Įkraunama...
Įkraunama...

Kokius prieskonius pirkti?

O aš naudoju "Prieskonių Gausos" prieskonius,jie labai skanūs ir be jokių natrio gliutamatų smile.gif Jų galima įsigyti e-parduotuvėje www.miskouoga.lt Arba turguose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo malram: 23 vasario 2010 - 15:57
Kaip Vegetos ''pakaitalą'' biggrin.gif naudoju ekologišką daržovių sultinį "Marigold". Prekiauja www.assorti.lt, www.sveikiproduktai.lt ir t.t.

user posted image

Rašo,kad be glitimo, mielių, iš palmių aliejaus, jūros druskos, krakmolo ir įv. daržovių bei prieskoninių žolių mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadeja: 23 vasario 2010 - 20:05
QUOTE(gabija77 @ 2010 02 11, 23:37)
as siandien pirma karta naudojau kari, ar jis suteikia maistui ryskia spalva? konkreciai viriau sriuba, ale man ji labai jau geltona ar cia normalu?  blush2.gif

Jo,karis suteikia geltona spalva.Geriausiai tinka ryziams,jeigu tik kario daug idedi tai apkarsta patiekalas. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(gabija77 @ 2010 02 12, 09:55)
viskas aisku, dekui uz info  drinks_cheers.gif reiskia galiu drasiai naudoti, nes vakar uzsipirkau prieskoniu tai  doh.gif  nezinau kada visus sunaudosiu, ir dar parsinesiua namo ir pradejau kabinetis del neaiskios ju kilmes  doh.gif  blink.gif nes neaisku nei kur jie auginti, nei kaip dziovinti, bet gal juos be chemikalu dziovina  g.gif  ar taip pat kaip grudus su chemija uzpurskia ir per kelias dienas isdziuna  blush2.gif

geriausia susipirkti atskirus naturalius prieskonius.Ten ivairias sudziovintas zolytes ir t.t..Tai bent zinai ka vartoji ir jokios rizikos ir jokios chemijos
Atsakyti
QUOTE(Musyte 7 @ 2010 02 24, 00:25)
Jo,karis suteikia geltona spalva.Geriausiai tinka ryziams,jeigu tik kario daug idedi tai apkarsta patiekalas. biggrin.gif
Papildyta:

geriausia susipirkti atskirus naturalius prieskonius.Ten ivairias sudziovintas zolytes ir t.t..Tai bent zinai ka vartoji ir jokios rizikos ir jokios chemijos

as viriau kario sriuba thumbup.gif o del prieskoniu as zoleles ir pirkau, bet nezinia kaip tos zoleles apdorotos, kad nebutu kaip su grudais doh.gif va to labiausia bijau, o visokiu misiniu as niekada nepirkdavau cool.gif
Atsakyti
Gal kas matėte kur yra pirkti ekologiškų kmynų? Būčiau labai dėkinga už informaciją bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(biscuit @ 2010 02 26, 16:06)
Gal kas matėte kur yra pirkti ekologiškų kmynų? Būčiau labai dėkinga už informaciją  bigsmile.gif

Manau,kad turėtų būti tose parduotuvėse, kuriose prekiaujama Balvočiūtės ir pan. arbatžolėmis mirksiukas.gif
Atsakyti
KLAIPEDOJE PIRKAU BAZEJE PRIESKONIU PARDUOTUVELEJE KMYNU, TEN SUFASUOTI. NA MANAU EKOLOGISKI smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sega01: 27 vasario 2010 - 19:16
QUOTE(Amadeja @ 2010 02 27, 19:00)
Manau,kad turėtų būti tose parduotuvėse, kuriose prekiaujama Balvočiūtės ir pan. arbatžolėmis  mirksiukas.gif

Ačiū 4u.gif Man kažkaip net nekilo mintis Jadvygos kmynus panaudoti maisto gamyboje (pvz. kepti naminei duonai) Kažin nieko tokio? Ar kuri naudojate?

QUOTE(sega01 @ 2010 02 27, 19:16)
KLAIPEDOJE PIRKAU BAZEJE PRIESKONIU PARDUOTUVELEJE KMYNU, TEN SUFASUOTI. NA MANAU EKOLOGISKI smile.gif

Ačiū. Man Vilniuje reikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biscuit: 27 vasario 2010 - 20:41
QUOTE(biscuit @ 2010 02 27, 20:39)
Ačiū  4u.gif Man kažkaip net nekilo mintis Jadvygos kmynus panaudoti maisto gamyboje (pvz. kepti naminei duonai) Kažin nieko tokio? Ar kuri naudojate?

O kuo tie kmynai turėtų būti blogi? Tokie patys kaip visi. Pati kmynus maistui perku vaistinėje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(biscuit @ 2010 02 27, 21:39)
Ačiū  4u.gif Man kažkaip net nekilo mintis Jadvygos kmynus panaudoti maisto gamyboje (pvz. kepti naminei duonai)

Gi tas pats kmynas 4u.gif ir arbatoj ir kaip prieskonis tiks mirksiukas.gif aš į duoną dėjau iš vaistinės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2010 02 28, 12:25)
Pati kmynus maistui perku vaistinėje  ax.gif

Tiek ir norėjau sužinoti 4u.gif

QUOTE(Saulužė @ 2010 02 28, 15:48)
Gi tas pats kmynas 4u.gif ir arbatoj ir kaip prieskonis tiks mirksiukas.gif aš į duoną dėjau iš vaistinės smile.gif

Dabar jau iki galo papildžiau savo ekologišką arsenalą biggrin.gif

Dėkoju visoms už greitus atsakymus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biscuit: 28 vasario 2010 - 21:56
Akropolio Maximoje eko skyrelyje radau prieskoninius kubelius:

user posted image
sudetis ir skonines savybes thumbup.gif keliu rusiu jie yra

user posted image
ir prieskoniu misini, naudoju kaip vegetos pakaitala, puikiai tinka troskiniams, sriuboms gardinti
thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Feminin: 08 kovo 2010 - 15:45