Bet pastebejau, kai naudoju naturalius prieskonius = vyras pavalges nieko nesako....reikia paklausti ar skanu buvo...
O kai idedu koki su siek tiek chemijos turinti prieskoni...pavalges pasako, ah...skanu buvo....arba labai skanu....
Tai nesistebiu, kad vyras taip sureaguoja. Juk chemija tam ir naudojama, kad sustiprintu net ir morkos skoni. As tai jei noriu suteikti daugiau morkos skoni sriubai, gabaliuka sutarkuoju ir pakepinu, o likusia tiesiog supjaustau. Tai pakepintoji morka suteikia daugiau spalvos ir aromato.
O skaniausia virta mesa, kai i verdanti vandeni dar idedi kelis lapelius lauro lapo ir kelis grudelius kvapiuju pipiru.
Ziemai prisisaldau krapu ir petrazoliu. Pabaigoj imetu i sriuba ir visa virtuve kvepia vasara.
Ant palanges esu auginusi ne tik zoleles, bet ir pacias salotas. Kazkaip ypatingos prieziuros joms ir nereikejo.. Uztekdavo pacioj zemej esanciu medizagu. Juk buna speciali pirktine zeme su meslu arba smulkintais kavos ar kakavos kevaleliais (puiki trasa).
QUOTE(samsam @ 2010 03 13, 00:47)
Gal kuri galite pasakyti, kuo skiriasi si raudona pakuote nuo zalios pakuotes? Sudeti tai as matau, bet gal vienas kazkoks stipresnio ar dar kazkaip skoniu skiriasi? Prie raudono pavadinimo yra zodis EKOLOGISKAS. Tai zalias iseina neekologiskas ar kaip?
Esu pradedancioji sioje srityje
Esu pradedancioji sioje srityje
Galiu tik pakomentuoti Marigold violetinę ir raudoną pakuotę . Violetinėje sumažintas druskos kiekis, o skonis kaip ir tas pats. Žaliosios nebandę. Bet daugumai raudonas patinka.
Naudojam prieskonius is savo darzo!
ar vartojate Alavo prieskonines žoleles,ar jos ekologiškos?
Gal cia ne prie prieskoniu temos, bet gal zinote, kazkoki pakaitala Galinai Blankai ir Knor sultinio kubeliams, kad nebutu taip nesveika? Pirkau kelis kart Maximoje su Bio zenklu sultinio kubelius. Atrodo gamintojas Viokietija . Barngoki tokie, o skonis toks slykstus
O taip kartais norisi sultinio prie lietiniu ar bandeles su mesa
QUOTE(samsam @ 2010 06 09, 20:50)
Gal cia ne prie prieskoniu temos, bet gal zinote, kazkoki pakaitala Galinai Blankai ir Knor sultinio kubeliams, kad nebutu taip nesveika? Pirkau kelis kart Maximoje su Bio zenklu sultinio kubelius. Atrodo gamintojas Viokietija . Barngoki tokie, o skonis toks slykstus
Šį merginos kažkada gyrė kaip pakaitalą sintetiniams, tik irgi ne iš pigiųjų
QUOTE(ernesin @ 2010 06 09, 21:55)
Bet cia kaip suprantu yra kaip prieskonis... na kaip pvz. vegeta, bet ne sultinys Is vegetos juk sultinys nesigamina man atrodo. Na kad ji galima butu gerti viena kaip sultini
QUOTE(samsam @ 2010 06 09, 22:14)
Bet cia kaip suprantu yra kaip prieskonis... na kaip pvz. vegeta, bet ne sultinys Is vegetos juk sultinys nesigamina man atrodo. Na kad ji galima butu gerti viena kaip sultini
Jei atvirai tai nežinau nes nebandžiau Bet bent jau kai aš domėjausi kuo pakeisti kubelius sriubai, tai rekomendavo kaip gerą pakaitalą jį, gal Sveikuose Produktuose ir kubeliais yra
QUOTE(samsam @ 2010 06 09, 20:50)
Biski ne į temą, nes neekologiniai, bet bent jau be gliutamato
http://www.miskouoga.../sultiniai.html
Labai skanūs
QUOTE(samsam @ 2010 06 09, 22:14)
Sultiniai is parodyto Ernesin SP gaunasi normalus, cia ne prieskoniai- cia sultinys. Yra visokiu skoniu ir rusiu- zinoma, tokio, kaip su E621 skonio neisgausit sriubos , bet tai normalu- jo tiesiog nera sudetyje ir jis be abejo skirsis nuo Galina Bl. ar kitu. Jei priprastas tas-kitoks skonis, teks arba ji pamirsti ir atsisakyti, arba nekeisti maitinimosi iprociu ir toliau nuodytis
QUOTE(Hopeidea @ 2010 06 10, 01:27)
Biski ne į temą, nes neekologiniai, bet bent jau be gliutamato
Labai skanūs
Labai skanūs
Aciu
Papildyta:
QUOTE(Diva:) @ 2010 06 10, 10:34)
Sultiniai is parodyto Ernesin SP gaunasi normalus, cia ne prieskoniai- cia sultinys. Yra visokiu skoniu ir rusiu- zinoma, tokio, kaip su E621 skonio neisgausit sriubos , bet tai normalu- jo tiesiog nera sudetyje ir jis be abejo skirsis nuo Galina Bl. ar kitu. Jei priprastas tas-kitoks skonis, teks arba ji pamirsti ir atsisakyti, arba nekeisti maitinimosi iprociu ir toliau nuodytis
Aciu