QUOTE(jurgitulea19 @ 2009 07 07, 18:16)
ricinos aliejus puikiai sustiprimo manasiais blakstienas net dazytis nebereikia
oho
as dar tik kokia savaitele naudoju ricinu alieju, tepu ir blakstienas, ir antakius patepu, taip pat nagus, plaukams naudoju
siaip dar blakstienoms poveikio nepajutau, taciau labai patiko, kad jau dabar kazkaip graziau blakstienos pasidazo, ryte jei pasitepu, o dazau po pietu, labai graziai pasidengia ir mazai atrodo visai tuso reikia
tikiuosi ilgiau naudojant ir sustiprins man jas
----
anksciau naudojau oriflame kondicionieriu blakstienoms, bet nepatiko man jis
Papildyta:
QUOTE(witchcraft @ 2008 05 19, 20:21)
Nu nesuprantu, tepdavausi gal puse metu pries miega ricinos aliejum, poveikis tikrai buvo, tiesiog taip isgrazejo blakstienos, o dabar jau pora menesiu nebegaliu teptis, nes kai tik uzsitepu visad i akis pakliuna ir pradeda labai grauzti
Arba nakti prabundu irgi jauciu labai persteti pradeda akis nuo aliejaus
Gal per daug kazkaip uztepi? Nes as daugiau kai patepu, patenka i akis ir irgi labai grauzia
Papildyta:
QUOTE(auksegi @ 2008 05 22, 11:43)
aš neperseniausiai pradėjau naudoti riciną ir efektas tikrai yra: nustojo slinkti. Iš pradžių patepus aliejaus pakliūdavo į akis, pradėdavo graužti.Suradau tinkamą variantą: išploviau seną nebenaudojamą akių tušo šepetėlį ir tūtelę. Ten pripyliau ricinos aliejaus. Kiekvieną vakarą nusiėmusi makiažą, prieš miegą "pasidazau" ne tik blakstienas ricinos al., bet ir antakius. Vat
As irgi taip pat pasidariau, labai patogu
Papildyta:
QUOTE(maam @ 2008 10 10, 21:40)
Va , kazkada
pirkau oriflame kondicionieriu blakstienoms (antireklama cia), nu ka as zinau, lyg tai vandeni buciau ten tepus.... Bi tik buteliukas su sepetuku patogus (kaip tuso). Tai ne puses nesunaudojau, ismaukiau lauk, isploviau ir prisivarvinau RICINOS.
man jis irgi kaip vanduo buvo