Įkraunama...
Įkraunama...

Kokius prieskonius pirkti?

QUOTE(benedikta @ 2008 06 16, 09:05)
http://www.sveikipro...t/main/products
Vilniuje Jakšto g. yra parduotuvytė Sveiki produktai, tai ten yra daug visokių įdomesnių prieskonių bei jau gatavų masalų...jų tinklapyje gaima pasidairyti po asortimentą...

As siandien buvau sios firmos parduotuveje Kaune.Super parduotuve ir super pardaveja! thumbup.gif .Labai maloniai paiskino,viska aprode.Nusipirkau naturalu prieskoniu misini be jokiu E "virtuves karalius",paskui labai apsidziaugiau radusi "kumin"t.y. indiska kmyna ir dar nusipirkau tokiu mazu kruopyciu "kynva".
Atsakyti
QUOTE(cashmira @ 2008 06 16, 18:43)
As siandien buvau sios firmos parduotuveje Kaune.Super parduotuve ir super pardaveja!  thumbup.gif .Labai maloniai paiskino,viska aprode.Nusipirkau naturalu prieskoniu misini be jokiu E "virtuves karalius",paskui labai apsidziaugiau radusi "kumin"t.y. indiska kmyna ir dar nusipirkau tokiu mazu kruopyciu "kynva".

Nusipirkau ir aš iš smalsumo kynvos, bet taip ir neišverdu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(benedikta @ 2008 06 16, 19:35)
Nusipirkau ir aš iš smalsumo kynvos, bet taip ir neišverdu  blush2.gif

Nlb supratau, ką jūs čia prisipirkot, kažkoks pavadinimas negirdėtas, o ir toje knygelėje neradau tokio pavadinimo lens.gif
Beje, šįryt pasižiūrėjau specialiai, tai ir kur sveriami prieskonių specializuoti skyreliai, galima nusipirkti įv. džiovintų prieskonių
Atsakyti
QUOTE(gabe60 @ 2008 06 16, 18:30)
Nlb supratau, ką jūs čia prisipirkot, kažkoks pavadinimas negirdėtas, o ir toje knygelėje neradau tokio pavadinimo  lens.gif
Beje, šįryt pasižiūrėjau specialiai, tai ir kur sveriami prieskonių specializuoti skyreliai, galima nusipirkti įv. džiovintų prieskonių

Cia toks pietu amerikos augalas,isvires buna traskus.Juos galima valgyti kaip garnyra arba daryti misraines.
Papildyta:
Ir dar,as jokiame sveriamu prieskoniu skyriuje neradau prieskonio "kumin". Jis labai panasus i kmyna,bet skonis visiskai nepanasus! O kai klausdavau visos pardavejos i mane kaip i beprote ziuredavo ir siulydavo kmynus
Atsakyti
Ir dar,as jokiame sveriamu prieskoniu skyriuje neradau prieskonio "kumin". Jis labai panasus i kmyna,bet skonis visiskai nepanasus! O kai klausdavau visos pardavejos i mane kaip i beprote ziuredavo ir siulydavo kmynus

cia apie Indiskaji kmyna kalbama? jei taip, tai jo galima rasti cia:
http://www.sveikipro...ducts?pid=17393
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2008 06 16, 18:56)
cia apie Indiskaji kmyna kalbama? jei taip, tai jo galima rasti cia:
http://www.sveikipro...ducts?pid=17393

Tai as siandien sitos firmos parduotuveje Kaune,ju ir pirkau! Ir itariu busiu ten daznas svecias!
Atsakyti
Pabandykite prieskonius trupučiuką pakepinti ant aliejaus ar sviestuko, prieš dedant į gaminamą valgį, tuomet atsiskleidžia jų aromatas wub.gif , tik ne per daug, kad nesusviltų ir tuomet jau tektų išmest
Atsakyti
as jokiame sveriamu prieskoniu skyriuje neradau prieskonio "kumin".

Neiškenčiau. Basanavičiaus g. krautuvikėj yra, Klaipėdos g. irgi yra. Tikrai ne deficitas.
Atsakyti
nors siaip nesistengiu ekologisku prekiu pirkti, bet va priskonius tai ziuriu kad nebutu e reides (mes juokais sakom kad pariekalas praturtintas vitaminu E lotuliukas.gif ), tas tikras brudas! mano pusia seimos pasirodo jam alergiski, ir tai suzinojom tik kai issityrem ir kai nustojom ta E vartoti, labai pagerejo visu sveikatos mirksiukas.gif to E pilna visur doh.gif tikrai sunku naturaliai maitintis siais laikais unsure.gif
Atsakyti
Aš tai perku Santa Marios, tik pasiskaitau, kad sudėtyje E nebūtų.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(kliūdžiau @ 2008 06 19, 13:55)
Aš tai perku Santa Marios, tik pasiskaitau, kad sudėtyje E nebūtų.... g.gif

Aš nusipirkau "santos Marijos" prieskonius "persiladas" Jame česnakai ir petruškos. Sudėtyje nėra E. Tik druska česnakas ir žolelės. Vištą ištepiau, įkišau į maišelį nuo miltų ir iškepiau orkaitėj... labai skanu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo suntea: 20 birželio 2008 - 10:18
Straipsnis, vertas dėmesio "Maisto priedai: kokių E vengti, kokių nebijoti", ką manote g.gif
http://www.sveikas.l...iai2.asp?id=743
Atsakyti