Įkraunama...
Įkraunama...

Kokius prieskonius pirkti?

Šiurpstu nuo savo tūpumo, kaip aš anksčiau žiupsnį vegetų pavarydavau į puodą ir jau gerai. Nebuvo pas mus jokios prieskonių vartojimo tradicijos. Prancūzai ar italai ir dabar šiurpsta nuo mūsų gebėjimų virtuvėj /taip manau/. verysad.gif Parduotuvėse pilna džiovintų žolyčių, bet... ar praplėšusios pakelį užuodžiat ką nors? g.gif Žolė - taip. Ir nieko daugiau. Puseserė privertė nueiti į specializuotą prieskonių parduotuvę. Pasitaikė normali ir laiko turinti pardavėja. Užsikabinau, internete ėmiau darbuotis ax.gif Pati makaluoju ir eksperimentuoju. Stoviu ant žemiausio šios srities laiptelio, bet po truputį žadu lipti aukščiau. Och cool.gif kaip prisigyriau čia... bet, patikėkit, labai įdomu į tai pasigilinti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nelsona @ 2009 11 27, 11:07)
Puseserė privertė nueiti į specializuotą prieskonių parduotuvę. Pasitaikė normali ir laiko turinti pardavėja. Užsikabinau, internete ėmiau darbuotis ax.gif Pati makaluoju ir eksperimentuoju. Stoviu ant žemiausio šios srities laiptelio, bet po truputį žadu lipti aukščiau. Och cool.gif kaip prisigyriau čia... bet, patikėkit, labai įdomu į tai pasigilinti. smile.gif

Pasidalink, ką pradėjai naudoti? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nelsona @ 2009 11 27, 12:07)
Šiurpstu nuo savo tūpumo, kaip aš anksčiau žiupsnį vegetų pavarydavau į puodą ir jau gerai. Nebuvo pas mus jokios prieskonių vartojimo tradicijos. Prancūzai ar italai ir dabar šiurpsta nuo mūsų gebėjimų virtuvėj /taip manau/.  verysad.gif Parduotuvėse pilna džiovintų žolyčių, bet... ar praplėšusios pakelį užuodžiat ką nors? g.gif  Žolė - taip. Ir nieko daugiau. Puseserė privertė nueiti į specializuotą prieskonių parduotuvę. Pasitaikė normali ir laiko turinti pardavėja. Užsikabinau, internete ėmiau darbuotis ax.gif Pati makaluoju ir eksperimentuoju. Stoviu ant žemiausio šios srities laiptelio, bet po truputį žadu lipti aukščiau. Och cool.gif kaip prisigyriau čia... bet, patikėkit, labai įdomu į tai pasigilinti. smile.gif

QUOTE(ernesin @ 2009 11 27, 12:10)
Pasidalink, ką pradėjai naudoti? mirksiukas.gif

Pritariu, būtų įdomu sužinoti bigsmile.gif
Ir kaip tai internete? bigsmile.gif
Atsakyti
Ačiū mergytės, kad patarėte įsigyti "Lieknėjimo prieskonius", tikrai puikūs, jau priprasdinėja MB, nors druskos dar daugokai turiu dėti, kitaip atrodo trūksta skonio, sakau gal per mažai jų dedu g.gif Kiek jūs jų dedate į normalų puodą(3,6l)?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 22 gruodžio 2009 - 21:45
QUOTE(ernesin @ 2009 12 22, 22:44)
Ačiū mergytės, kad patarėte įsigyti "Lieknėjimo prieskonius", tikrai puikūs, jau priprasdinėja MB, nors druskos dar daugokai turiu dėti, kitaip atrodo trūksta skonio, sakau gal per mažai jų dedu g.gif Kiek jūs jų dedate į normalų puodą(3,6l)?

Ant etiketės rašo: ne daugiau kaip vieną valgomą šaukštą per dieną.
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2009 12 22, 23:47)

Na tai suprantu, bet gi vienas žmogus vienas viso puodo nesuvalgo, o man įdomu kiek jūs į puodą dedate mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2009 12 22, 23:47)

marketinginis triukas biggrin.gif ten sudėti eiliniai prieskoniai, vaistinių medžiagų nedėta, kad reikėtų dozuoti.

aš dedu prieskonius iš akies arba tol, kol pasidaro skanu. kiek kiti deda man ne rodiklis, bo skoniai tai skirtingi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 12 23, 07:49)
marketinginis triukas biggrin.gif ten sudėti eiliniai prieskoniai, vaistinių medžiagų nedėta, kad reikėtų dozuoti.

aš dedu prieskonius iš akies arba tol, kol pasidaro skanu. kiek kiti deda man ne rodiklis, bo skoniai tai skirtingi  rolleyes.gif

Dėkui, tada dėsiu ir aš tol kol gerai jausis skonis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 12 23, 08:49)

aš dedu prieskonius iš akies arba tol, kol pasidaro skanu. kiek kiti deda man ne rodiklis, bo skoniai tai skirtingi  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif gali būt, bet jeigu dedu daugiau nei šaukštą bigsmile.gif

Skonis draugų neturi mirksiukas.gif

Laukių siuntinuko su prieskoniais, gal ką nors naujo atrasiu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolete: 23 gruodžio 2009 - 09:39
QUOTE(Jolete @ 2009 12 23, 09:38)
Laukių siuntinuko su prieskoniais, gal ką nors naujo atrasiu  rolleyes.gif

Būtinai pasidalink atradimais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2009 12 23, 09:38)
drinks_cheers.gif  gali būt, bet jeigu dedu daugiau nei šaukštą  bigsmile.gif
Skonis draugų neturi  mirksiukas.gif

Laukių siuntinuko su prieskoniais, gal ką nors naujo atrasiu  rolleyes.gif

dabar suabejojau, ar ozrages viena ar du idejau blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(valpurgija @ 2009 12 28, 22:50)
dabar suabejojau, ar ozrages viena ar du idejau  blush2.gif  doh.gif

\

Du, viskas oki mirksiukas.gif

O atradimas toks, labai džiaugiuosi salierais džiovintais, į sriubą super prieskonis, liuks atradimas džiovinti pomidorai - bandau visur hihihi.gif ir atrodo tinka visur, peletrūnas mmmmmhhhh kvepia maloniai, prieskoniai Indija, ciberžolė, o ką pamiršau parašysiu vėliau blush2.gif
Atsakyti