Įkraunama...
Įkraunama...

Blakstienų stiprinimas

QUOTE(sveikatele @ 2009 07 12, 15:45)
As ir jau pora savaiciu kas vakara tepuos (vel), tai matos sustiprejimas blakstienu  thumbup.gif  biggrin.gif

Gerai, kai galite naudoti ricinos alieju- o mano akiu vokai nuo jo is ryto labai patine buna verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitulea19 @ 2009 07 07, 18:16)
ricinos aliejus puikiai sustiprimo manasiais blakstienas net dazytis nebereikia  lotuliukas.gif

oho biggrin.gif as dar tik kokia savaitele naudoju ricinu alieju, tepu ir blakstienas, ir antakius patepu, taip pat nagus, plaukams naudoju biggrin.gif
siaip dar blakstienoms poveikio nepajutau, taciau labai patiko, kad jau dabar kazkaip graziau blakstienos pasidazo, ryte jei pasitepu, o dazau po pietu, labai graziai pasidengia ir mazai atrodo visai tuso reikia smile.gif
tikiuosi ilgiau naudojant ir sustiprins man jas blush2.gif
----
anksciau naudojau oriflame kondicionieriu blakstienoms, bet nepatiko man jis doh.gif
Papildyta:
QUOTE(witchcraft @ 2008 05 19, 20:21)
Nu nesuprantu, tepdavausi gal puse metu pries miega ricinos aliejum, poveikis tikrai buvo, tiesiog taip isgrazejo blakstienos, o dabar jau pora menesiu nebegaliu teptis, nes kai tik uzsitepu visad i akis pakliuna ir pradeda labai grauzti  verysad.gif Arba nakti prabundu irgi jauciu labai persteti pradeda akis nuo aliejaus  verysad.gif

Gal per daug kazkaip uztepi? Nes as daugiau kai patepu, patenka i akis ir irgi labai grauzia g.gif
Papildyta:
QUOTE(auksegi @ 2008 05 22, 11:43)
aš neperseniausiai pradėjau naudoti riciną ir efektas tikrai yra: nustojo slinkti. Iš pradžių patepus aliejaus pakliūdavo į akis, pradėdavo graužti.Suradau tinkamą variantą: išploviau seną nebenaudojamą akių tušo šepetėlį ir tūtelę. Ten pripyliau ricinos aliejaus. Kiekvieną vakarą nusiėmusi makiažą, prieš miegą "pasidazau" ne tik blakstienas ricinos al., bet ir antakius. Vat  tongue.gif

As irgi taip pat pasidariau, labai patogu lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(maam @ 2008 10 10, 21:40)

Va , kazkada  topsecret.gif  pirkau oriflame kondicionieriu blakstienoms (antireklama cia), nu ka as zinau, lyg tai vandeni buciau ten tepus.... Bi tik buteliukas su sepetuku patogus (kaip tuso). Tai ne puses nesunaudojau, ismaukiau lauk, isploviau ir prisivarvinau RICINOS.

man jis irgi kaip vanduo buvo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 13 liepos 2009 - 16:13
QUOTE(Dine @ 2009 07 13, 15:58)
Gerai, kai galite naudoti ricinos alieju- o mano akiu vokai nuo jo is ryto labai patine buna  verysad.gif

ir as keliausi su paburkusia paakiu oda, todel nustojau naudoti irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Dine @ 2009 07 13, 15:58)
Gerai, kai galite naudoti ricinos alieju- o mano akiu vokai nuo jo is ryto labai patine buna  verysad.gif

QUOTE(charisma212 @ 2009 07 13, 18:16)
ir as keliausi su paburkusia paakiu oda, todel nustojau naudoti irnesakyk.gif

