Įkraunama...
Įkraunama...

Blakstienų stiprinimas

ir aš noriu ilgų, tankių, juodų.. biggrin.gif o ar ilgai galima blakstienas taip teplioti, ar reikia daryti kažkokias pertraukas? smile.gif
Atsakyti
as naudojau ricinu alieju,po keliu savaiciu matesi trumpos ataugusios blakstienytes.kadangi tuso daznai nenaudoju tai jos pas mane tvirtos.naudociau ir dabar bet kazkaip kiekviena kart pasitepus man papuldavo jo i akis ir jos budavo tokios aptrauktos biggrin.gif biggrin.gif net prasciau matyt pradejau,o gal tik isitikinimas cia g.gif
Atsakyti
Paauglystej pasitepdavau ricinos aliejumi, tikrai thumbup.gif poveiki jausdavau, bet kai dideliu problemu su blakstienom neturejau, tai nustojau ax.gif , bet dabar jauciu vel reik uzsiimt, nes kazkaip paplonejo, o gal net retet pradejo, tikrai nebe tokios, kaip anksciau buvo g.gif .
Atsakyti
paauglystej su panom sugalvojom, kad jeigu nukirpti puse blakstienu ilgio - tai augs ilgos, tankios, tai taip ir padarem lotuliukas.gif
o kadangi visa gyvenima dideliu problemu su jom neturejau, tai ypatingai nepriziurejau, kelis vakarus patepdavau su ricina, be lotuliukas.gif t jis man grauzdavo akis ir ryte atsibudus kazkokia patinus budavau, o ir kantrybes neuztekdavo kas vakara teptis, dar ir kvapo to nemegstu schmoll.gif turiu kazkoki balzama blakstienom is mirros - tai uz kokios savaites reikes pradeti naudoti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma @ 2009 01 09, 20:42)
turiu kazkoki balzama blakstienom is mirros - tai uz kokios savaites reikes pradeti naudoti rolleyes.gif

kas čia per balzamas? g.gif prašom pasidasidalinti to dalykėlio rezultatais 4u.gif

aš vat patepliojau blakstienas ricin aliejumi, bet kažkaip man schmoll.gif akys labai jautrios, dar lęšius nešioju, tai vos tik patepu akys kaip zombio nuraudonuoja lotuliukas.gif o ryte kažkokios ir mano patinusios būna ir dar labai traiškanoja.. kažkas čia netaip.. g.gif ir nemanau, kad tepu per daug unsure.gif
Atsakyti
Man irgi blakstienos atsigauna po ricinos aliejaus ax.gif As ir lesius nesioju, bet man akiu nedirgina. Tepu pries miega vos vos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurguze: 09 sausio 2009 - 18:06
matos,kad patamsejo balsktienos ir pailgejo, ypac apatines bigsmile.gif
Atsakyti
As tepu Oriflame kazkokiu blakstienoms stiprint 4u.gif kol kas ypatingo poveikio nepastebejau.. 4u.gif
Atsakyti
vakar nusipirkau ricinu alieju... bet namo grizusi perskaiciau kad jis geriamasis ... kai internete skaiciau tai yra geriamas ir ne.. bet gal nieko nesiskiria... g.gif sakykite ar galiu ir sita alieju tepti?
Atsakyti
As kad ir kiek mazai jo tepciau ant blakstienu - vis tiek ryte atsikeliu kaip po gero baliaus ir geriausiu atveju dvieju valandu miego unsure.gif Istine paakiai ir akiu vokai siaubingai verysad.gif

Gal kas ka galit patarti be ricinos aliejaus? g.gif
Atsakyti
Pradėjau tepliotis ricinų aliejumi, nes jau tokios silpnos blakstienos pasidarė doh.gif Kol kas dar nesimato jokio poveikio, bet matyt reikia ilgiau teptis. biggrin.gif
Atsakyti
as irgi pradejau teptis blakstienas ricinos aliejum , siaip pirkau ji tepti antakiams , bet prie to pacio ir antakius ir blakstienas tepu.smile.gif
Papildyta:
QUOTE(vanile69 @ 2009 01 15, 09:59)
vakar nusipirkau  ricinu alieju... bet namo grizusi perskaiciau kad jis geriamasis ... kai internete skaiciau tai yra geriamas ir ne.. bet gal nieko nesiskiria...  g.gif  sakykite ar galiu ir sita alieju tepti?

as skaiciau kazkur kad galima,jei klystu pataisykit
as ir tepu kazkokiu bp geriamu lyg.
Atsakyti