Biosaloje yra Natur Compagnie, Sonnentor, Drogheria Bio prieskoniu, kubeliai yra ivairiausiu rusiu, tikrai didelis prieskoniu pasirinkimas Europoje sioje parduotuveje.
QUOTE(reduxe @ 2010 01 26, 14:31)
as dar laida pasiziurejau apie bulijonus Sokas istiko,kad nuo vieno kubelio bulijono mazas vaikas net numirti gali
Mes ir siaip stengiames sveikai maitintis, bet taip sunku be bulijono ir vegetos MB nevalgo nei svogunu,nei virtu darzoviu tarkim i burokeliu sriuba galiu deti tik purokelius ir bulves,o i kopustu tik kopusta ir bulves,dar galiu truputeli tarkuotu morku deti! Taip sunku skania sriubyte isvirt o zoleliu stengiuosiu ant palanges augintis,rozmarina,petrazoles,lauro medi (i dziovintus laurus net ziureti nebenoriu,nepalyginamas kvapas!!!),krapus sviezius perku.
Mes ir siaip stengiames sveikai maitintis, bet taip sunku be bulijono ir vegetos MB nevalgo nei svogunu,nei virtu darzoviu tarkim i burokeliu sriuba galiu deti tik purokelius ir bulves,o i kopustu tik kopusta ir bulves,dar galiu truputeli tarkuotu morku deti! Taip sunku skania sriubyte isvirt o zoleliu stengiuosiu ant palanges augintis,rozmarina,petrazoles,lauro medi (i dziovintus laurus net ziureti nebenoriu,nepalyginamas kvapas!!!),krapus sviezius perku.
Turėjau panašią problemą, tai virdavau sultinį su morkomis, svogūnais, česnaku ir pridėdavau visokių džiovintų prieskonių, tada išvirtą sultinį perkošdavau ir sudėdavau burokus ir bulves, kartais dalį morkų ir bulvių su blenderiu pertrindavau valgo tada visi kaip dideli Niekada gamindama nenaudoju vegetos ir sultinių kubelių Sode prisiauginu prieskonių prisidžiovinu ir visus metus lepinuos
QUOTE(reduxe @ 2010 01 26, 14:31)
as dar laida pasiziurejau apie bulijonus Sokas istiko,kad nuo vieno kubelio bulijono mazas vaikas net numirti gali
O kokia čia laida buvo? Gal internete galima pažiūrėt?
Aš kubelius jau nepamenu kada laikiau rankose, bet šiaip įdomu būtų pamatyt.
O gamindama burokėlių - bulvių sriubą, pabandyk burokėlius patroškint su trupučiu natūralaus pomidorų padažu,, bent man nepalyginamai skaniau gaunas
As taip pat ilga laika nebuvau pirkusi masiniu kubeliu, parduotuviu lentynose, bet kai radau siuos nebereikia ideti papildomo darbo gaminant. Kubeliu sudeyje yra sudziovintos naturalios darzoves ir suspaustos su palmiu aliejumi. Maciau ir akropolio Maximoje eko prekiu lentynose jie yra.
QUOTE(prieblanda @ 2010 01 26, 12:40)
taigi yra tų siltinių ir be maisto priedų, net ekologiškų
Gyvenu airijoje.Cia zmones galvoja,kad McDonald'o salotos yra labai ekologiska. O valgydami bulves kasdien giriasi,kad valgo darzoves Tai tu ekologisku ypac sunku rasti.Ipatingai mazam miestelyje.
QUOTE(virugie @ 2010 01 27, 14:55)
Turėjau panašią problemą, tai virdavau sultinį su morkomis, svogūnais, česnaku ir pridėdavau visokių džiovintų prieskonių, tada išvirtą sultinį perkošdavau ir sudėdavau burokus ir bulves, kartais dalį morkų ir bulvių su blenderiu pertrindavau valgo tada visi kaip dideli Niekada gamindama nenaudoju vegetos ir sultinių kubelių Sode prisiauginu prieskonių prisidžiovinu ir visus metus lepinuos
Nu va,tenka ir man gudrauti. Su MB kaip su mazu vaiku,jei primeluoji,kad nieko nedejau tai dar valgo
QUOTE(Saulužė @ 2010 01 27, 15:41)
O kokia čia laida buvo? Gal internete galima pažiūrėt?
Ziurejau per rusu pirma kanala.Kazkas apie dietas buvo man atrodo,bet tiksliai neatsimenu!
Aha ir ash maciau apie tuos buljonus laida..
as siandien pirma karta naudojau kari, ar jis suteikia maistui ryskia spalva? konkreciai viriau sriuba, ale man ji labai jau geltona ar cia normalu?
QUOTE(gabija77 @ 2010 02 11, 22:37)
as siandien pirma karta naudojau kari, ar jis suteikia maistui ryskia spalva? konkreciai viriau sriuba, ale man ji labai jau geltona ar cia normalu?
Taip, kuo daugiau kario, tuo geltoniau, geriau jo nepadauginti, nes netgi kartumą gali priduoti
QUOTE(ernesin @ 2010 02 11, 23:38)
Taip, kuo daugiau kario, tuo geltoniau, geriau jo nepadauginti, nes netgi kartumą gali priduoti
Viena iš kario sudedamųjų dalių- ciberžolė( augalo šaknis).Būtent ji ir dažo viską gražiai-geltonai
Jos ir i Vegetas deda ir į kitus prieskonius kaip natūralaus dažiklio
QUOTE(Hopeidea @ 2010 02 12, 10:53)
Viena iš kario sudedamųjų dalių- ciberžolė( augalo šaknis).Būtent ji ir dažo viską gražiai-geltonai
Jos ir i Vegetas deda ir į kitus prieskonius kaip natūralaus dažiklio
Jos ir i Vegetas deda ir į kitus prieskonius kaip natūralaus dažiklio
viskas aisku, dekui uz info reiskia galiu drasiai naudoti, nes vakar uzsipirkau prieskoniu tai nezinau kada visus sunaudosiu, ir dar parsinesiua namo ir pradejau kabinetis del neaiskios ju kilmes nes neaisku nei kur jie auginti, nei kaip dziovinti, bet gal juos be chemikalu dziovina ar taip pat kaip grudus su chemija uzpurskia ir per kelias dienas isdziuna
geriau pirkti vosokias zoleles atskirai, o ne misinius
Sveikutės ,aš naudoju Sauda prieskonius,be maisto priedų.Man jie .Čia nėra jokių E