dar pirksiu. O kai jus neturejote problemu,tai gal delto ir nesimate rezultatu
Tai tikriausiai. Nors kažkada tikėjaus, kad ir pailgins kaip reklamuojama Beje, reguliariai tepu ricinos aliejumi ir blakstienom nesiskundžiu (nei šviesėja nuo tušo, nei krenta) - manot jums neužtektų jo?
aš naudoju ricinos aliejų, į kurį įlašinu dar vit. E ir taip pat turiu mirra aliejuką blakstienoms. na nžn pakaitom naudoju juos, blakstienos lyg ir patankėjo, gal kiek pailgėjo nors jei MB pastebėjo pokyčius, tai rezultatas gal ir yra
QUOTE(j-urgit-a @ 2009 04 17, 01:11)
O man ricina netiko, kad ir kaip mazai jos tepdavau, atsikeldavau su toookiais uztinusiais paakiais, kad baisu i veidrodi ryte budavo ziuret + dar pastebejau, kad nuo jos kartais ant voku mazu raudonu spuogiuku iskildavo. Ar jums taip nera buve???
Spėju, kad ricinos aliejus man akis buvo alergizavęs ir dėl to išsivystė uždegimas Nekeičiau jokių paakių priežiūros ar akių makiažo priemonių Jau anksčiau jaučiau akių uždegimo požymius, bet nebuvau tikra iki tol, kol vieną rytą neatsikėliau baisiai užtinusiais paakiais Šiuo metu į akis lašinu specialius lašiukus ir jau lyg geriau. Manau, kad nebenaudosiu ricinos aliejaus, nes mano akys pakankamai jautrios
Naudosiu turimą "Dzintars" blakstienas stiprinantį balzamą ir bandysiu ieškot kitų alternatyvų
Tai koks gi aliejukas jums labiausiai patinka? Efektingiausias? Ir kuo?
QUOTE(Victorious @ 2010 01 07, 15:15)
Spėju, kad ricinos aliejus man akis buvo alergizavęs ir dėl to išsivystė uždegimas Nekeičiau jokių paakių priežiūros ar akių makiažo priemonių Jau anksčiau jaučiau akių uždegimo požymius, bet nebuvau tikra iki tol, kol vieną rytą neatsikėliau baisiai užtinusiais paakiais Šiuo metu į akis lašinu specialius lašiukus ir jau lyg geriau. Manau, kad nebenaudosiu ricinos aliejaus, nes mano akys pakankamai jautrios
Naudosiu turimą "Dzintars" blakstienas stiprinantį balzamą ir bandysiu ieškot kitų alternatyvų
Nuo dzintars ilgainiui man eme kristi blakstienos ir antakiai Na,gal tau nieko panasaus nenutiks,tik ispeju,jei ka o tepdavau kas ryta,na,tiesiog formuodavau antakius su juo ir blakstienas.Sugedes nebuvo.
QUOTE(Maserati @ 2010 01 07, 18:08)
Nuo dzintars ilgainiui man eme kristi blakstienos ir antakiai Na,gal tau nieko panasaus nenutiks,tik ispeju,jei ka o tepdavau kas ryta,na,tiesiog formuodavau antakius su juo ir blakstienas.Sugedes nebuvo.
Tai gal ne nuo jo? Aš jį turiu kurį laiką, jau anksčiau sutepiau jo apie pusę, bet nepastebėjau jokių blogų požymių
QUOTE(Victorious @ 2010 01 07, 17:24)
Tai gal ne nuo jo? Aš jį turiu kurį laiką, jau anksčiau sutepiau jo apie pusę, bet nepastebėjau jokių blogų požymių
Speju,nuo jo,nes nutraukus naudojima iskart viskas ,,atsistatineti" eme.
Man ricinos ir netiko, pirma, man perstedavo akytes, nes kazkokiu budu patekdavo, o ryte kiek patindavo vokai ir dar paskui visi tusai pradedavo paakius tepti
tai jo nebenaudoju, mastau kad reiktu ta mira liuks aliejuka
tai jo nebenaudoju, mastau kad reiktu ta mira liuks aliejuka
Sveikos!
Mane ištiko bėdelė, kažkas nutiko mano kairiosios akies blakstienoms. Jos labai krenta, po kelias per diena pati nuimu, o dar nežinia kiek nepastebėdama "pametu". Su dešiniąja akimi viskas normaliai. Bėda gal ir nebūtų labai didelė, bet kai išsidažau su tušu akys smarkiai skiriasi. Dešiniosios išsidažo kaip visad, o kairiosios blakstienos labai neklusnios, susivelia jos ir negražiai atrodo ir šiaip matosi daug retesnės ir trumpesnės. Naudoju Gosh tušą, atrodo gaminys turėtų nelabai kenkti, nes Gosh tušai yra be parabenų ir pan.. Kas galėjo nutikti mano blakstienoms???
Mane ištiko bėdelė, kažkas nutiko mano kairiosios akies blakstienoms. Jos labai krenta, po kelias per diena pati nuimu, o dar nežinia kiek nepastebėdama "pametu". Su dešiniąja akimi viskas normaliai. Bėda gal ir nebūtų labai didelė, bet kai išsidažau su tušu akys smarkiai skiriasi. Dešiniosios išsidažo kaip visad, o kairiosios blakstienos labai neklusnios, susivelia jos ir negražiai atrodo ir šiaip matosi daug retesnės ir trumpesnės. Naudoju Gosh tušą, atrodo gaminys turėtų nelabai kenkti, nes Gosh tušai yra be parabenų ir pan.. Kas galėjo nutikti mano blakstienoms???
QUOTE(distancija @ 2010 01 13, 23:51)
Sveikos!
situacija lygiai tokia pat kaip pas mane tik man pries pora metu taip prasidejo ir kaip tycia, tai viena akis seresi, tai kita
galvoju kad vitaminu gal kokiu truksta baigsiu savo pupa maitinti, leksiu vitaminu
Gerai priminėt apie tą ricinos aliejų... paauglystėj stengiaus naudot, atsimenu susivarydvau tiek, kad net akys perštėdavo taigi galvojau, kad tankesnės ir ilgesnės užaugs nuo didesnio ricinos kiekio...
Žodžiu, ačiū, kad priminėt apie šią priemonę
Žodžiu, ačiū, kad priminėt apie šią priemonę