Įkraunama...
Įkraunama...

Kokius prieskonius pirkti?

Biosaloje yra Natur Compagnie, Sonnentor, Drogheria Bio prieskoniu, kubeliai yra ivairiausiu rusiu, tikrai didelis prieskoniu pasirinkimas Europoje sioje parduotuveje.
Atsakyti
QUOTE(reduxe @ 2010 01 26, 14:31)
as dar laida pasiziurejau apie bulijonus  doh.gif Sokas istiko,kad nuo vieno kubelio bulijono mazas vaikas net numirti gali  blink.gif
Mes ir siaip stengiames sveikai maitintis, bet taip sunku be bulijono ir vegetos verysad.gif  MB nevalgo nei svogunu,nei virtu darzoviu doh.gif  tarkim i burokeliu sriuba galiu deti tik purokelius ir bulves,o i kopustu tik kopusta ir bulves,dar galiu truputeli tarkuotu morku deti! Taip sunku skania sriubyte isvirt verysad.gif o zoleliu stengiuosiu ant palanges augintis,rozmarina,petrazoles,lauro medi (i dziovintus laurus net ziureti nebenoriu,nepalyginamas kvapas!!!),krapus sviezius perku.

Turėjau panašią problemą, tai virdavau sultinį su morkomis, svogūnais, česnaku ir pridėdavau visokių džiovintų prieskonių, tada išvirtą sultinį perkošdavau ir sudėdavau burokus ir bulves, kartais dalį morkų ir bulvių su blenderiu pertrindavau valgo tada visi kaip dideli bigsmile.gif Niekada gamindama nenaudoju vegetos ir sultinių kubelių tongue.gif Sode prisiauginu prieskonių prisidžiovinu ir visus metus lepinuos cool.gif
Atsakyti
QUOTE(reduxe @ 2010 01 26, 14:31)
as dar laida pasiziurejau apie bulijonus  doh.gif Sokas istiko,kad nuo vieno kubelio bulijono mazas vaikas net numirti gali  blink.gif

O kokia čia laida buvo? Gal internete galima pažiūrėt?
Aš kubelius jau nepamenu kada laikiau rankose, bet šiaip įdomu būtų pamatyt.
O gamindama burokėlių - bulvių sriubą, pabandyk burokėlius patroškint su trupučiu natūralaus pomidorų padažu,, bent man nepalyginamai skaniau gaunas mirksiukas.gif
Atsakyti
As taip pat ilga laika nebuvau pirkusi masiniu kubeliu, parduotuviu lentynose, bet kai radau siuos nebereikia ideti papildomo darbo gaminant. Kubeliu sudeyje yra sudziovintos naturalios darzoves ir suspaustos su palmiu aliejumi. Maciau ir akropolio Maximoje eko prekiu lentynose jie yra.
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2010 01 26, 12:40)
taigi yra tų siltinių ir be maisto priedų, net ekologiškų  rolleyes.gif

Gyvenu airijoje.Cia zmones galvoja,kad McDonald'o salotos yra labai ekologiska. O valgydami bulves kasdien giriasi,kad valgo darzoves doh.gif Tai tu ekologisku ypac sunku rasti.Ipatingai mazam miestelyje.

QUOTE(virugie @ 2010 01 27, 14:55)
Turėjau panašią problemą, tai virdavau sultinį su morkomis, svogūnais, česnaku ir pridėdavau visokių džiovintų prieskonių, tada išvirtą sultinį perkošdavau ir sudėdavau burokus ir bulves, kartais dalį morkų ir bulvių su blenderiu pertrindavau valgo tada visi kaip dideli bigsmile.gif  Niekada gamindama nenaudoju vegetos ir sultinių kubelių tongue.gif  Sode prisiauginu prieskonių prisidžiovinu ir visus metus lepinuos cool.gif


Nu va,tenka ir man gudrauti. Su MB kaip su mazu vaiku,jei primeluoji,kad nieko nedejau tai dar valgo biggrin.gif

QUOTE(Saulužė @ 2010 01 27, 15:41)
O kokia čia laida buvo? Gal internete galima pažiūrėt?

Ziurejau per rusu pirma kanala.Kazkas apie dietas buvo man atrodo,bet tiksliai neatsimenu!
Atsakyti
Aha ir ash maciau apie tuos buljonus laida..
Atsakyti
as siandien pirma karta naudojau kari, ar jis suteikia maistui ryskia spalva? konkreciai viriau sriuba, ale man ji labai jau geltona ar cia normalu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gabija77 @ 2010 02 11, 22:37)
as siandien pirma karta naudojau kari, ar jis suteikia maistui ryskia spalva? konkreciai viriau sriuba, ale man ji labai jau geltona ar cia normalu?  blush2.gif

Taip, kuo daugiau kario, tuo geltoniau, geriau jo nepadauginti, nes netgi kartumą gali priduoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 02 11, 23:38)
Taip, kuo daugiau kario, tuo geltoniau, geriau jo nepadauginti, nes netgi kartumą gali priduoti mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif Viena iš kario sudedamųjų dalių- ciberžolė( augalo šaknis).Būtent ji ir dažo viską gražiai-geltonai 4u.gif
Jos ir i Vegetas deda ir į kitus prieskonius kaip natūralaus dažiklio bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hopeidea @ 2010 02 12, 10:53)
drinks_cheers.gif Viena iš kario sudedamųjų dalių- ciberžolė( augalo šaknis).Būtent ji ir dažo viską gražiai-geltonai 4u.gif
Jos ir i Vegetas deda ir į kitus prieskonius kaip natūralaus dažiklio bigsmile.gif




viskas aisku, dekui uz info drinks_cheers.gif reiskia galiu drasiai naudoti, nes vakar uzsipirkau prieskoniu tai doh.gif nezinau kada visus sunaudosiu, ir dar parsinesiua namo ir pradejau kabinetis del neaiskios ju kilmes doh.gif blink.gif nes neaisku nei kur jie auginti, nei kaip dziovinti, bet gal juos be chemikalu dziovina g.gif ar taip pat kaip grudus su chemija uzpurskia ir per kelias dienas isdziuna blush2.gif
Atsakyti
geriau pirkti vosokias zoleles atskirai, o ne misinius
Atsakyti
Sveikutės mirksiukas.gif ,aš naudoju Sauda prieskonius,be maisto priedų.Man jie thumbup.gif .Čia nėra jokių E ax.gif
Atsakyti