O aš naudoju "Prieskonių Gausos" prieskonius,jie labai skanūs ir be jokių natrio gliutamatų Jų galima įsigyti e-parduotuvėje www.miskouoga.lt Arba turguose.
Kaip Vegetos ''pakaitalą'' naudoju ekologišką daržovių sultinį "Marigold". Prekiauja www.assorti.lt, www.sveikiproduktai.lt ir t.t.
Rašo,kad be glitimo, mielių, iš palmių aliejaus, jūros druskos, krakmolo ir įv. daržovių bei prieskoninių žolių
Rašo,kad be glitimo, mielių, iš palmių aliejaus, jūros druskos, krakmolo ir įv. daržovių bei prieskoninių žolių
QUOTE(gabija77 @ 2010 02 11, 23:37)
as siandien pirma karta naudojau kari, ar jis suteikia maistui ryskia spalva? konkreciai viriau sriuba, ale man ji labai jau geltona ar cia normalu?
Jo,karis suteikia geltona spalva.Geriausiai tinka ryziams,jeigu tik kario daug idedi tai apkarsta patiekalas.
Papildyta:
QUOTE(gabija77 @ 2010 02 12, 09:55)
viskas aisku, dekui uz info reiskia galiu drasiai naudoti, nes vakar uzsipirkau prieskoniu tai nezinau kada visus sunaudosiu, ir dar parsinesiua namo ir pradejau kabinetis del neaiskios ju kilmes nes neaisku nei kur jie auginti, nei kaip dziovinti, bet gal juos be chemikalu dziovina ar taip pat kaip grudus su chemija uzpurskia ir per kelias dienas isdziuna
geriausia susipirkti atskirus naturalius prieskonius.Ten ivairias sudziovintas zolytes ir t.t..Tai bent zinai ka vartoji ir jokios rizikos ir jokios chemijos
QUOTE(Musyte 7 @ 2010 02 24, 00:25)
Jo,karis suteikia geltona spalva.Geriausiai tinka ryziams,jeigu tik kario daug idedi tai apkarsta patiekalas.
Papildyta:
geriausia susipirkti atskirus naturalius prieskonius.Ten ivairias sudziovintas zolytes ir t.t..Tai bent zinai ka vartoji ir jokios rizikos ir jokios chemijos
Papildyta:
geriausia susipirkti atskirus naturalius prieskonius.Ten ivairias sudziovintas zolytes ir t.t..Tai bent zinai ka vartoji ir jokios rizikos ir jokios chemijos
as viriau kario sriuba o del prieskoniu as zoleles ir pirkau, bet nezinia kaip tos zoleles apdorotos, kad nebutu kaip su grudais va to labiausia bijau, o visokiu misiniu as niekada nepirkdavau
QUOTE(biscuit @ 2010 02 26, 16:06)
Gal kas matėte kur yra pirkti ekologiškų kmynų? Būčiau labai dėkinga už informaciją
Manau,kad turėtų būti tose parduotuvėse, kuriose prekiaujama Balvočiūtės ir pan. arbatžolėmis
KLAIPEDOJE PIRKAU BAZEJE PRIESKONIU PARDUOTUVELEJE KMYNU, TEN SUFASUOTI. NA MANAU EKOLOGISKI
QUOTE(Amadeja @ 2010 02 27, 19:00)
Manau,kad turėtų būti tose parduotuvėse, kuriose prekiaujama Balvočiūtės ir pan. arbatžolėmis
Ačiū Man kažkaip net nekilo mintis Jadvygos kmynus panaudoti maisto gamyboje (pvz. kepti naminei duonai) Kažin nieko tokio? Ar kuri naudojate?
QUOTE(sega01 @ 2010 02 27, 19:16)
KLAIPEDOJE PIRKAU BAZEJE PRIESKONIU PARDUOTUVELEJE KMYNU, TEN SUFASUOTI. NA MANAU EKOLOGISKI
Ačiū. Man Vilniuje reikia.
QUOTE(biscuit @ 2010 02 27, 20:39)
Ačiū Man kažkaip net nekilo mintis Jadvygos kmynus panaudoti maisto gamyboje (pvz. kepti naminei duonai) Kažin nieko tokio? Ar kuri naudojate?
O kuo tie kmynai turėtų būti blogi? Tokie patys kaip visi. Pati kmynus maistui perku vaistinėje
QUOTE(biscuit @ 2010 02 27, 21:39)
Ačiū Man kažkaip net nekilo mintis Jadvygos kmynus panaudoti maisto gamyboje (pvz. kepti naminei duonai)
Gi tas pats kmynas ir arbatoj ir kaip prieskonis tiks aš į duoną dėjau iš vaistinės
QUOTE(prieblanda @ 2010 02 28, 12:25)
Pati kmynus maistui perku vaistinėje
Tiek ir norėjau sužinoti
QUOTE(Saulužė @ 2010 02 28, 15:48)
Gi tas pats kmynas ir arbatoj ir kaip prieskonis tiks aš į duoną dėjau iš vaistinės
Dabar jau iki galo papildžiau savo ekologišką arsenalą
Dėkoju visoms už greitus atsakymus
Akropolio Maximoje eko skyrelyje radau prieskoninius kubelius:
sudetis ir skonines savybes keliu rusiu jie yra
ir prieskoniu misini, naudoju kaip vegetos pakaitala, puikiai tinka troskiniams, sriuboms gardinti
sudetis ir skonines savybes keliu rusiu jie yra
ir prieskoniu misini, naudoju kaip vegetos pakaitala, puikiai tinka troskiniams, sriuboms gardinti