Įkraunama...
Įkraunama...

Blakstienų stiprinimas

QUOTE(Zukauskaite @ 2009 09 24, 19:42)
Merginos, o gal galit patarti, kas gamina priemones, net nezinau, kaip pavadint, kurios puoseleja blakstienas ir antakius, tokie kaip alijukai su vitaminais ir pan.

yra visokios blakstienu bazes, cia apie jas ne per seniausiai buvo rasoma. o dar galima naudoti aliejukus, skirtus blakstienytems, antakiams. as asmeniskai anksciau naudojau firmos "mirra", skirta blakstienoms, bet tepiau ir antakius ax.gif toki:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zukauskaite @ 2009 09 24, 19:42)
Merginos, o gal galit patarti, kas gamina priemones, net nezinau, kaip pavadint, kurios puoseleja blakstienas ir antakius, tokie kaip alijukai su vitaminais ir pan.

ricinu aliejus thumbup.gif
Atsakyti
O sakykit alyvuogiu aliejus netinka blakstienom? Nes as plaukams darau kauke su siuo aliejumi tai sakau gal ir blakstienom tiktu,ka jus manote?
Atsakyti
4u.gif as tai irgi naudoju ricinos alieju, blakstienu bukle isties pagerejo ax.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos. matau cia tema apie blakstienu stiprinima, tai as paklausiu panasaus klausimo. Mano blakstienos ne tai kad labai isretejusios (tfu tfu tfu), taciau ju naturali spalva tapo daug sviesesne nei anksciau...anksciau budavo juodos juodos o dabar nebe schmoll.gif . Ka patartumet?
Atsakyti
man kazkaip geriausias blakstienu kondicionierius is Oriflame. nekasdien naudoju,kartais kai uzeina noras sau skirti daugiau demesio lotuliukas.gif bet drauges pastebejo,kad blakstienos ilgos pasidare,nors anksciau trumpos ir retos buvo doh.gif doh.gif
Atsakyti
pasisakysiu ir as kaip palepinu savo blakstienas smile.gif pasidarius toki misinuka: dvi kapsules vitamino e aliejaus, ricinos aliejaus tiek pat ir nepilna kapsule alavijaus aliejaus, tepu kiekviena vakara ant svariu blakstienu pries miegeli ir galiu pasakyt kad labai liuks thumbup.gif blakstienos ilgesnes,tvirtesnes ir matosikad pradeda augti naujos,tikrai nebrangus,naturalus ir laabai super dalykas,tik reik kantrybes ir nepamirst kiekviena vakara pries eina miegot pasitepti tiek antakius tiek blakstienas thumbup.gif
Atsakyti
Kiek pamenu kazkas pirkosi toki stebukla Lilash... Na jau tikrai turetu buti rezultatai. Pasidalykit savo patirtimi, kaip ir kas 4u.gif
A dar panasus, kiek suprantu Revitalash yra. Gal ji kas naudoja?
Atsakyti
Prisiskaičiau aš čia, kad visoms labai ricina blakstienytėms padeda- susigundžiau. Kažkada ankščiau esu bandžiusi-pamenu irgi patiko, lyg sutvirtėjo blakstienos. Draugė juokiasi, sako reklamos auka aš lotuliukas.gif (ta prasme SM "reklamos") smile.gif
Žiūrėsim, lauksiu rezultato, bandysiu sąžiningai tepti kas vakarą smile.gif Skaičiau, kad akytes kažkam graužia, o man nei aną kartą, nei dabar negraužia-matyt nuo jautrumo akių priklauso smile.gif
Atsakyti
QUOTE(merrgaitukee @ 2009 10 20, 12:25)
pasisakysiu ir as kaip palepinu savo blakstienas smile.gif pasidarius toki misinuka: dvi kapsules vitamino e aliejaus, ricinos aliejaus tiek pat ir nepilna kapsule alavijaus aliejaus, tepu kiekviena vakara ant svariu blakstienu pries miegeli ir galiu pasakyt kad labai liuks thumbup.gif blakstienos ilgesnes,tvirtesnes ir matosikad pradeda augti naujos,tikrai nebrangus,naturalus ir laabai super dalykas,tik reik kantrybes ir nepamirst kiekviena vakara pries eina miegot pasitepti tiek antakius tiek blakstienas thumbup.gif

tikiu,kad patinka blakstienoms toks misinukas smile.gif o koki alaviju alieju kapsulemis naudoji? esu macius tik sultis ir alieju buteliukuose
Atsakyti
Norėjau paklaust, o ricinos aliejaus esat pirkusios ne kapsulėse, nes kapsulėse nenoriu, reikėtų palaido smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 10 25, 17:59)
Norėjau paklaust, o ricinos aliejaus esat pirkusios ne kapsulėse, nes kapsulėse nenoriu, reikėtų palaido  smile.gif

pirkau buteliuka ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti