Šiurpstu nuo savo tūpumo, kaip aš anksčiau žiupsnį vegetų pavarydavau į puodą ir jau gerai. Nebuvo pas mus jokios prieskonių vartojimo tradicijos. Prancūzai ar italai ir dabar šiurpsta nuo mūsų gebėjimų virtuvėj /taip manau/. Parduotuvėse pilna džiovintų žolyčių, bet... ar praplėšusios pakelį užuodžiat ką nors? Žolė - taip. Ir nieko daugiau. Puseserė privertė nueiti į specializuotą prieskonių parduotuvę. Pasitaikė normali ir laiko turinti pardavėja. Užsikabinau, internete ėmiau darbuotis Pati makaluoju ir eksperimentuoju. Stoviu ant žemiausio šios srities laiptelio, bet po truputį žadu lipti aukščiau. Och kaip prisigyriau čia... bet, patikėkit, labai įdomu į tai pasigilinti.
QUOTE(Nelsona @ 2009 11 27, 11:07)
Puseserė privertė nueiti į specializuotą prieskonių parduotuvę. Pasitaikė normali ir laiko turinti pardavėja. Užsikabinau, internete ėmiau darbuotis Pati makaluoju ir eksperimentuoju. Stoviu ant žemiausio šios srities laiptelio, bet po truputį žadu lipti aukščiau. Och kaip prisigyriau čia... bet, patikėkit, labai įdomu į tai pasigilinti.
Pasidalink, ką pradėjai naudoti?
QUOTE(Nelsona @ 2009 11 27, 12:07)
Šiurpstu nuo savo tūpumo, kaip aš anksčiau žiupsnį vegetų pavarydavau į puodą ir jau gerai. Nebuvo pas mus jokios prieskonių vartojimo tradicijos. Prancūzai ar italai ir dabar šiurpsta nuo mūsų gebėjimų virtuvėj /taip manau/. Parduotuvėse pilna džiovintų žolyčių, bet... ar praplėšusios pakelį užuodžiat ką nors? Žolė - taip. Ir nieko daugiau. Puseserė privertė nueiti į specializuotą prieskonių parduotuvę. Pasitaikė normali ir laiko turinti pardavėja. Užsikabinau, internete ėmiau darbuotis Pati makaluoju ir eksperimentuoju. Stoviu ant žemiausio šios srities laiptelio, bet po truputį žadu lipti aukščiau. Och kaip prisigyriau čia... bet, patikėkit, labai įdomu į tai pasigilinti.
QUOTE(ernesin @ 2009 11 27, 12:10)
Pasidalink, ką pradėjai naudoti?
Pritariu, būtų įdomu sužinoti
Ir kaip tai internete?
QUOTE(ernesin @ 2009 12 22, 22:44)
Ačiū mergytės, kad patarėte įsigyti "Lieknėjimo prieskonius", tikrai puikūs, jau priprasdinėja MB, nors druskos dar daugokai turiu dėti, kitaip atrodo trūksta skonio, sakau gal per mažai jų dedu Kiek jūs jų dedate į normalų puodą(3,6l)?
Ant etiketės rašo: ne daugiau kaip vieną valgomą šaukštą per dieną.
QUOTE(Jolete @ 2009 12 22, 23:47)
Na tai suprantu, bet gi vienas žmogus vienas viso puodo nesuvalgo, o man įdomu kiek jūs į puodą dedate
QUOTE(Jolete @ 2009 12 22, 23:47)
marketinginis triukas ten sudėti eiliniai prieskoniai, vaistinių medžiagų nedėta, kad reikėtų dozuoti.
aš dedu prieskonius iš akies arba tol, kol pasidaro skanu. kiek kiti deda man ne rodiklis, bo skoniai tai skirtingi
QUOTE(prieblanda @ 2009 12 23, 07:49)
marketinginis triukas ten sudėti eiliniai prieskoniai, vaistinių medžiagų nedėta, kad reikėtų dozuoti.
aš dedu prieskonius iš akies arba tol, kol pasidaro skanu. kiek kiti deda man ne rodiklis, bo skoniai tai skirtingi
Dėkui, tada dėsiu ir aš tol kol gerai jausis skonis
QUOTE(prieblanda @ 2009 12 23, 08:49)
gali būt, bet jeigu dedu daugiau nei šaukštą
Skonis draugų neturi
Laukių siuntinuko su prieskoniais, gal ką nors naujo atrasiu
QUOTE(Jolete @ 2009 12 23, 09:38)
Būtinai pasidalink atradimais
QUOTE(Jolete @ 2009 12 23, 09:38)
gali būt, bet jeigu dedu daugiau nei šaukštą
Skonis draugų neturi
Skonis draugų neturi
dabar suabejojau, ar ozrages viena ar du idejau
QUOTE(valpurgija @ 2009 12 28, 22:50)
dabar suabejojau, ar ozrages viena ar du idejau
\
Du, viskas oki
O atradimas toks, labai džiaugiuosi salierais džiovintais, į sriubą super prieskonis, liuks atradimas džiovinti pomidorai - bandau visur ir atrodo tinka visur, peletrūnas mmmmmhhhh kvepia maloniai, prieskoniai Indija, ciberžolė, o ką pamiršau parašysiu vėliau