Įkraunama...
Įkraunama...

Blakstienų stiprinimas

QUOTE(ingira @ 2009 10 24, 06:16)
tikiu,kad patinka blakstienoms toks misinukas smile.gif  o koki alaviju alieju kapsulemis naudoji? esu macius tik sultis ir alieju buteliukuose

paklausk vaistinej alavijo aliejukas kapsulem,ten kaip maisto papilda kuti geria smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Jammin1 @ 2009 10 24, 00:04)
Prisiskaičiau aš čia, kad visoms labai ricina blakstienytėms padeda- susigundžiau. Kažkada ankščiau esu bandžiusi-pamenu irgi patiko, lyg sutvirtėjo blakstienos. Draugė juokiasi, sako reklamos auka aš  lotuliukas.gif  (ta prasme SM "reklamos") smile.gif
Žiūrėsim, lauksiu rezultato, bandysiu sąžiningai tepti kas vakarą smile.gif Skaičiau, kad akytes kažkam graužia, o man nei aną kartą, nei dabar negraužia-matyt nuo jautrumo akių priklauso  smile.gif

as labai vargstu su tuo tepliojimusi-atsigulu i lova tada prisimenu kad nepasitepiua,vel keliuosi einu tepliojuos ax.gif siaip as ant nakties prisitepu tai nelabai irgi jauciu ta griauzima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Portishead @ 2009 09 24, 20:49)
yra visokios blakstienu bazes, cia apie jas ne per seniausiai buvo rasoma. o dar galima naudoti aliejukus, skirtus blakstienytems, antakiams. as asmeniskai anksciau naudojau firmos "mirra", skirta blakstienoms, bet tepiau ir antakius  ax.gif  toki:
user posted image

Siuo metu naudoju sita miros aliejuka. Man patinka.Rezultatas geresnis nei nuo ricinos aliejaus. Tepu ir antakius 4u.gif
Atsakyti
kada rezultatas pasimato naudojant miros aliejuka?
Atsakyti

o ricinos alietų jūs kiekvieną vakarą tepliojat? esu girdėjusi, kad atseit reikia tik kelis kartus per savaitę naudoti, labai dažnai tepti negerai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucrezia @ 2009 11 15, 12:19)
o ricinos alietų jūs kiekvieną vakarą tepliojat? esu girdėjusi, kad atseit reikia tik kelis kartus per savaitę naudoti, labai dažnai tepti negerai  g.gif

Kodel negerai ir is ko girdejot?smile.gif
as kas vakara tepu,taip ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 11 15, 16:54)
Kodel negerai ir is ko girdejot?smile.gif
as kas vakara tepu,taip ax.gif

iš mamos biggrin.gif bent jau ji jaunystės laikais kelis kartus per savaitę tepdavo, ne dažniau, tai ir norėjau pasitikslinti, kaip čia iš tiesų wink.gif
matyt galima, kiek tik norisi ir reikia 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Dabar turiu tokį bjaurų tušą doh.gif atsparų vandeniui, tai kai reikia nusivalyti makiažią, atrodo, kad visas blakstienas nuvalysiu. Nepadeda net specialus makiažo valiklis. O taip gaila blakstienų doh.gif Todėl pradėjau kelis kartus per savaitę tepti ricinos aliejumi ax.gif Labai kažkokių pokyčių nesu pastebėjusi, bet kažkaip ramiau, kad palepinu jas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Evie @ 2009 10 30, 01:57)
aciu, reikes kai tik alga gausiu cia apsilankyti  biggrin.gif
nemazai visokiu geru dalykeliu pamaciau thumbup.gif

zinok, ten kainos skiriasi, pirkau pardej kaune aliejuka, mokejau 23lt(internet puslapy-17lt)
pats aliejukas malonus labai ir kvapas patinka, kiekviena vakara antakius ir blakstienas tepu rolleyes.gif ziuresim kada rezultatas pasimatys

beje, kiek anksciau esu turejus rolleyes.gif MAVALA Double lash, po pusmecio tikrai blakstienos patankejo thumbup.gif tik nepatiko pati konsistencija to balzamo, aliejukas daug labiau patinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ingira @ 2009 11 17, 04:20)
zinok, ten kainos skiriasi, pirkau pardej kaune aliejuka, mokejau 23lt(internet puslapy-17lt)
pats aliejukas malonus labai ir kvapas patinka, kiekviena vakara antakius ir blakstienas tepu rolleyes.gif  ziuresim kada rezultatas pasimatys

beje, kiek anksciau esu turejus rolleyes.gif MAVALA Double lash, po pusmecio tikrai blakstienos patankejo thumbup.gif  tik nepatiko pati konsistencija to balzamo, aliejukas daug labiau patinka wub.gif

o koks aplikatorius ant blakstienų tept? blush2.gif ar yra ten toks?
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 11 17, 22:44)
o koks aplikatorius ant blakstienų tept?  blush2.gif  ar yra ten toks?

tokia kaip pipete, lasinu i antakius, ant voku prie blakstienu augimo linijos ir pacias blakstienas sutepu, tada su pirsciuku issklaidau, kartais su sepeteliu pasukuoju. o buteliukas toks mazytis tik 5ml, abejoju ar bent 3men uzteks

QUOTE(Maserati @ 2009 11 17, 22:48)
O pristatymas nieko nekainuoja?smile.gif

puslapy neradau info...
Atsakyti
QUOTE(Lucrezia @ 2009 11 15, 12:19)
o ricinos alietų jūs kiekvieną vakarą tepliojat? esu girdėjusi, kad atseit reikia tik kelis kartus per savaitę naudoti, labai dažnai tepti negerai  g.gif

Siaip esu skaicius kazkokiam medicininiam portale, kad is tikruju ricinos aliejus nestiprina blakstienu kaip kad dauguma mano, jis tik vizualiai pagyvina jas, nes vis delto riebalai. Bet ir kenkti nekenkia, tad manau jei jus manot, kad jum padeda galit tepti tikrai dazniau nei kelis kartus per sav.
Atsakyti
QUOTE(Cinamonine @ 2009 11 19, 21:44)
Siaip esu skaicius kazkokiam medicininiam portale, kad is tikruju ricinos aliejus nestiprina blakstienu kaip kad dauguma mano, jis tik vizualiai pagyvina jas, nes vis delto riebalai. Bet ir kenkti nekenkia, tad manau jei jus manot, kad jum padeda galit tepti tikrai dazniau nei kelis kartus per sav.

labai liudna, jeigu tai tiesa unsure.gif , nes daug metu kasdien tepu ir sventai tikiu, kad padeda g.gif siaip mano blakstienos neblogos, slenka tik "sezoniskai" mirksiukas.gif ir po waterproof tusu naudojimo (dabar ju vengiu) schmoll.gif
Atsakyti