Merginos, per daug pritepdavote, neturi matytis lasiuku kabanciu ant blakstienu. Reikia tik vos-vos kad suvilgytumete. Aisku, akytes ryte gali buti patraiskanojusios, bet siaip neistinsta mirksiukas.gif
Atsakyti
as tai irgi jaudoju ricinos alieju kuri isipyliau i svaru buteliuka nuo tuso biggrin.gif

o ziurekit paneles, gal kas bandet prisiklijuoti blakstienas tas dirbtinas? esu nusipirkus is eurokos vienas, galvojau prie progos pabandysiu prisiklijuot, bet tie klijai niekaip man nelaike tu blakstienu, vis atsoka sonai schmoll.gif gal as nemoku ju klijuoti? arba "levos" sitos firmos (vadinasi "tenet") blakstienos ? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egluzzzele: 13 liepos 2009 - 18:28
QUOTE(sveikatele @ 2009 07 13, 19:23)
Merginos, per daug pritepdavote, neturi matytis lasiuku kabanciu ant blakstienu. Reikia tik vos-vos kad suvilgytumete. Aisku, akytes ryte gali buti patraiskanojusios, bet siaip neistinsta  mirksiukas.gif

tepdavau vos vos g.gif bet vis tiek tas pats, man paprasciau buvo pakeisti i kita priemone irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(egluzzzele @ 2009 07 09, 12:17)
as tai sakau gryna nesamone cia su tom fotkem biggrin.gif
priaugintu blakstienu neatskirsi nuo tikru, jos atrodo labai naturaliai todel jus gali maustyt kaip tik nori tos reklamos smile.gif

ir manau kokio ilgio zmogus blakstienas paveldejo, tokias ir tures, jas galima tik sustiprinti su visais tais tepaliukais, bet tikrai neprailginti smile.gif na nebent pakeistum savo DNR gal ir pradetu augti jos ilgesnes biggrin.gif
as verciau uz tuos  119$ = 285lt!! ( blink.gif ) prisiauginciau (ir dar liktu pinigu) blakstienas ir dzaugciausi jomis du menesius  thumbup.gif

Bet tokį tepaliuką nusipirkus reikėtų tepti ir pirkti pastoviai, norint turėti gražias blakstienas (juk blakstienos jei neklystu kas 3 mėn. iškrenta, na atsinaujina). Na už tokią sumą jau tikrai apsimoka labiau prisiauginti blakstienas drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na, as gal cia ir ne visai i tema, nes niekad nebandziau ir greiciausiai nesusigundyciau bandyti produkto, apie kuri cia diskutuojama (vien jau del kosmines kainos) schmoll.gif .
Bet kazkada teko isbandyti TALIKA blakstienas stiprinanti balzama (tuso pavidalo), tai rezultatais likau labai patenkinta (nors irgi ganetinai brangus dalykas). Tuomet irgi, vos tik pasirodzius TALIKA produkcijai, teko prisiklausyti ir prisiskaityti ivairiausiu nuomoniu, neva, joks produktas negali daryti tokiu stebuklu, taciau butent tos linijos man labai sustiprino blakstienas ir retus antakius ax.gif .
O siaip manau, uzuot mokejus tokius pinigus uz tikrai neaisku kokio poveikio priemone, verciau jau pasidometi, kokie augaliniai produktai pasizymi analogiskomis savybemis (nekalbu apie visiems puikiai zinoma ricinos alieju, kurio poveikis tikrai stebuklingas) ir bandyti gaivinti blakstienas naturalesniais budais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(auksinis_drugelis @ 2009 07 02, 13:11)
brangiosios, tikrai pats geriausias dalykas ricinos aliejus smile.gif nusipirkit vaistineje bonkute (daugiausiai 5lt), issiplaukit seno tuso buteliuka ir ten susipilkit, paskui tepkites kaip su blakstienu tusu smile.gif

Aš taip pat anksčiau labai domėjausi blakstienų auginimu, bet ne dėl pinigų stygiaus apsisprendžiau nieko ką reklamuoja nepirkti. Tiesiog tiek visko jau kas brangu esu išbandžiusi ir niekas nepadėjo, kad galiu visoms drąsiai pasakyti, jog viskas kas geriausia yra paprasčiausia ir pigiausia. 100 proc. įsistikau.

Ricinų aliejus yra liuks thumbup.gif

Man labai padeda. Žinoma nepadaro blakstienų kaip priklijuotų, tačiau blakstienos tikrai patankėja ir pasidaro ryškesnės.

O tos, kurios parodytos reklaminėse to stebuklingo ir brangaus tepalo nuotraukose man kažkokios kaip šluotos. Tokių blakstienų tikrai nenorėčiau nė už ką.

Be to blakstienų nieku gyvu netepčiau visokiais tepalais neaiškiai, nes blakstienos yra prie pat akių. Velnias žino kokio šlamšto gali būti to tepalo sudėtį.
Papildyta:
QUOTE(minik @ 2009 07 16, 21:26)
Na, as gal cia ir ne visai i tema, nes niekad nebandziau ir greiciausiai nesusigundyciau bandyti produkto, apie kuri cia diskutuojama (vien jau del kosmines kainos) schmoll.gif .
Bet kazkada teko isbandyti TALIKA blakstienas stiprinanti balzama (tuso pavidalo), tai rezultatais likau labai patenkinta (nors irgi ganetinai brangus dalykas). Tuomet irgi, vos tik pasirodzius TALIKA produkcijai, teko prisiklausyti ir prisiskaityti ivairiausiu nuomoniu, neva, joks produktas negali daryti tokiu stebuklu, taciau butent tos linijos man labai sustiprino blakstienas ir retus antakius ax.gif .
O siaip manau, uzuot mokejus tokius pinigus uz tikrai neaisku kokio poveikio priemone, verciau jau pasidometi, kokie augaliniai produktai pasizymi analogiskomis savybemis (nekalbu apie visiems puikiai zinoma ricinos alieju, kurio poveikis tikrai stebuklingas) ir bandyti gaivinti blakstienas naturalesniais budais  4u.gif

Pritariu visapusiškai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Voveryte- @ 2009 07 09, 20:33)
Bet gal atsimenat buvo Delfi straipsnis berods pries pusmeti, kad mokslininkai isrado nauja produkta blakstienoms, sake, kad moterys visiems laikams pamirs, kas tai yra nutriususios ir silpnos blakstienos, bet tas malonumas kainuos nepigiai. O jei cia ir bus tas.....  smile.gif
Bet vis tiek nesitiki, gal nupigs veliau, tai bus galima isbandyti. Karts nuo karto pasiskaitinesiu naujus komentarus ebay' juje, gal gi atsiras nors vienas neigiamas, nes dabar visi tik teigiami, tiesa, dauguma ju dekoja uz greita pristatyma, mazokai man ten atsiliepimu apie pati produkta. schmoll.gif Reikia dar palaukti. 4u.gif

o apie koki stebuklinga buda delfi rase? ax.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egluzzzele: 17 liepos 2009 - 12:32
Papasakosiu viena nutikima savo draugei, jai buvo akies uzdegimas, ir gydytoja israse lasinti i akis lasiuku, pora savaiciu, neilgiau, ir jinai pastebejo, tiksliau jos kosmetologe, kuri jai koregavo antakius, kad jos vienos akies blakstienos ilgesnes blink.gif jos ir klausia, kaip cia taip yra, gal ka lasinai i aki su hormonais??? jinai nezinojo, ka ten lasinosi, tik grizusi namo, issiaiskino, kad tie lasiukai buvo hormoniniai nuo uzdegimo doh.gif po kokiu 4-5 men susireguliavo jos blakstienos, tai kad cia tik nebutu kokio hormono ideta g.gif
Atsakyti
as gal ne i tema, bet kaip tepat su ricinos aliejumi blakstienas?
Atsakyti